Yarın saat 10:30 da Basın toplantısı ve olağanüstü kongre kararı ile başlıyoruz, yarın nahid başkan eteğindeki taşları çok ciddi şekilde dökecek sanırım . . .
Takım önümüzdeki sene gençler ile gidecek gibi ! gidiş iyi değil soluksuz gidiyoruz ....
başkan prim mi alır ag.
nahid başkan tek tek açıklıyor.
Başkan kendi kenidne prim almış tarihte ilk
350 .000 Euro geliri 350 .000 TL diye hesaplara girmiş
Bankadan elden para çekmiş nereye gittiği belli değil
Yolsuzlukların her türlüsü var ben dinlerken yoruldum
Savcılığa suç duyurusunda bulunulmus 70 80 milyon minimum götürdügu rakam
HIRSIZ VAR ! YAKALAYIN KAÇMASIN !
GERİYE DÖNÜK 3 BAŞKANIN DÖNEMLERİ İNCELENSİN SAVCILIĞA VERİLSİN ! GEREKİRSE AMATÖRE DÜŞELİM YANLARINA KALMASIN !
Nahid Başkan sonuna kadar desteklenmeli 300 milyon borç eritilmeyek borç değil aslında ...
11.700 bin ilk etapta para ödenmesi lazımmış, oyuncuların kalanları para olursa kalırız gibi denmiş iması var, süper ligde devam edersek dedi onu tam anlamayadım ama ligden düşme iptali vs. dedimi duyamadım ama ...
Futbolcular İrfan hoca geldikten sonra taktik ve de fiziken daha iyi hissettik demişler, valla topçu ayarı denebilir ama keleş kasti oynatmadıya % 100 katılıyorum, H.Keleşe verilen paralar 13 milyon 900 bin tl ödenmiş sözleşme rakamları 1 er milyon dan 3 kez 5 sözleşme imzalanmış sonu 10 milyon tl ...
Allah yedirmesin bu ne ya ....
Savcılığa bunların hepsinin verilmesi lazım abi bu ne !
abi keleş ben çok severdim düşse dahil devam edilsin derdim ama bunlar yenilir yutulur değil . 5 defa sözleşme yenilenmiş. 3ü bu sene .
böyle birşey yapılan adam başkan gittikten sonra tabiki takımı oynatmaz.
ulan ne günlere kaldık be
7-8 hafta öncesinde düşmüştük zaten TS maçında şans ayağımıza gelmişte 3 te 3 yapıp ligde kalabilirdik TS her ne kadar götlük yapsada o gün ununu elemiş ceketini asmış ligde kalma sıkıntısı olmayan can çekişmeyen bir oyuncular topluluğu vardı.şimdi kasedi başa sarmak gerek.
Black Ahmet ve tayfasından hesap sormayan adam ben Giresunluyum demesin o divan başkanı Ali Kara dahil neredeyse Black Ahmet'e plaket verecek halde onure eden eleştirenleri hain olacak derecede hedef gösteren zihniyetlerden sözde gazeteci olup kalemini onurunu satmış haysiyetsizlerden hesap sormayan ben Giresunluyum demesin.Bu takım 3 dönem transfer yasağı almış yasakk.Hesap sormadıktan sonra bu kulüp belini doğrultamaz hiç kimse Nahid Yamak'ı suçlayamaz.Sen hastayı yoğun bakıma at can çekişir halde cenazeyi başkasının omuzlamasını iste suçu cenaze omuzlayana at ne güzel dünya.O sözde gazetecilere inat Black Ahmet ve tayfasından hesap sormadıktan sonra bu kulüpten birşey beklemiyorum namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça kurtuluş yoktur şimdi kalın sağlıcakla