Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
O "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çocuğu doukara karşı karşıya atamadı ya. Böyle işin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Çok kırılgan takımız yediğimiz golü çıkarttamıyoruz.
Amatör takım golleri yiyoruz...
Maalesef kabullenmişlik var gibi
Kaybedersek hoca mı değişiyor yönetim mi bilemem ama bir değişiklik şart
Yoksa kış uykusuna yatmış pesolar
Uyandıracak bir hamle gelmeli hem de acil
Hakan Keleş istifa !!!
Bir taç bir duran top 2-0. Biz de ise organizasyonu bıraktım. Adamlar bize asist yaptı al at diye onu bile becerip kaleye sokamadılar. Yazıklar olsun.
Şu ilk yarının sonuna doğru rakibe nefes aldırmayan takıma bak şu iki tane ard arda pas yapamayan takıma bak sanırsın o adamlar gitmiş bir grup zırtapoz gelmiş
Doukjara mi neydi kaleci cikmis onunde biraz boslul var sur ve at yada asirtma yap ama iq siz forvet kalecinin uzerine atiyor sonra 2 gol yiyoruz. Bu kafala seneye maclari trt bakariz. Puan almamiz zot olan maxlarda puanlar aldık ama asil puan almamis maclari hep verdik.
Aga küfürsüz tek cümle kurulmaz bu takım için, alayının mk oynanan futbola yenilen gollere bakar mısın..
Doukara madem para kazanıyor. Oynamıyor. Yolla gitsin u19 takımına.
Ters kafa güzel gol oldu, HAKAN KARAAHMET MAÇTAMI ? Görüyordur sanırım inatla takım düşşün diye transfer yapmadı ulan cümle alem borçlu, cebinizde 5 kuruş yok ne diye aldınız takımı sadece faturayı Hakan Keleşe kesmek şerefsizliktir, onuru için hepsi birden gitsin ! YALAKALARI KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN MALLARDA ! ne olacaksa olsun düşelim en azından Her hafta eziyet çekmeyelim adı belli olsun.. Bu futbolcu grubuna ne hoca ne de bi başkan kimse merhem olamaz YETERLİ DEĞİLLER hala bunu kullanıp hocaya oraya buraya çekmeye gerek yok kalite belli ...
İlk sezon gol atma hastalığımız vardı ancak sağlam takım defansı sayesinde bir gol atıp puan veya puanlar alabiliyorduk.
Şu an gol atamadığımız gibi takım defansı özelliğimizi de yitirdik. Lige bakıyorum, bizden başka 4.kötü oynayan takım kim diye ne yazık ki bulamıyorum. Eğer günün sonunda Göztepe Galatasaray'ı yenerse psikolojik olarak dibe ineriz.
İlk sezonun aksine güzel top da oynamıyoruz ; yani iyi oynayıp gol atamıyoruz bahanemiz de yok....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15