Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
15/09/2024 saat 19:00 Yayın TFF de yok ama çeşitli you tube yayınları muhakkak olacaktır.

Grubun ciddi takımlarından van spor, kadrosundan da belli bir çok tecrübeli oyuncu var, bizim için iyi bir güç sınavı bizim çocuklar kafa takımlarına neler yapabiliyor göreceğiz, 3 puan bizim olsun . ..
Maçtan çokta umutsuz değilim açıkçası. Galibiyet anlamında olmasa da maçı 0-0 bağlayacak potansiyelimiz var. Şampiyonluğa oynayan bir rakibe karşı 1 puan gayet iyidir. Oldu da kaybetsek En azından gösterilen mücadele ve rakip için kolay maç olmaması bile geride kalan 4 puan ile birlikte çocukların özgüveni için olumlu değerlendirilebilir. Hele puan yada puanlar alırsak zaten düşme konusu kapanır benim için. 

Van TV canlı yayınlayacak yazmış sayfanın biri. Hadi inşallah. Yine bizim medyadan bir cacık olmayıp rakip yerel kanallardan medet umduğumuz günlere döndük. Tez zamanda kurtulmak dileğiyle.
Zaten kadro kısıtlı bi de eli ayağı duzgun 2 adamımız eksik. Üstüne de ligin favorisi takimla oynuyoruz. Fazla atmasalar bari

Yayin van tvde verilecekmis
Maçtan ufacıkta olsa umudum vardı acaba 0-0 A kilitleyebilir miyiz diye. Kaleden yine Göktan'i görünce o umutta söndü. Artık tek beklentim rakibi zorlamak.
Canlı yayın yok herhalde
Fırsat bulupta şu maça gidemedik arkadaş.
Yayın kovalıyoruz şimdi.
Sadece TV üzerinden yapıyorlar sanırım yayını. İnternet üzerinden bulamadım.
GOOOOLLLL
celebi980 Wrote:https://www.youtube.com/live/FnCJVnhVLgQ...hDvxoNDfcK

Şu Murat Ümit uzun ne boş adam yahu. Tamam yayının kötü olmasına lafım yok hadi imkan budur eyvallah. Yahu bari maçı anlat biraz ne boş boş geyik muhabbeti yapıyorsun. Tamam hadi oyuncuları da tanımıyor ol sahada. Hiç olmadı forma numarasından anlat. X nolu Giresunlu oyuncuda su numaraya pas verdi. Y numaralı Vanlı oyuncu topu kaptı Orta yaptı vs vs.
Pages: 1 2 3 4