Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2.LİG Kırmızı Grup | 9. Hafta | Giresunsporumuz - 68 Aksaray
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
26/10/2024
Cumartesi 
Saat 15:00
Locaları yine kimlere peşkeş çektiler acaba. Kendi stadımızda 90.dk gol yediğimiz de goooll diye stadın inlemesinden rahatsız olan bir Allah kulu yokmu şu yönetimde?nedir bu rezillik yeter yahu bu kaçıncı.
Son dakika golü ile mağlubiyet kırılmasını sonlandıramadık yine. Lig aslında yeniden başlıyor bizim için ancak takımın moral motivasyonu muhtemelen çok alt seviyelerde. Bizim hedef maçlar bundan sonrası. Umarım reaksiyon gösteririz.
Son 10 dk izleyebildim telefondan. Aslında izlemesem izim kaleyi ablukaya almışlardır sağlı sollu gelip her an atacaklardır sanırdım. Oysa izlerken şaşırdım yani öyle ahım şahım baskı bile kuramamışlardı aslında, nasıl gol yedik düşündükçe deli oluyorum. Hatta golden önceki pozisyonda bizimki kaleciyle karşı karşıya ve vuruş açısı da çok rahattı aslında ama kalecinin üstüne nişanladı(gerçi Aksaraylılar ofsayt diyorlardı ama hakemin kaldırdığını görmedim). Öylesine basit pozisyonu kaçırıp dönüşünde 1 dk sonra gol yemek hemde baskı bile yememişken.. 1 puandan çok çok fazlasıydı aslında bizim için ama yine olmadı. İşte kupa maçına bunun için çok kızdım. Kaybetme alışkanlığı böyle bişey malesef.
Kronik son dk golü, aksaraya iyi direnmişler ama dersen de ister şansızlık ister beceriksizlik yapacak bir şey yok umarım devre arasına 3 galibiyet 1-2 beraberlik çıkar kalan fiksürden şimdi artık gerçekten kendi durumumuz direk rakiplerimiz geliyor .... bu arada gerek bulancak gerekse görele maçlarında çok iyi rakamlarda taraftar topluluğu vardı bu hafta beceremediğimiz en uyuz olduğum şeylerden biridir süper ligde dahi ilçelerden taraftar çekemedik saçma sapan işler yüzünden tribüne adapte edemedik kesapspor bile har harlar isminde 500 kişilik kitle ile oynuyor gerisini sen düşün ...