(23-09-2023, 16:56)cotanak88 Wrote: [ -> ] (23-09-2023, 16:42)kerasus Wrote: [ -> ]Yav hocam etme eyleme, bu takım savunma yaparak puan yada puanlar alma ihtimali mucizelere bağlı. Al işte doğru düzgün pozisyon vermedik güya ama ilk dk direkten dönen top ve daha şimdiden 2 gol. Bu oyuncular acemi kardeşim, her biri ayrı ayrı saatli bomba. Her an hata yapıp gol yedirme potansiyelleri mevcut. Bunu hala anlamamış olamazsın yahu. Hadi Eyüp deplasmanı neyse ama şu maçta da bukadar pasif oynatmazsın be. Ha oynatırsan da bu takımdan olup olacağı budur. umutla başladığımız hafta da yarım saatte içine ettin valla.
Hocalık bir durum yok benim görüşüm elindeki en iyi ideal 11 ile başladı kuwas saviceviç çekdar merthan hatta iyi oynayan mehmet keskinle başladı forma adaleti konusunda bence çok başarılı oyuncu değişliklerinden sonra takıma enerji geldi
Yok kadroya ve oyunculara bişey diyemem zaten. Bu takımdan çıkacak en iyi kadro budur zaten. Hocanın ben oyun anlayışını eleştiriyorum. Öncelik savunma yapıp 0-0 a bağlayıp sonra belki Eyüp maçı gibi bir hata golü bulursak düşüncesi. 1. si bu oyuncularla savunma futbolu oynanmaz. 2.si papaz herzaman pilav yemez. Yediğimiz 2 golde normalde yenmeyecek goller. ilk gol 10 tane Giresunlunun içinde 2 rakip oyuncu 3 defa vurdular topa. 2.gol zaten tam halı sahalık olay. tamamen acemilik yani. öyle akın akın yüklendikleri organize buldukları pozisyonda yok ama bir şekilde gol yiyoruz işte. ya bireysel hata ya sahaya yerleşim kademe hatası vs. (Aha bu mesajı yazarken 3 oldu bile). rakip hatasından gol bulmak içinde, hataya zorlaman lazım. Oysa biz orta sahayı geçtiğimiz anda ne yapacağını bilmez halde savunmanın içinde kayboluyoruz. Oysa ilk 5 hafta gördük bu takımın maksimum potansiyeli bu değil. İsteyince pozisyona da giriyor rakibi de çok zorlayabiliyor. Keçiören geçen hafta beraberliği kurtarmak için yerden kalkmayan Manisadan daha kaliteli bir takım değil. Kısaca biz daha sahaya çıkmadan kabullenmişiz yenilgiyi. sadece belki rakip salaklık yapıp gol atamazsa diye şansımızı deneyelim dedik ama olmadı.
Orta alanda fazla ezildik. Furkan bana formsuz geldi. Çekdar ve Merhanda kötü olunca sıkıntı yaşadık.
Ertuğrul girdikten sonra hareketlilik getirdi golü de yaptı zaten.
Yediğimiz goller bizim gibi tecrübesiz takımı kıracak gollerdi, nitekim kırdıda. 3. Golle maç bitti zaten.
Yapacak bir şey yok. Bizim orta alanda bizden daha fazla mücadele eden takımı yenme şansımız yok zaten.
(23-09-2023, 17:54)kerasus Wrote: [ -> ] (23-09-2023, 16:56)cotanak88 Wrote: [ -> ] (23-09-2023, 16:42)kerasus Wrote: [ -> ]Yav hocam etme eyleme, bu takım savunma yaparak puan yada puanlar alma ihtimali mucizelere bağlı. Al işte doğru düzgün pozisyon vermedik güya ama ilk dk direkten dönen top ve daha şimdiden 2 gol. Bu oyuncular acemi kardeşim, her biri ayrı ayrı saatli bomba. Her an hata yapıp gol yedirme potansiyelleri mevcut. Bunu hala anlamamış olamazsın yahu. Hadi Eyüp deplasmanı neyse ama şu maçta da bukadar pasif oynatmazsın be. Ha oynatırsan da bu takımdan olup olacağı budur. umutla başladığımız hafta da yarım saatte içine ettin valla.
