![[Image: 605.gif]](https://im.mackolik.com/img/logo/buyuk/605.gif)
Giresunspor - Ümraniyespor
Türkiye Trendyol 1.Lig 2023/2024
34. Hafta
10.05.2024
17:00
Giresun Çotanak Arena
Yazıp çizmek istiyorum ama kendimi yormaktan başka işe yaramaz.Bir daha böyle bir seviye için maç başlığı açmak kime ve kaç yıl sonrasına nasip olur bilemiyorum.Karanlık yıllar önümüzde duruyor.Ne diyeyim ? Düşüş umarım 3. ligde son bulur.Kendi adıma çok daha feci senaryoda x ismi ile kurulacak, adı yeni olur, sonu belediye olur, bir takımı asla desteklemeyeceğimi ve taraftarı olmayacağımı beyan ederim.Giresun şehri yeni bir takım kurmayı bile beceremez orası da ayrı bir konu.
Bu leş futbol ülkesinde şapkadan başka bir şey takmayın kafanıza.Saçımız beyazladı, ömrümüz gitti, parayı hamuduyla götürenler ise güneşli günlerin keyfini sürüyor.Havuzun kenarında viskisini yudumluyor.Cemiyette tuttuğu yerin tadını çıkarıyor.Sırıta sırıta toplum içerisinde dolaşıyor.Caddemizde geziyor.Sokağımıza çıkıyor.Meclisde el kaldırıp indiriyor.Gram yüzsüzlük, gram hayasızlık, gram ahlaksızlık, şerefsizlik ile.Kim sebep olduysa allah belasını versin.
TFF'da güya yasa çıkarmıştı.Yöneticiler sorumluydu borçlardan.Dedim ya leş futbol ülkesi.Burası Türkiye kardeşim.O yasayı çerçeveletip duvarlarına assınlar bir zahmet.
Sağlıcakla.
mvsr Wrote:
Giresunspor - Ümraniyespor![[Image: 9740.gif]](https://im.mackolik.com/img/logo/buyuk/9740.gif)
Türkiye Trendyol 1.Lig 2023/2024
34. Hafta
10.05.2024
17:00
Giresun Çotanak Arena
Yazıp çizmek istiyorum ama kendimi yormaktan başka işe yaramaz.Bir daha böyle bir seviye için maç başlığı açmak kime ve kaç yıl sonrasına nasip olur bilemiyorum.Karanlık yıllar önümüzde duruyor.Ne diyeyim ? Düşüş umarım 3. ligde son bulur.Kendi adıma çok daha feci senaryoda x ismi ile kurulacak, adı yeni olur, sonu belediye olur, bir takımı asla desteklemeyeceğimi ve taraftarı olmayacağımı beyan ederim.Giresun şehri yeni bir takım kurmayı bile beceremez orası da ayrı bir konu.
Bu leş futbol ülkesinde şapkadan başka bir şey takmayın kafanıza.Saçımız beyazladı, ömrümüz gitti, parayı hamuduyla götürenler ise güneşli günlerin keyfini sürüyor.Havuzun kenarında viskisini yudumluyor.Cemiyette tuttuğu yerin tadını çıkarıyor.Sırıta sırıta toplum içerisinde dolaşıyor.Caddemizde geziyor.Sokağımıza çıkıyor.Meclisde el kaldırıp indiriyor.Gram yüzsüzlük, gram hayasızlık, gram ahlaksızlık, şerefsizlik ile.Kim sebep olduysa allah belasını versin.
TFF'da güya yasa çıkarmıştı.Yöneticiler sorumluydu borçlardan.Dedim ya leş futbol ülkesi.Burası Türkiye kardeşim.O yasayı çerçeveletip duvarlarına assınlar bir zahmet.
Sağlıcakla.
Karaahmet denen hırsız utanmadan sıkılmadan başkan adayı olmak istiyor twetleri atılıyor şahsen ben inanmıyorum
Giresun ilginç şehir gerçekten. Kurtarıcı gözüyle bakılıyor birde.
aga bu borcu kim yaptı ben mi ?
süper lige çıkardın . tuttun . masraf yaptım dersin dimi .
laf yapmanın bir anlamı yok . babanın hayrına çıkarıp tutmadın . aziz behich den alpere geçen sol bek . okandan ferhata geçen kale .
yani her şey para . sen bunun masrafını yapıp bunun arkasına sığınıp sonrada ben tuttum diyemezsin .
çok saçma geliyor halen daha olumlu gözle bakılması kurtarıcı görülmesi .
Türk milleti olarak değişik bir millet olduk çıktık.Hırsıza hırsız, katile katil, arsıza arsız, or*spuya or*spu diyemiyoruz.Diyemediğimiz gibi el üstünde de tutuluyorlar.Ayaklar baş başlar ayak oldu arkadaş.
Tek bir soru sorarım.Pyerre dosyası kime ait ?
Pyerre fiyaskosu kime ait ?
Bu kulübün geleceğini Pyerre'ye kim sattı ?
Pyerre'yi kim transfer etti olm ?
Ahlaksızlar.Vallahi çıldırıyorum.
Ümraniyespor maçının başlığının altına yazıyoruz bunları.Giresunspor için bu futbol seviyesinin son maçının altına.Sahada 16 yaşında gencecik çocuklar ter döküyor.Atmışız aslanların önüne çırpınıyor çocuklar.Bu çocukların geleceğini kim çaldı olm ? Bu gençlerin alın teri karşılığında cebine gidecek paraları Pyerre'ye kim kaptırdı ? Pyerre ismi altında cebini kim doldurdu ?
Lanet olsun böyle futbol ülkesine.
sadece pyerre olsa iyi ,
sankhare, esat mala , faustin nerde sikko adam var bizde.