Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: TRENDYOL 1. LİG 3. HAFTA GİRESUNSPORUMUZ- BANDIRMASPOR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
En son maç topic'ini 10 yıl önce açmışım. Takımın potansiyel durumu hakkında biraz daha bilgi almamızı sağlayacak bir maç. Alırsak gelecek için umutlanırız, kaybedersek acaba deriz.
Hayırlısı olsun.
Çorum maçı herkes için ümit oldu. Çekdar ve Savicevic'in ayakları önemli. Bu ayaklar gününde olursa her şey olabilir. Çoğu takım yeni kurulma aşamasında, mücadele güçleri yaz ayları olduğundan daha düşük. Bizim genç takım takır takır pres yapıyor, rakibi yoruyor. Erken maçlarda puanları almak önemli bizim adımıza. Hani şöyle s*ike basa 4-5 galibiyet çıkarabilsek devreye kadar çok iyi olacak.
ben bu ilk 4 haftayı eşik olarak görüyorum. oynayacağımız bu takımlar ligin önemli takımları . bodrum geçen sene final kaybetti takımı bozmadı .
eyüp uçtu gitti
çorum potansiyel yüksek ciddi transferler
bandırma her zaman aynı hep güzel kadrolar kuruyorlar.
ben bu maçta da çok ezilmeyeceğimizi düşünüyorum
her zaman ki gibi tam saha pres .
(24-08-2023, 08:40)semiko Wrote: [ -> ]ben bu ilk 4 haftayı eşik olarak görüyorum. oynayacağımız bu takımlar ligin önemli takımları . bodrum geçen sene final kaybetti takımı bozmadı .
eyüp uçtu gitti
çorum potansiyel yüksek ciddi transferler
bandırma her zaman aynı hep güzel kadrolar kuruyorlar.
ben bu maçta da çok ezilmeyeceğimizi düşünüyorum 
her zaman ki gibi tam saha pres .

Ve hatta bu maç Eyüp maçının da sonucunu belirler bence. Çok değerli Çorum galibiyeti üzerine bu maçtan da iyi bir sonuç alırsak takımda özgüven tavan yapar. Zaten potansiyelli oyuncular var. Artık Bodrum maçı gibi korkak oynamak yerine fazlasını yapabildiğimizi görmüş olur ve ona göre oynarlar. Tam aksine olası ters bir skorda ise otobüs çekmeyi deneriz Eyüp karşısında ve tecrübesizlik yine kendini gösterir elbet. 

Bu maça gelirsek, deplasmanda hemde ligin ciddi rakiplerinden birine karşı net bir skorla kazandıktan sonra içerde biraz daha fazla düşünecektir golü. Ben mesela Merthan ciddi soru işaretiydi geçen sene hiç dk alamaması ve bu sene tek forvetimiz olması. Ama o da boş adam olmadığını gösterdi. Hele Çekdar gibi iyi abilik yapacak tecrübeli de biri var arkasında. Golü düşündüğümüz sürece potansiyel var takımda.
Açıkçası Eyüp maçından bir şey beklemiyorum ama bu maç için ümitliyim.

Çocuklar geçen hafta çok iyiylerdi, bu hafta da devam ettirirler inşallah.
Ülke ülkelikten çıktı her yerden b.k fışkırıyor cinayeti ayrı, sapığı ayrı, mültecisi ayrı spor eksik kalır mı ? adamlar göz göre göre para aktarıyor başka açıklaması yok tuzla-eyüp maçında tff inceleme yapması lazım ev sahibi bileti 17 bin deplasman ise 21 bin passodan bakayım dedim deplasman tarafı epey satmış ! tuzla ise 3 blok dolmuş ! yazık ya tuzla kaç senedir aynı b.ku yiyor ....
Bizden ayrılanın takır takır top oynadığı ve bize gol atacağı bir maç olur.
Çorum göztepeyi deplasmanda 2-1 yenmiş bizmi iyiyiz lan ! çorummu ayarsız ya da göztepe paketmi hangisi karar veremedim lig çok şenlikli başladı, çok net eyüp bu sene gidiyor üst lige ama öyle ama böyle ..... dün bilet olayı 5-0 a denk geldi sanırım, tuzla umarım düşer bu sene...
(27-08-2023, 00:38)turkuaz_0628 Wrote: [ -> ]Çorum göztepeyi deplasmanda 2-1 yenmiş bizmi iyiyiz lan ! çorummu ayarsız ya da göztepe paketmi hangisi karar veremedim lig çok şenlikli başladı, çok net eyüp bu sene gidiyor üst lige ama öyle ama böyle ..... dün bilet olayı 5-0 a denk geldi sanırım, tuzla umarım düşer bu sene...

Yine nöbetteyim, ara ara bakabildim. Net olmasa da, maç hakkında izlenimim şöyle; 

Çorum Maçın başında önce savunma hatasını değerlendirip kafadan önde başladı maça. Ardından kontra denilebilecek bir pozisyonda 2-0 buldu. Göztepe cevap vermekte gecikmedi ama sonrasında topa sahip olsa da pozisyon anlamında çok boğdu diyemeyiz. Kapalı savunmayı aşmakta zorlanan bir takım görüntüsü vardı. Bugünkü Göztepe ve geçen haftaki Giresunsporu düşününce, yenebileceğimiz bir takım Göztepe. Bu maç özelinde konuşursak, Çorum da çok iyi denemez. Bedavadan 2-0 öne geçince iyi değerlendirdi ekstra bir salaklık yapmadı diyebilirim özetle.  

Eyüp'ü hiç izlemedim ama o kadronun zaten net çıkması lazım. Olur da yine zorlanırsa biraz ittirirler arkadan bir şekilde çıkarırlar. En azından "tecrübeli Teknik Direktörlerinin(!)" hatrı var.
Düşen takımlara paraşüt ödeme yapıldığı yazıyor bir yerde 5 milyon civarı imiş, yine yerel basından bi isim iddia söylemi ile 1,5 milyonu nahid başkan koyduğu parayı aldı yazmış Smile yalnız yazan azılı hk sevici hangisi doğru bilemedim hafta içi sinan üzerinden para alındığı vs. ulusala yansıtılan haberde bununla ilişkilimi acaba ? bi sihirli değnek olsa da Giresunsporun etrafını komple temizlesek sıfır km insanlar ile ....
Pages: 1 2 3 4 5 6