Hocalık bir durum yok benim görüşüm elindeki en iyi ideal 11 ile başladı kuwas saviceviç çekdar merthan hatta iyi oynayan mehmet keskinle başladı forma adaleti konusunda bence çok başarılı oyuncu değişliklerinden sonra takıma enerji geldi
Yok kadroya ve oyunculara bişey diyemem zaten. Bu takımdan çıkacak en iyi kadro budur zaten. Hocanın ben oyun anlayışını eleştiriyorum. Öncelik savunma yapıp 0-0 a bağlayıp sonra belki Eyüp maçı gibi bir hata golü bulursak düşüncesi. 1. si bu oyuncularla savunma futbolu oynanmaz. 2.si papaz herzaman pilav yemez. Yediğimiz 2 golde normalde yenmeyecek goller. ilk gol 10 tane Giresunlunun içinde 2 rakip oyuncu 3 defa vurdular topa. 2.gol zaten tam halı sahalık olay. tamamen acemilik yani. öyle akın akın yüklendikleri organize buldukları pozisyonda yok ama bir şekilde gol yiyoruz işte. ya bireysel hata ya sahaya yerleşim kademe hatası vs. (Aha bu mesajı yazarken 3 oldu bile). rakip hatasından gol bulmak içinde, hataya zorlaman lazım. Oysa biz orta sahayı geçtiğimiz anda ne yapacağını bilmez halde savunmanın içinde kayboluyoruz. Oysa ilk 5 hafta gördük bu takımın maksimum potansiyeli bu değil. İsteyince pozisyona da giriyor rakibi de çok zorlayabiliyor. Keçiören geçen hafta beraberliği kurtarmak için yerden kalkmayan Manisadan daha kaliteli bir takım değil. Kısaca biz daha sahaya çıkmadan kabullenmişiz yenilgiyi. sadece belki rakip salaklık yapıp gol atamazsa diye şansımızı deneyelim dedik ama olmadı.
Haklısın ilk yarı çok kapandık daha doğrusu ileri çıkmayınca kapandık gibi göründü dikine oynayacak, adam eksiltecek oyuncu sayın fazla olmayınca ileri çıkamıyorsun malesef klasik geri pasla süreyi geçirmeye çalıştık. Aslında geçen hafta yaptığımız gibi defansın arkasına atılan uzun toplarla ileri çıksaydık daha çok pozisyona girebilirdik ilk yarı bunu fazla denemedik. İkinci yarıyı da işim çıktığı için izleyemedim iyikide izlememişim birşey kaybetmemişim.Keçiören aslında en az 1 puan almamız takımlardan biriydi ama ilk yarıdaki o pasif oyunla hak ettiğimiz bir yenilgi oldu.Umarım toparlarız ve şu alttaki takımlarla oynayacağımız maçlara iyi konsantre oluruz aksi taktirde iş işten geçer.
Vakit var daha acemilik atılabilmiş değil. Ben hala umutsuz değilim. Alıştıkça en azından maçlara ortak olmaya başlarız.
Çekdar, Savicevic, Erol, Kuwas gibi deneyimi ve tecrübesi olan futbolcuların takımı yukarı çekmesi gerekirken onlarda tecrübesizlerin seviyesine inmiş.Takımda öne çıkan hiçbir futbolcu yok.Performansını beğenip ileri dönemde iyi futbolcu olur dediğimiz isimler var.
Hocamız işini bilir ancak sadece koşma ile maç kazanılmayacağını futbolculara öğretmesi lazım.
