Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: Deprem !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
 Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre, saat 04:17'de meydana gelen depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi olarak açıklandı. 10 İlde hissedilen depremde şuanlık verilere göre 500'e yakın vefat olduğu 3000 civarı yaralı olduğu enkaza girilmeyen birçok bina yapı var, Allah yar ve yardımcımız olsun, ülkeler arası 4. alarm seviyesi ilan edildi basından öğrendiğimiz kadarıyla yurtdışı ülkelerden acil kodu ile yardım ekiplerine ihtiyaç var demekmiş, umarım tez elden yaralılara ulaşılır, vefat eden vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum, Her türlü afetten rabbim korusun esirgesin bizleri...
Amin...

Allah yolda izde kalanların, yakınlarını kaybedenlerin yardımcısı olsun. Çok ama çok kötü bir durum.

Giresun'da kiracılı bir dairem var, apartman grubu WhatsApp grubu var, muhtemelen öğrenci bir bayan kardeşimiz marastan giresundaki whatsap grubuna yardım icerikli sesli mesaj atmış. Çaresizliğe bakar mısınız, enkaz altındasınız ve 500 km uzaktaki insanlara beni kurtarın, enkaz altındayım diye mesaj yolluyorsunuz.

O sesi ve tonlamayi duyunca hayattan kopuyor insan.
Urfa'dan bildiriyorum. Durum çok kötü burada, neredeyse 2 dakika kadar sürdü. Çöken, hasar alan bina çok fazla var.
Az önce 7,6 bir deprem daha oldu Giresun- Ordu da hissedildi diyorlar...
Evet.Giresun hissetmiş az önceki depremi.Teyyaredüzü'nde insanlar sokağa atmış kendisini.
İl dışındayım.Gece olan depremi hissettim.Yatak nasıl sallandı anlatamam.Dolap kapakları tık tık tık uyku sersemliğine anlamadımda ne olduğunu.

Herkese, tüm Türkiye'me geçmiş olsun.Depremin devam edeceğini söylüyor uzmanlar.
2. Depremi 7,7 olarak güncellediler K.Maraş elbistan olarak...

İşin ilginç yanı 3 şubatta bir bilim adamı https://twitter.com/hogrbe/status/162147...CTw0xLnQMg yazmış, bu sene içerisinde özelikle ülkemiz ve yunanistan tarafında bir büyük deprem daha yazmış...
Yine Naci Görürdü galiba onunda epeydir o bölge için deprem tahmini vardı...
Sorun deprem değil ki sorun ülkemizde işini düzenbazlık ile yapan kesimde kağıt gibi binalar, eklemeli tuğla örme işi bile bitti sıkıştırılmış gaz betondan duvar üstüne sıva, kes kopyala yapıştır ....
Depremi hisseden yerlerde şehir merkezleri yerle yeksan olmuş, enkazlarda birçok insan var, malatyaspor kalecisi vefat etmiş, hatay oyuncuları bertuğ ile kerim alıcı sağ çıktılar, ama 2 yardımcı hocaları enkazdalar, ülkemiz çok ciddi bir afete maruz kaldı rabbim yardım etsin.
Bugün itibariyle 8.000 e yakın vefat, 50.000 bin dolaylarında yaralılarımız var, ülkece yardımlar toparlanıyor ama umarım disiplinli şekilde dağıtabiliriz görünen çok eksikler var, gidilemeyen binalar, içerisinde insan sesi geldiği düşünülen ama müdahale edilemeyen binalar hava şartları da artık çok zorluyor, 48 saatten fazla zaman geçti, insan bi çare beklemekten başka bir şey gelmiyor yardıma gidende gittiği ile kalıyor deniyor depremzededen den farkı yok gideninde koşullar çok zor allahım yar ve de yardımcımız olsun...
İsmail Güney hocamız Giresun'dan maraşa futbol takımına giden iki genç kardeşimizin durumlarını paylaştı Saruhan ve de ismini hatırlayamadığım bi genç kardeşimiz sesleri geliyor fakat gelen ekip ciddi çökme tehlikesi var denerek oradan ayrılıyor buna benzer ulaşmanın zor olduğu yerlerin çokluğu maalesef bitiriyor bizi, bunları gördükçe insan yemekten ve de ısınmaktan utanıyor . . .
(08-02-2023, 12:20)turkuaz_0628 Wrote: [ -> ]Bugün itibariyle 8.000 e yakın vefat, 50.000 bin dolaylarında yaralılarımız var, ülkece yardımlar toparlanıyor ama umarım disiplinli şekilde dağıtabiliriz görünen çok eksikler var, gidilemeyen binalar, içerisinde insan sesi geldiği düşünülen ama müdahale edilemeyen binalar  hava şartları da artık çok zorluyor, 48 saatten fazla zaman geçti, insan bi çare beklemekten başka bir şey gelmiyor yardıma  gidende gittiği ile kalıyor deniyor depremzededen den farkı yok gideninde koşullar çok zor allahım yar ve de yardımcımız olsun...
İsmail Güney hocamız Giresun'dan maraşa futbol takımına  giden iki genç kardeşimizin durumlarını paylaştı Saruhan ve de ismini hatırlayamadığım bi genç kardeşimiz sesleri geliyor fakat gelen ekip ciddi çökme tehlikesi var denerek oradan ayrılıyor buna benzer ulaşmanın zor olduğu yerlerin çokluğu maalesef bitiriyor bizi, bunları gördükçe insan yemekten ve de ısınmaktan utanıyor . . .

Hakan Doğan. Malesef vefat haberi gelmiş.
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig'de forma giyen bazı futbolcular deprem sonrası yaşadıklarını anlattı.

SAİNZ: EN KISA SÜREDE EVE DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Giresunspor forması giyen Borja Sainz İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Pazartesi ailemden, İspanya'dan gelen mesajla uyandım. Ardından öğlen depremi hissettik. Televizyonun, yatakların, lambanın sallanması… Korkuyorsunuz çünkü nasıl tepki vereceğinizi bilemiyorsunuz. Haberleri de görünce işler daha da tuhaflaştı. Beklemediğiniz ve nasıl tepki vereceğinizi bilmediğiniz bir durum. Ama ben iyiyim, antrenör ve arkadaşlarım da iyi. Sakinleşmek için mümkün olan en kısa sürede eve dönmeyi düşünüyorum. İki hafta önce orada oynadık, orası deprem bölgesi. Kayıp olan ve haber alınamayan futbolcular var. Umarım Tanrı yardım eder ve güvende olurlar. Tam bir kaos. Kimse bunu beklemiyordu. Birçok insan, yardıma ihtiyacı olanlar için o bölgeye gidiyor" şeklinde konuştu.

https://www.mynet.com/galeri/depremi-yas...272-myspor
Pages: 1 2