Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: PTT 1. Lig 2014-15 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
mevcut kadroda eray,özgür,berkan,samed banko olur cihanda alternatif olur diğerleriyle anlaşmaya gerek yok ama bazılarında sözleşmeleri devam ediyor.
denizlispor halen başkan adayı dahi çıkaramamış. miktarı bilmiyorum ama borçlarıda çok fazla diye biliyorum. durumları pek iç açıcı değil.
Samsunun 2440 üyesinden 1 kişi katılmış kongreye Big Grin 2-3 tane takım karışsa iyi olur bizim açımızdan.
(08-06-2014, 21:11)Yaglidereli Wrote: [ -> ]Samsunun 2440 üyesinden 1 kişi katılmış kongreye Big Grin 2-3 tane takım karışsa iyi olur bizim açımızdan.

samsun ve ordunun durum kötü bakmayın siz ordunun kadroyu koruduğuna 50 trilyon borçları var açılamazlar bu sene ki geçen senede alt liglerden futbolcu transfer ettiler uzun vadeli bu sene kayseri,ankara iddalı gibi bu ligde favori olmaz düşer denen balıkesir,akhisar örnekleri ortada.
Bizim takım gol atmayı bi öğrenebilse, gol yemeye çok müsait takımlar var. Maçlarını izlemedim ama sonuçlara bakılırsa manisa ordu elazığ adana falan kolay gol yiyorlar gibi. gerçi bize göre iyide gol atıyorlar bi şekilde attıklarından fazlasını yediler şuana kadar. bu takımlara karşı kazanma şansımız var.
Kayseri ve Ordu'da hocalar görevi bırakmış.
Maşallah 4. haftadan başladı istifalar.
ordu yeni hocanın gelmesi ile 2-3 hafta idare eder sonra gene düşüş başlar kayseride mental sorun var bobo,nobre,turgut,biseswar gibi adamları bu lige adapte etmek zor.
kadro kalitesi ve oynana futbol açısından kıyaslandığında ligin açık ara en iyi takımıyız kesinlikle. bugün ş.urfa-ordu maçına baktım biraz. ş.urfa o kadroyla orduya karşı kendi oyununu kabullendiremiyor ve daha maçın başında salakçada bi gol yiyor. ki bu haliyle ş.urfa zirve mücadelesi veriyor. bizde ise orta saha yok ileride top tutacak adam yok gol atacak adam hiç yok. ama her maç kendi oyunumuzu rakibe kabullendiriyoruz. beraberlikte olsa şu seviyede devre arasına kadar idare etsek yeter. bu futbol kalitesine sadece 2 oyuncu takviyesiyle bu takım uçar gider.
gbb tarihinin en iyi kadrosunu yaptı antepspora karşı duracaklardı lige çıkacaklardı erken sıçtılar bu akşam urfa darbeyi koydu bakalım hoca istifa edecekmi ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12