Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 7 Hafta. Giresunsporumuz-Menemen FK
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Tarih :13-10-2024
Saat.: 19:00
Yer.   :Çotanak Stadyumu

Rakip bu ligin güçlü takımlarından alınacak puanlar degerli bizim, açımızdan zira son haftalarda puana hasretiz
Çabuk çabuk 0_2 olmuş çok fark yemesek bari
Muhtemelen çocukların nefesi yetmedi bu kadar üst tempo maçlara. Kupa maçında da rotasyon yapamadık. Şu maçtan sonra biraz rahatlarız. 2-0, 3-0 gibi bir skorla kapattığımız sürece eksi yazmaz benim nezdimde.
Kupa maçında izlediğim kadarıyla yazıyorum çocuklar ipi koparılmış deli dana gibi koşuyor sağa sola.Burası Türk'ün 3. seviye ligi ama doğru yapabildiğimiz birkaç hareket olur maalesef yok.Gol atmadan da olmuyor.Olmadığı gibi hücum organizasyonu da hiç yok.
Karamsar tablo çizmek istemiyorum çocuklar zor bir fikstürde gidiyorlar doğru yapabildiğimiz birkaç hareket olur yapamadığımızı belirtmek istiyorum.
mvsr Wrote:Kupa maçında izlediğim kadarıyla yazıyorum çocuklar ipi koparılmış deli dana gibi koşuyor sağa sola.Burası Türk'ün 3. seviye ligi ama doğru yapabildiğimiz birkaç hareket olur maalesef yok.Gol atmadan da olmuyor.Olmadığı gibi hücum organizasyonu da hiç yok.
Karamsar tablo çizmek istemiyorum çocuklar zor bir fikstürde gidiyorlar doğru yapabildiğimiz birkaç hareket olur yapamadığımızı belirtmek istiyorum.

Heh tam olarak bu işte. Genelde bizim ülkede "Genç adamsınız koşup mücadele edeceksiniz yorulamazsınız." gibi bir algı var. Normal hayatta 20-21 yaşlarındaki gençten bunu beklersin ama profesyonel sporda, hele de futbolda geçerliliği yok bunun. 

Bir sporcunun fiziksel olarak zayıf olduğu bir dönemdir aslında bu yaşlar. Kaslar tam anlamıyla oturmamıştır, oyun bilgisi zayıf olduğundan fiziksel olarak becerilerini maksimum seviyede nasıl kullanacağını bilmez, aynı senin dediğin gibi oraya buraya deli dana gibi koşar, kendini ve kaslarını ekstra yorar. Zeminler desen zaten öyle bir şey yok, üstüne bir de sakatlanır, oyundan düşer, ritim kaybeder vs... 

Hocanın işine karışacak değilim, bunun farkında olduğunu düşünüyorum zaten. Bu çocukların, kompakt şekilde nasıl savunma ve pres yapmalarını gerektiğini öğrenmeleri lazım ilk önce. Maçları 0-0, iyi günümüzde de 1-0'a bağlayabilmemiz lazım. Başka türlü olmaz bu iş. İlk 3 haftada skorları görünce ondan bir umutlandım zaten. Takım sanki oyunu bir şekilde tutabiliyor gibiydi. Şu fikstürden sonra belli olacaktır artık bazı şeyler yavaş yavaş. 

Hedef 15.'lik. Ekstrası çok ekstra olur.
yahu bir de benim anlamadığım bir konu var . arda için sol bekte oynayabiliyor dediler ama kupa maçında ne sol beki . koy stopere oynasın çocuk .
ertuğrul sol ayaklı da oynuyor. istersen sola onu koy mehmeti sağ beke çek yada barış ilk hatay maçında güzel bir sol bek görüntüsü vermişti en azından pır pır . arda hantal kalıyor. kupa maçında ortada bir çocuk vardı çok güzel bir vücut çalımı atmıştı sol ayaktı sanırım ayağına da hakimdi. bu arkadaş güzel top dağıtır.
ama ne olursa olsun santrafor olmayınca hiç bişey olmuyor maalesef.
Normal skor. Sert fikstür içindeyiz. Karacabeyden puan alsak en azından. Dönüşte Aksaray maçını da çıkarma şansımız yok.