Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2.LİG Kırmızı Grup | 8. Hafta | Karacebey Bel - Giresunsporumuz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
20/10/2024 Pazar Saat 19:00
Bulancaksporun maçını izleyebilirken, Goresunsporun maçını izleyemiyoruz.

Uşaklar puanla dönerse iyi olacak, kaybetme alışkanlığı iyi bir şey değil çünkü. Aşağı tarafta reaksiyon veriyor artık.
123456 Wrote:Bulancaksporun maçını izleyebilirken, Goresunsporun maçını izleyemiyoruz.

Uşaklar puanla dönerse iyi olacak, kaybetme alışkanlığı iyi bir şey değil çünkü. Aşağı tarafta reaksiyon veriyor artık.

Benim de korktuğum buydu haftalardır. Ve tam uzun zaman sonra orta sıra takımı gelmişken puan bari alsak iyiydi ama 2 oldu bile devrede. Haftaya zaten puan bekleyecek durumumuz yok. Eskiden direniyorduk, 2 haftadır hatta kupa dahil erkenden golü de yiyoruz. Kaybetme alışanlığı oluştukça takımın direnci gitgide düşmeye başladı. Ve asıl kötüsü gol problemi. Şahin dışında henüz golle tanışan oyuncumuz yok. Alttakilerin açılmış olmasına değinmiyorum bile. Kupa maçını mutlaka almamız gerekiyordu. Maddi geliri geçtim, moral motivasyon olurdu çocuklara.
Kesinlikle kupa maçı kaybetme serisini yıkacaktı. İkidir ilk yarıdan teslim bayrağını çekiyoruz. Kasım Alperenin yokluğu da çok etkiledi. Haftaya yine 0 derken 0/7 olacak kupa ile. Sıkıntı. Gol zaten tek ayak Şahin.
Gidişat kötü.Direncimizde kırılmış.İzleyemiyoruz daha sağlıklı yorum yapsak.Düzeliriz inşallah.