Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: STSL 35. Hafta H.K. Ümraniyespor & Şanlı Giresunspor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
İlk yarı bitmek üzere ve takım yine bildiğiniz gibi. Allah'ım yalvarıyorum ligden düşme olmasın ve düşelim. Bana yetti bu lig.
Şu Faruk oynasın dedik "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" adam ne zaman oynasa iş yapıyor. Yürekten oynuyor en azından.
(03-06-2023, 19:44)chotanax Wrote: [ -> ]İlk yarı bitmek üzere ve takım yine bildiğiniz gibi. Allah'ım yalvarıyorum ligden düşme olmasın ve düşelim. Bana yetti bu lig.
 Dusme olsun mu olmasin mi anlamadim. 

Bence dusmenin kaldirilmasi Giresunspor'un yasamasi icin gerekli. Seneye zaten duseriz ama transfere para yatirmadan gelirlerle borcu azaltarak dusmek onemli. Ustelik dusersek Sainz da serbest kaliyor. Bedavaya gidiyor. Yalniz dusmenin kaldirilmasi sozlesmedeki bu maddeyi etkiler mi bilmiyorum
Düşme kaldırılacak büyük ihtimal
@yirmisekiz

Pardon düşme olsun ve düşelim diyecektim.
Zaten düştük ama şu salak Alper'i haftalarca oynattılar hemde Farukcan iyi oynarken çok iyi olsa çekip giderdi bulunmaz hint kumaşı sanarsın.
(03-06-2023, 20:10)chotanax Wrote: [ -> ]@yirmisekiz

Dedigim gibi, dusme kalkmazsa bizim icin  her sey cok daha kotu olur
Ben çıkardım ben düşürürüm diyerek takımı düşüren or.spu evladının iki yakası bir araya gelmez inşallah, sürünerek ölür inşallah or.spu evlâdı
(03-06-2023, 20:31)yirmisekiz Wrote: [ -> ]
(03-06-2023, 20:10)chotanax Wrote: [ -> ]@yirmisekiz

Dedigim gibi, dusme kalkmazsa bizim icin  her sey cok daha kotu olur

Ben sonumuzu bir mucize olmazsa (maddi anlamda) miy, ordu, karabuk, Malatya, erzurum... gibi görüyorum. O yüzden entube hastayı işkenceyle bitkisel hayatta yaşatmak değil de fişi çekmek taraftarıyım. Mucize olacaksa zaten olur. Belki de düşmenin kaldırılmasıdır kastettiğim mucize ve seneye ibre olumluya döner ama çok zor. Seneye bu ligde oynasak bile ilk düşen biz oluruz
Ulan +3 puan olsa çarşı karışacak ama işte yok. Olsa Alanya göt altına gidebilir baya karışırdı ortalık ama neyse.
Bence de küme düşme kalkmıştır

En azından temizleriz biraz borçları
Pages: 1 2 3