04-05-2024, 09:36
06-05-2024, 00:27
Gittik gördük bugün deplsman değilde locada idik bi kaç arkadaş ile Giresundan Yaşasın Giresunspor pankartı ile gelmişler görünce dedim mk koydular nasıl yaşasın ! takımı ankaraya sinanlar getirmiş resmen ! neyse ekmek yediğin yerden kaçarcasına plan yapıp gitmek ayıptır ama önemi yok artık yapılan bunca yanlış varken bu farkedilmez bile biri erolcan ... diğeri takımın abisi ! adı neydi unuttum bile.... güya sarı kartı ayarlayıp son maça çıkmadan mesaj yayınlıyor oğlan .... ama dedim ya bu ortamda esamesi okunmaz alkış filan yapıp yolun açık olsun yazıyorlar.. he oynasa ne farkeder orda sorun yok ben gitmeninde bi adabı vardayım... fırat... emre... onur.. erol .... çok Giresun çocuğu çıkardık ama gidişleri hep kendine yakıştı... birde trabzonlu ekleriz varsın olsun .... takıma gelince altlarda 2-3 sene götürür şu kadro normalde de şartlar normal değil soluksuz dşmeye devam ...
06-05-2024, 11:00
götürür götürmesine de bu yönetimle götürülmez.
yahu hocanın katkısı 0 .
sen gidiyorsun bunu da biliyorsun ama gittiği yere hazırlık yapmadan gidiyorsun ne anladım bu işten.
sene başında mustafa kaplan geldiğinde de dedim iyi hoca bizim çocuklardan anlar iş yapar diye.
ama işte yönetim baya bozunca bunlar geliyor başımıza.
takımın başında kimsenin olmaması daha da ayıp "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hiç mi boşta yöneticin yok gitsin ankarada gezsin işte.
nahid başkanın artık savunulacak yanı da kalmadı demekki hakan haklıymış . şey gibi yiyor ama çalışıyor .
yahu hocanın katkısı 0 .
sen gidiyorsun bunu da biliyorsun ama gittiği yere hazırlık yapmadan gidiyorsun ne anladım bu işten.
sene başında mustafa kaplan geldiğinde de dedim iyi hoca bizim çocuklardan anlar iş yapar diye.
ama işte yönetim baya bozunca bunlar geliyor başımıza.
takımın başında kimsenin olmaması daha da ayıp "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hiç mi boşta yöneticin yok gitsin ankarada gezsin işte.
nahid başkanın artık savunulacak yanı da kalmadı demekki hakan haklıymış . şey gibi yiyor ama çalışıyor .
06-05-2024, 14:57
Gittik maça, zaten kim bilir ne zaman bu ligde maç izleriz bundan sonra. Takım hakkında pek yorum yapmaya gerek yokta. Oyundan çıkmışsın, seyircinin yönünden geçiyorsun ama 5 kişi ama 10 kişi alkışlıyor seni. Dönüp bakmıyorsun. E kardeşim siktirin gidin yani. Gençler falanda o kadar da değil.
Herkes zaten durumun farkında. Nahid Başkana cenaze kaldı, yapması gereken cenazeyi kefenleyip kaldırmaktı, o gitti cenazeyi çöpe attı. Olan bu. Her hafta ayrı bir rezillik. Ben daha iyi bir başkanlık beklerdim.
Herkes zaten durumun farkında. Nahid Başkana cenaze kaldı, yapması gereken cenazeyi kefenleyip kaldırmaktı, o gitti cenazeyi çöpe attı. Olan bu. Her hafta ayrı bir rezillik. Ben daha iyi bir başkanlık beklerdim.