9 Şubat Pazar 13:30 İçerde böylesi ekipleri yenelim kalmayı erkenden garantileyelim ,sıkıntı yaşamayalım en azından seyirci bakımından doluluk artacaktır malum bizde seyirci olayı başarıya endeksli ,yönetim tahtayı açtırsa biraz daha çoşkulu ve de heyecanlı olacağıda malum tepki olacakmı tahta için bakalım ....
Bir şey sormak istiyorum ümit TEKE ve Yasin ÇAKMAK nerde sözleşmeleri devam ediyor biz bu adamlara para veriyormuyuz ,sakatlarmı ?
Play off potasına girmişken bir daha çıkmamak lazım.Bu saatten sonra bu fırsatı kaçırmadan her maçtan puanla ayrılmalıyız.
İçeride kaybetmediğimiz sürece dışarıda alınacak her puan bizi play-off potasında tutar.
Bu ligde sürekli kazanacak takım yok.O yüzden dışarıda olası mağlubiyetleri sorun etmeden içeriye odaklanmak lazım.
Artık evimizde korkulan takım olmalıyız.Ondan sonra deplasman başarısı gelir zaten.
Göztepe,Malatya,İnegöl,Gümüşhane gibi direk rakiplerimizle hep içeride oynayacağız.
Dışarıda oynayağamız tek rakibimiz Pendik.Play off oynarız bence biz.
rehavete kapılmamak lazım. tarsus can havliyle oynayacak ve saldıracak.
Play-off sistemi değişmiş.
İlk eşleşme de Beyaz Grup 2.si ile Kırmızı Grup 5. si (ilk maç ikincin sahasında) Beyaz Grup 3.sü ile Kırmızı Grup 4.sü, Beyaz Grup 4.sü ile Kırmızı Grup 3. sü Beyaz Grup 5.si ile Kırmızı Grup ikincisi eşleşecek. Maçlar tarafsız sahada değil iki maç üzerinden takımların sahasında oynanacak. Dolayısıyla taraflar bir kendi evinde bir deplasmanda karşılaşarak 2.tura çıkmaya çalışacak.
Bu aynı sistem 2.turda da uygulanacak olup bu turda ilk maç 3.tur olan final müsabakası ise tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.
Anımsayacağınız üzere şampiyon olduğumuz 2006-2007 Sezonunda tüm müsabakalar tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanmıştı.
Alıntı: spor28
(06-02-2014, 17:25)Yaglidereli Wrote: [ -> ]İçeride kaybetmediğimiz sürece dışarıda alınacak her puan bizi play-off potasında tutar.
Bu ligde sürekli kazanacak takım yok.O yüzden dışarıda olası mağlubiyetleri sorun etmeden içeriye odaklanmak lazım.
Artık evimizde korkulan takım olmalıyız.Ondan sonra deplasman başarısı gelir zaten.
Rüyamda 2-1 kaybettiğimizi gördüm ama hadi hayırlısı
Rica ediyorum play-off konularını kapatın.Çok uzun bir yol çünkü.Maç maç düşünme klişesini uygulamak zorundayız.
Hedef Tarsus.İnşallah bu maçı kayıpsız atlatacağız.
Yedik ulen atarız inşallah