Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: Birinci Lig 12.Hafta | Tuzlaspor - Giresunspor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Penaltı ile öne geçtik. 3 puanı alıp gelirsek iyi iş
Yani şu zeminde futbol oynamasına izin veriliyor ya. İnanılmaz.
Maçın başından beri tek kale oynuyor Tuzla. Mehmet Birincinin 4.dönemi çok daha zor maçları oldu ama böyle ezik bir futbol ilk kez izliyorum. Bedava bir penaltıyla öne geçtik ama orta sahayı bile geçemediğimiz maçı gol yemeden kapatma ihtimalimiz yoktu.
Olmadı
Puanla dönmemiz gereken bir maçtı. Kötü oldu. Fikstür sertleşiyor yine
Gençlerle kim başarili olmuş ki. Gayet normal karsiliyorum.
Zor maçlar bizi bekliyor
Ben işin teknik adam kısmını şöyle değerlendiriyorum; oyunculara bir noktaya kadar dokunabilir ama oyun öyle değil. Yani ne oynadığımızla ilgili fikri olan var mı? Şahin savunma arkası koşacak ona uzun top at. Kuwas depar atamaz hava topu alamaz ama ileri uçta tek. Sağ kenar savicevic oynuyor hava topu alamaz sprint yok birebir çalım atıp skor çıkaramaz. Çekdar köy muhtarı gibi yukarı aşağı geziyor. Yani elde ki malzeme kötü olabilir ama onu doğru harmanlarsan bir şey çıkar ortaya. Yine kaybedebiliriz problem yok ama en azından oyuncun gelişim gösterir oynadığın oyuna adapte olur vs vs. Yani kim ne derse desin teknik adamlık bu değil. Pep bile böyle oynatsa aynı şeyi söylerim. Maalesef biz işin organizasyon kısmını çözmeden başka çözümler üretmeye çalışıyoruz.
Erolcanın kaptan olduğu bir takım nasıl başarılı olabilirki uzun yıllardır ilk defa bu kadar verimsiz bir kaptan görüyorum düşünsene bu adam soyunma odasında motivasyon konuşması yapsa kim s...ne takar akadaş bir futbolcu kendini hiçmi geliştiremez.
Bizim çok acil bir şekilde oturup teknik taktik konuşmamız lazım bu takımla. 4-2-3-1 inadına hiç gerek yok. Takımda ilk 11 şekilde oynayabilecek 3 tane savunmacı var. Faruk Can - Anıl - Kadir şeklinde kurabilirsin arkayı. Olası bir sakatlıkta Ertuğrul ya da Talha'yı da koyabilirsin bu denkleme. Faruk - Şahin şeklinde kurduğun kanattan da verim alamıyorsun çünkü. Şahin solda, Ertuğrul ya da Talha sağda şeklinde 2 kanat bek oynatırsın, ki bu oyuncular bu role bence daha yatkın. Elimizde kanat oynatmaya çalıştığımız bir sürü orta saha var. Furkan, Erol, Savicevic, Çekdar, hatta Enishan. Bu isimlerle bu ligde düzgün bir orta saha dinamizmi de yakayabilirsin. İleride de kullanabileceğin farklı tarzda 2 isim var. Kuwas ve Merthan. Yetenek demiyorum o konuda anlaşalım. Farklı tarzda. Merthan'ı koşturup Kuwas'ın teknik ve fiziksel özelliklerinden yararlanarak birbirini tamamlayan bir hücum hattı da oluşturabilirsin.

Bunların hepsi ihtimal, denemek lazım. Zaten kaybediyoruz. Denemeyeliz.
Pages: 1 2