İnşallah yıl boyu böyle kalır düzgün bakılır. Çok etkiliyor oyunu.
Sezonu yeni statda oynabiliriz devre arasını beklemeye gerek yok gibi zaten maçlar seyircisiz hal böyleyken beklemeye gerek yok
(09-09-2020, 19:39)heyulaanil28 Wrote: [ -> ]Sezonu yeni statda oynabiliriz devre arasını beklemeye gerek yok gibi zaten maçlar seyircisiz hal böyleyken beklemeye gerek yok
Yanlışım varsa düzeltin, hibrit çimin tam olarak oturması için bir süre beklenmesi gerekiyor diye biliyorum. O süreyi bekliyor olabilirler.
Ama dediğim gibi, yanlışım varsa düzeltin. Emin değilim çünkü.
(09-09-2020, 20:01)ArmanınPeşinde Wrote: [ -> ] (09-09-2020, 19:39)heyulaanil28 Wrote: [ -> ]Sezonu yeni statda oynabiliriz devre arasını beklemeye gerek yok gibi zaten maçlar seyircisiz hal böyleyken beklemeye gerek yok
Yanlışım varsa düzeltin, hibrit çimin tam olarak oturması için bir süre beklenmesi gerekiyor diye biliyorum. O süreyi bekliyor olabilirler.
Ama dediğim gibi, yanlışım varsa düzeltin. Emin değilim çünkü.
Valla onu bilmiyorum çimler serileli 2-3 hafta oldu bu hafta deplasmandayız zaten haftaya soyunma odaları falan hazırsa ki zemin hariç herşey hazır deniyordu yeni statda oynamak mantıklı.
Kumlama ve tohum işleri başlamış sanırım. Hibrit çim işini Hatko diye yerli bir firma yapıyor. Sanırım baya iyi ve öncüler bu konuda. İngilterede yapılan bir uygulamadan gördüğüm kadarıyla 4 hafta gibi bir sürede tohumlar çimleniyor ve toprağa tutunuyor.
Yani zemin hazır olmasına en az 1 ay var gibi.
Cidden diğer sıradan Anadolu statlarına göre güzel oldu, farklı oldu