Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: Trendyol 1.Lig | 27.Hafta | Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
17/03/2024 Pazar

16:00 

Çotanak Arena
sanırım adananın puan alması durumunda bu hafta resmi olarak düşüyoruz
Adana 3 puan alır biz yenilirsek veya berabere kalırsak resmi olarak düşünüyoruz.
şu hocaya tahammül edene kadar güzel bir yapılanma olsaydı da hocamız o olsaydı ya .
başkan her şeye laf söyle ama takımın geleceğini konuşma.
kardeşim gidişat bu bizim acil eylem planımız bu deme .

herkes birbirine laf sokma laf söyleme çabasında yazık ...
Yanlış saymadıysam bu 4. hoca Nahid başkan zamanında. Ki keleş dönemini saymıyorum bile. Sonuçta hoca ile anlaşırken sezonluk yada yarım sezonluk vs anlaşıyorsun. İstisnalar harici hiçbir hoca da kolay kolay sözleşmesinde yazan tutarı bırakıp gitmez. Yani kimse örneğin 5 maç kalmışsa, sezonluk anlaştığı parayı 5 maça bölüpte ben bukadarını hakettim demez. 

Kısacası; sadece hocalara ödediğimiz paraları topladığımızda, başkan seçildiği an paraya kıyıp en iyi hocayı getirseydi şuan geçen seneki kadroyu korumuş vaziyette süper ligde ve transfer de yapmadığımız için süper lig gelirlerini düşününce borç belki yarıya düşmüştü. yardım kampanyasında da şuankinden kat be kat fazlası toplanmış olurdu. Süper ligde herkesin gözü önünde bir kampanyada (belki) bazı futbocular bile katılır alacaklarını silerdi kimi göz boyamak için. 

Mesela o dönem boştaydı sanırım. İlhan Palut. Evet bize göre fazla bütçeli ama sıfır risk ve başarı garantili seçim. Ve eminim Şuana kadar 4 hoca + Keleşe, İlhan hocaya vereceğimizden çok daha fazlasını verdik yada borçlandık. Ne uğruna? Hoca konusunda ucuza kaçacağız diye. Geçen sene Kayseri maçından itibaren İlhan Palut olsaydı yine de düşerdik diyecek tek bir delikanlı var mıdır? Koca şehirde istisnasız şekilde herkes hemfikir olurdu düşmeyeceğimiz konusunda. Ve haliyle başta Borja Sainz olmak üzere kadroyu da muhafaza eder bu sene devre arasına kadar ayakta durabilecek kadar idare ederdi o kadroyla iyi bir hoca. Devre arası da uçmadan nokta transferlerle bu seneyi bile süper ligde kalarak tamamlayabilirdik. 

Ha diyeceksiniz İlhan Palut Giresun'a gelir miydi hiç? Aşırı cimrilik yapmazsan öyle bir gelir ki. Hatta Giresun şehri ve takımı tam ona göre bir takım denebilir. İlhan Palut küçük takımlarda kendini kanıtlamış ve artık kariyerinde bir üst levele sıçrama yapmak için paradan ziyade sıradışı hikayelere daha çok ihtiyacı olan birisi. Bu takım hiçbir teknik taktik bilgisi olmayan Keleşi bile türkiyenin gündemine soktu. Çünkü burada başarısız sayılma ihtimalin yok. Küme düşürsen kesinlikle senin suçun değil. Ama birde başarılı olursan tamamen kahraman olursun. Hele geçen seneki maddi manevi zorluklar arasında aldığı takımla başarılı olmak, kendi kariyeri içinde çok önemli olurdu. İşte bütün mesele bu durumu hocaya güzelce aktarabilmekte. Ha İlhan Palut benim ilk aklıma gelen isim. Ama cimrilik yapıp Keleşte ısrar etmesek Kayseri maçından itibaren düşme tehlikesi dahi yaşamadan güle oynaya bizi ligde tutacak çok fazla hoca vardı. 

Bunun yerine biz ne yaptık? Aman şimdi Keleşin zaten sene sonuna kadar sözleşmesi var. Gönderip yeni hoca getirsek ekstra bir hoca maliyeti, hiç gerek yok değilmi. Başkanın meşhur bir sözü var ya, Önce çok sevmek gerek diyor hep. Yok başkan yok, önce azıcık beynini kullanmak gerek.
Biz neden boyuna td degistiriyoruz acaba? Kadronun hakkini veremediklerinden sanirim.