Brad Pitt denyosu oynuyor diye cazip hale geliyor zaten film.İki buçuk saati aşkın filmde Brad abimizin göründüğü kare sayısı da kısıtlı.Nasıl iyi oyunculuk oluyor anlamadım.
Filmin reklamını yaptık.Dostlar izlesin fikir edinsin.Ben beğenmedim.Berbat bir film.İki buçuk saatim ziyan oldu.
Düğün Dernek isimli yerli yapım komedi filmi... Maalesef belden aşağı küfür etmeyi komik olmakla eşdeğer tutan bayağı yaklaşım bu filmde de sergilenmiş.
Ben Prison Break`ı izlerken bağımlısı olmuştum. Var mı o onun tadında bir dizi önerebilecek?
(06-02-2014, 00:34)emre_1466 Wrote: [ -> ]Ben Prison Break`ı izlerken bağımlısı olmuştum. Var mı o onun tadında bir dizi önerebilecek?
izlemediyseniz ''OZ'' var o da hapishane temalı.
konuları farklı olsada hapishane dizisi açısından bakıldığında çoğu kişi OZ u daha çok sever.
'Elysium: Yeni Cennet'
Bilim kurgu film.İzlenebilir.
Bir yolsuzluk soruşturmasını konu alan American Hustle... İyi niyetli belediye başkanını kurtaralım diye filmin sonlarında olacağı beklenen aksiyon olmuyor ve film bitiyor. Yine de izlenebilir.
Eyvah Eyvah serisinin 3.sünü seyrettim. Gayet eğlenceli olmuş, tavsiye ederim.
mandalinalar (2013)
8,5 / 10
super bir film.Durağan film sevenler icin guzel bir tercih.
Django
8/10
Güzel film.Tarantino filmlerini beğenmeyenler için sıkıcı olabilir.
Özellikle Tarantinonun çatışma sahnelerindeki kan ve organ görme sevdası mide bulandırabilir
Stallone-Schwarzeneger ikilisinin başrolde olduğu Escape Plan.. Senaryo ilginç, film de güzel.