Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: STSL 15.Hafta | Giresunspor 3-1 Fatih Karagümrük | 05 Aralık 2021 Pazar | 16:00
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hadi bakalım sonu 3 puan olsun.


[Image: a0ze8jj.jpg]
Karagümrük, hatay ile birlikte bu ligde 4 büyükler hariç en çekindiğim takım. umarım akıllı oynayıp, konsantrasyon eksikliğinden basit bir gol yiyip moral bozmayız maçın erken kısmında. golü geç bulsak bile gol yemediğimiz her dakikada maçın bize döneceğini düşünüyorum. vurduğumuz gol olsun. 

diğer bir yandan boncuk gözlümüz Güneş bebeğimiz melek olmuş, başımız sağolsun, Allah ailesine sabır versin.
Sivas yine kazandı. Alt bölgedeki takımlardan biri daha sıyrıldı gitti. Gerçi zaten demiştim Sivasın düşme tehlikesi yaşamyacağını ama yinede buralarda nekadar çok takım bulunsa kardır.
Realist yaklaşıp fazla beklentiye girmek istemiyorum sonra bir anda arkada boşluk veriyorlar,bjk maçı gibi savunma yapıcaz,caner geri koşmuyor vs aklıma geliyor ulan acaba olur mu diyorum :d Onlar kendi oyununu oynayacak biz akıllı oynayıp fırsat kovalamalıyız. İnşallah +3 yazarız tahtaya.

Güneş'e çok üzüldüm. Farklı bir enfeksiyondan dolayı hayatını kaybetmiş. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.
Güneş bebeğin haberini bilmeyen arkadaşlar için : https://www.giresun28haber.com/gunes-beb...-oldu.html
Gerçekten zor maç,1 puan alırsak büyük bir kazanç olur.
Beşiktaş maçındaki beklenmedik galibiyet bizi çok rahatlattı ancak rakipler hiç puan kaybetmediği için sevinemedik.Umarım yarın seviniriz.
Çok zor maç. Kafamdaki şablonda Altay maçına 3 yazıyorum geriye kalan maçlardan. 20 için diğer 4 maçtan en az bir beraberlik yetiyor. Ancak işler iyi gidiyorken niye daha fazla puan toplamayım diyorum tabiki.

Yinede 1 puanın beni pek üzmeyeceği ancak 3 puan çıkartabilirsek nefes alacağımız bir maç.
9 bine yakın bilet satılmış % 40  doluluk var sükseli Beşiktaş galibiyetinden sonra 15 bin olması gerekirdi maça gelirsek zor maç kazanırsak iyice gözler bizim üstümüzde olur.
Kazanacağız. Geride hata yapmayalım yeterli.
1 puana üzülmem derdim ama kasimpasanın bjk altayın da gs karşında 1 er puan almasından sonra yarın kazanmamız lazım.Kazanırsak altayıda altımıza alırız
Sadece biz değil herkes ekstra puanlar almaya başladı kalıp takımlardan, ayaklarımız yere bassın şu gümrüğü yenelim çok farklı olacak kalan haftalarda sonra kendimce demirden 1, altaydan 3 puan alabiliriz....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21