Dün mactaydim takımı canli canlı izledim..Sağ bek Mehmet Keskin genç kardesimiz 21 yaşına gelmiş ama sahada nasıl duracagini nasıl atağa kalkacagini hiç bir hocası gostememis galiba..Amatorden adamı al köy kenara top bizdeyken acilacagini binditecegini bilmesi lazım ksr bakma ama kardesim ama bu şanslar insana bir kere gelir degerlendiren kendini kurtarır kurtaramayan amatörde devam .Hocanın neden anili oynamadığıni çözemedim..Oyuna girdikten sonra tek kelimeyle duvar gibiydi..Şahin dik ve Anildan başkası bu seviyede oynayamaz erolcan da dahil..erolcan bitmiş okeye dönüyor eski performansinin yarısını oynasa razıyız..Merthan falan hikaye ağır boyu kısa eee forvette oynamamak için her özelliği var adam yokluğuna oynuyor..Talhayi arar olduk maçta..bu hafta çok kritik maç var 6 puanlık maç umarim3 puanı aliriz
Maçtan sonra yazamadım puan beklediğim bir maçtı ama oyuna çok heyecanlı başladık goller hep amatör insan buna üzülüyor, mustafa hoca 2 artist kardeşimizi ilk yarı dışarı alarak gereken mesajı verdi. Eline tarihi fırsat geçmiş oynasana be adam bu sene GİRESUN seneye bu ligden yada üstten anadolu takımına gitme hayali kursana ...
Bu takımın bu halini gördükçe şuan ne oynayana ne de oynatana kızıyorum abi varsa yoksa bi o.ç işte o allah belasını versin .... stada baktım çevreme baktım dedim ulan yine düştük b.k çukuruna ....
Bu arada eskiden kalma alışkanlık gittiğimiz yerde siteden birini bulabilirmiyiz diye arayıştayken 123456 nickli arkdaşımız ile tanıştık kısada olsa. . .
Benimde puan beklediğim bir maçtı hele ilk 5 hafta sene sonu kafada olma ihtimali yüksek olan 5 takıma karşı oynadığımız oyunu görünce 1 puan alırız diyordum çünkü Keçiörende düşük bütçe 2 3 yetenekli topçudan kurulan bir takım hoca bence sağ bek Mehmeti 11 başlatmamalıydi cünkü maç tecrubesi olmayan bir topçu sonuçta Keçiörenin 2 kanatıda hızlı adam geçebilen topçularken tecrübesiz bir topçuyla çıkmak büyük risk Talha yoksa elinde orjin mevkisi zaten sağ bek olan 3 senedir alt liglerde 70 maça çıkan Ertuğrul varken onu oynatmaliydi ki bizim az pozisyon vermemizdeki en buyuk etken Ertuğrul ve Talhanın önlü arkalı oynamasiydi Mehmet gibi az maçı olan topçunun önune geriye yardımi olmayan topçu koyunca böyle oluyor ama hocayada diyecek bir sey yok elinden geleni yapıyor topçu kazanmaya çalısıyor 6 haftada hep iyi oynattı takımı bu kadroyla Bodrum maçı son dakika o gol yenmese 5 puan bu fikstürde çok iyi olurdu şimdi direkt rakiplerle fikstür başlıyor Altay ve Adana maçı en az 2 yada 4 puan çıkarmamız şart bir şekilde 10 11 puana ulaşabilirsek tahta açıldığı takdirde başabarabiliriz geçen sene Gençler 6 yada 7 puanla devreye girip ligde kaldi bu ligde her sey 3 yada 4 maçlık seriye bakar ana amaç sene sonu düşmede rakibimiz olacak Altay Adana Tuzla Erzurum gibi takimlara yenilmemek olmalı 1 yada 2 sini yenersek muazzam olur
Konudan bağımsız ama haklı isyanımı sizinle paylaşmak istedim. Yeni bir stadımız var ve hala milli takım maçlarına ev sahipliği yapamıyoruz neden bu kadar mı görünmeziz bu türkiye cumhuriyeti topraklarında anlamıyorum.Rizede Samsunda ve açılan çoğu yeni stadyumlarda oynandı en son kadın milli takımının maçının çoruma verilmesinden sonra pes dedim.
(27-09-2023, 11:42)cotanak88 Wrote: [ -> ]Konudan bağımsız ama haklı isyanımı sizinle paylaşmak istedim. Yeni bir stadımız var ve hala milli takım maçlarına ev sahipliği yapamıyoruz neden bu kadar mı görünmeziz bu türkiye cumhuriyeti topraklarında anlamıyorum.Rizede Samsunda ve açılan çoğu yeni stadyumlarda oynandı en son kadın milli takımının maçının çoruma verilmesinden sonra pes dedim.
Milli maç için sadece stadyum yetmez. Gelecek adamlar nerde antrenman yapacak? Hangi otelde kalacak?