Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2024-2025 TFF 2.Lig Kırmızı Grup Fikstürümüz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
1.Hafta - GİRESUNSPOR- NAZİLLİ BELEDİYESPOR  

2.Hafta - DİYARBEKİR SPOR A.Ş.- GİRESUNSPOR

3.Hafta -GİRESUNSPOR - ACNTURK SİGORTA VAN SPOR FK

4.Hafta -SERİK BELEDİYESPOR - GİRESUNSPOR 

5.Hafta -GİRESUNSPOR - ÇİMENTAŞ ELAZIĞSPOR 

6.Hafta -BUCASPOR 1928 - GİRESUNSPOR 

7.Hafta -GİRESUNSPOR - MENEMEN FUTBOL KULÜBÜ 

8.Hafta -KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş. - GİRESUNSPOR 

9.Hafta -GİRESUNSPOR - 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR 

10.Hafta -BEYOĞLU YENİ ÇARŞI SPOR FAALİYETLERİ A.Ş. - GİRESUNSPOR 

11.Hafta -GİRESUNSPOR - ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ FUTBOL SPOR KULÜBÜ 

12.Hafta -TURKISH OIL YENİ MERSİN İDMANYURDU FUTBOL A.Ş. - GİRESUNSPOR

13.Hafta -GİRESUNSPOR - ERBAASPOR 

14.Hafta -KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ - GİRESUNSPOR 

15.Hafta -ANKARA DEMİRSPOR - GİRESUNSPOR 

16.Hafta -GİRESUNSPOR - BELEDİYE DERİNCE SPOR 

17.Hafta -SOMASPOR - GİRESUNSPOR
Erbaa, Karaman ve biz düşeriz herhalde. Bu sene bizi geçiyorum zaten de normal şartlarda para harcanacak bir grup değil şu grup. Çok papaz var Big Grin
Mersin'de de belirsizlik varmış bakalım ne olacak? futbol genel olarak iflas etti başka sıkıntı yaşayacak takımlar da olacaktır. Gençlerden bir ikisi sivrilse ve gol yollarındaki sıkıntıya sürpriz bir çözüm üretilse kalabilsek ligde umut fakirin ekmeği
Mersin ve Karamanda belirsizlik var Nazillide para yok geçen senede zor ligde kaldılar Derince son hafta ligde kalmıştı yönetim para harcamak istemiyormuş kulubu satacaklar diye görmüştüm sene içi illa sıkıntı yaşayan kulup olur yine tahtayı açabilsek tam çok az harcamayla borç eritip ligde kalacağımız gruptu aslında . Ben yönetimin parayı tahta açmak için kullanacaksa tolçu satmasini doğru buluyorum bu sene zaten maliyetimiz yok 50 milyonluk bir satış yapsak 100 milyonluk borç silebilirsin topcular artık paralarını kurtarmaya bakar topçu satmasakda en büyük adayız en azından borç eritelimde seneye hazırlığa başlayalım genç oynatip saticaz başka çaresi yok kulubun
Fiksür ateş ediyor gördükçe başta hk olmak üzere emeği geçen hepsini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın .....
Bugün kü maçtan puan alamazsak by bye normal şartlarda kazanmamız gereken maç.
Şimdilik 0-0 gidiyor ama Maçkolikte istatistiklere bakınca adamlar tek kale oynuyorlar.
Düştük gibi çocuklara denecek birşey yok ama bu takımı bu hale getirenler gün yüzü görmesin  Angry
Geçmiş olsun bu takım artık düştü diyebiliriz.inşallah 3. Ligde kalırız amatör görmeyiz.
Buraya kadarmış. Bundan sonrası 3. Lig olur. En önemli maçta çok önemli 3 isim yoktu.
Pages: 1 2