03-06-2023, 20:55
03-06-2023, 21:09
Ben uzun süredir ordunun ic tarafta kalan bir ilcesinde çalışıyorum. Futbol manyağı esnaf bir arkadaşı Ümraniye, gs ve Ankaragücü maclarina götürmüştüm ve Ümraniye maçından sonra demişti ki siz bu maçtan 1 puan çıkaramadınız ya, can çekişe çekişe düşeceksiniz. Üç puan demedi bakın, bir puan bir
03-06-2023, 21:10
Küme düşme Hatay ve Gaziantepe bağlı bana göre seneye hazır degiliz derlerse küme düşme kalkar.
03-06-2023, 21:13
Bajic İstanbul maçında penaltıyı kaçırdığı an takımda bizde kafaca düştük ayağımıza herşeye rağmen bir fırsat geldi sanki maçtan önce uyku hapı almış gibi Trabzona kaleyi açtılar geçen hafta ne yapıp edip maçı alacaktık 3 te 3 yapıp arkana yaslanacaktın son hafta klasik herkes istediğini alır bizde düşeriz ama Black Ahmet tayfasından hesap soracak birileri çıkmalı.
03-06-2023, 22:13
Kaldı son bir şarkı
ümraniye bize son bi güzellik yaparmısın ! antalya sende hayırlısı ya kafam allak bullak kalalım mk ne var sanki bu sene ligin altınordusu kayseri yavşğı gelene yattı son maçlarda yazık !

04-06-2023, 00:20
Ankaragücü bugün kaybetse iyiydi
Bir ihtimal daha şansımız olurdu. Bugün kaybetse, bir bakmışsın Ankaragücü bile düşebilirdi
Bir ihtimal daha şansımız olurdu. Bugün kaybetse, bir bakmışsın Ankaragücü bile düşebilirdi
04-06-2023, 00:30
Düşme kalkarsa seneye yine düşeriz ama en azından 100 150 milyona yakın borç eritiriz..yaşama şansımız olur yoksa durum fena
04-06-2023, 13:14
Arkadaşlar düşme kalkmaz geçin o işleri öyle birşey olsa kokusu 1 ay önceden çıkardı geçen sene Erman Toroğlu 1 ay önceden üfürmüştü bu sene düşme olmayacak diye zemin hazırlanırdı şimdi öyle bir hava yok ki Hatay çatır çatır transfer yapıyor Mersin de lige hazırlanıyor yani geçin bu işleri şimdi Black Ahmet ve tayfasından hesap soracak adam yok mu divanda Black Ahmeti yağlayan divan başkanı Ali Kara gibi türevlerinden hesap soracak babayiğit yok mu düşme zaten düştük.
04-06-2023, 14:54
Bence düşme kalkabilir ortada haksız bir durum var transfer yasağı olan Kayseri ve Giresun deprem bölgesi transferi yapamadı millet sahada 9 yabancıyla oynadı..hemde transfer sezonu olmadan transfere izin verildi..biz yasaktan zaten ceza almışiz ikinci kez cezalandirilmanin anlamı yok .He biizim lobimizle bir cacık olmaz ama bjk çok bastırıyor
Bakalım görelim
Bakalım görelim
04-06-2023, 15:23
(04-06-2023, 14:54)sokakbaşımeyhane Wrote: [ -> ]Bence düşme kalkabilir ortada haksız bir durum var transfer yasağı olan Kayseri ve Giresun deprem bölgesi transferi yapamadı millet sahada 9 yabancıyla oynadı..hemde transfer sezonu olmadan transfere izin verildi..biz yasaktan zaten ceza almışiz ikinci kez cezalandirilmanin anlamı yok .He biizim lobimizle bir cacık olmaz ama bjk çok bastırıyor
Bakalım görelim
Neyi bastırıyor yahu atı alan Üsküdar'ı geçmiş federasyon başkanı bugün yanılmıyorsam şampiyonluk kupasını veriyor UEFA desen kendi turnuvası değil senin iç işine karışmaz züğürt tesellisi ben Black Ahmet ve tayfasından hesap soracak adam arıyorum geçin abi.