(04-06-2023, 15:23)heyulaanil28 Wrote: [ -> ] (04-06-2023, 14:54)sokakbaşımeyhane Wrote: [ -> ]Bence düşme kalkabilir ortada haksız bir durum var transfer yasağı olan Kayseri ve Giresun deprem bölgesi transferi yapamadı millet sahada 9 yabancıyla oynadı..hemde transfer sezonu olmadan transfere izin verildi..biz yasaktan zaten ceza almışiz ikinci kez cezalandirilmanin anlamı yok .He biizim lobimizle bir cacık olmaz ama bjk çok bastırıyor
Bakalım görelim
Neyi bastırıyor yahu atı alan Üsküdar'ı geçmiş federasyon başkanı bugün yanılmıyorsam şampiyonluk kupasını veriyor UEFA desen kendi turnuvası değil senin iç işine karışmaz züğürt tesellisi ben Black Ahmet ve tayfasından hesap soracak adam arıyorum geçin abi.
Giresun'da medyada siyaseten ya da taraftar olarak hesap sorabilecek var mı ??Her taraftan menfaat akan düzenden kim hesap soracak???
Bizde hesap sorma olmaz. Hatta hesap sorulması gereken adam aynı koltuğa tekrar otursa saksafoncu sayısı daha da çoğalır. Bu her makam için böyle.
Fifadan yeni cezalar geldi. Çikinyo flavio balde 3üne nerden baksan 600.700 bin Euro borç gelmiş. Bunlar bu seneyi geçtim geçen seneyi de ödememişler "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
(04-06-2023, 20:26)semiko Wrote: [ -> ]Fifadan yeni cezalar geldi. Çikinyo flavio balde 3üne nerden baksan 600.700 bin Euro borç gelmiş. Bunlar bu seneyi geçtim geçen seneyi de ödememişler "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Black Ahmet ve tayfasının pok yemesi bunlar oysa hiç kimse borcumuz yoktu.
neyse gel gelelim durumumuza.
yamak başarılı mıdır değil midir ? bunu tartışmak anlamsız. millet gitsin diyor falan ama bence kısa zamanda yapmaya çalıştıkları şeyler iyi. ha bir de rahmetullah falan elimizde tutaydık iyidi.
ek olarak yönetim kurulunu değiştirmesi lazım. giresun birliği kurup proje üretilmesi lazım ama işte ne sike konuşuyorsak artık .
(05-06-2023, 13:01)semiko Wrote: [ -> ]neyse gel gelelim durumumuza.
yamak başarılı mıdır değil midir ? bunu tartışmak anlamsız. millet gitsin diyor falan ama bence kısa zamanda yapmaya çalıştıkları şeyler iyi. ha bir de rahmetullah falan elimizde tutaydık iyidi.
ek olarak yönetim kurulunu değiştirmesi lazım. giresun birliği kurup proje üretilmesi lazım ama işte ne sike konuşuyorsak artık .
Vallahi hepsi boş muhabbet. Karaahmet öyle bir enkaz bıraktı ki, Samsun örneğindeki gibi bir durum ortaya çıkmadığı sürece sadece kaçınılmazı erteleriz. Hangi yönetim gelirse gelsin günü kurtarmaya çalışmaktan öteye geçemez. Fişi çekelim gitsin, ilk başta biraz acıtır ama sonra alışırız. Uzun uzun işkence çekmeye gerek yok.
Ha bir de, amatöre düşeceksek düşelim ama şu Canikli ve tayfası elini ayağını çeksin artık kulüpten. Rabia Naz, yolsuzluklar vs derken iyice tiksindirdi kendinden. Giresunspor ismiyle anılması bile felaket.
Mehmet Büyükekşi: "Önümüzdeki sezon Süper Lig'de 20 takım olacak. BAY geçme olmayacak. Tekrar 18 takımıma mı düşeceğiz? Yoksa 20 takımda mı kalacağız? Gündemimizde. Tartışacağız. Henüz karar vermiş değiliz. Kongreden sonra kararların bazılarını alacağız." (TRT Spor)
Bu açıklamaya göre 2 takım düşüyor, 17 takım kalıyor 2 takım pasiften aktife geçerek, +3 takımda çıkıyor lig 20 takım, demek ki düşme kaldırılması olayı vs. faso fiso ....
(05-06-2023, 13:01)semiko Wrote: [ -> ]neyse gel gelelim durumumuza.
Diğer başkanlar gibi destek yok para yok diye ağlayıp zırlamak yerine devamlı çözüm üretme çabasında. Bu açıdan takdir etmemek imkansız. Ama gelgelelim takım küme düştükten sonra senin ekstra çaba ile bulacağın 5-10 milyonu ..... koy cebine gitsin. Peki takım ligde tutmak için ne yapıyor? inanılır gibi değil ama koca bir hiç. Oysa kendisi geldiği zamanki puan durumu ve fikstüre göre 2 takımın düşeceği ligde bizim düşmemiz çok zordu. Önümüzdeki en zorlu maçlar hep hedefsiz dönemlerine denk geldi rakiplerin, ama biz bütün ırsatları elimizin tersiyle ittik. Blackahmet gidince geriye kalan adaşı truva atı olacağını burada bile çoğumuz öngördük ama başkan görmek istemedi. Hadi baştan öngöremedin, yahu maçları izlesen bu durumda bir gariplik olduğunu hissedersin zaten. Yahu başkanlığını yaptığın klübün maçlarınıda mı izlemedin? Hadi yollayamadın tamam, hoca istifa etti yine kabul etmedin. Bu neyin zorlaması böyle. Tamamen takımın içine ettikten sonra bir şekilde kurtulduk hocadan, ama bu seferde ucuza kaçmak için hiçbir amacı hedefi ve şimdiye dek herhangi başarısı olmayan adamı getirdin. Kariyer hedefi olan iyi bir hoca getirmek yerine bu vasıfsızı getirerek kaç para kar ettin acaba? Ha şimdi o farkla da borçları bitirirsin artık(!). Takım bağıra bağıra düşerken bu rahatlık, bu hiçbirşey yapmama durumu falan çileden çıkarır derecede. Kısacası çok umutluyken şuan ciddi bir hayal kırıklığı oldu bende Nahid başkan.