Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 9. Hafta | Kayseri Erciyesspor - GİRESUNSPOR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
[Image: J6qrpj.jpg]

Yayın: TRT Spor


2. Erkan Sözeri yönetiminde ilk maçımız. Benim de ilk maç başlığım. Smile Şans getirir umarım. 

Erkan Hoca Alaattin'i kadroya almayarak ilk doğru hamleyi yapmış. Yeneriz gibime geliyor ama Erciyes geçen hafta Göztepe karşısında fena top oynamadı. Yeni Malatya gibi bize patlamasalar bari. 
Erkan hocanın geçen sezon ilk göreve geldiği zamanki puantaj durumu olarak daha iyimser bir tablo var önünde. Bu takıma 2 maçlık bir seri yaratabilirse eğer havaya gireceğimizi düşünüyorum. En azından ilk devre sonunda play off potasının içinde veya yakınında yer bulabiliriz kendimize.

Bir de önemli olan takımın içinde geçen sezon Antonu bulması gibi kilit bir oyuncuyu ön plana sürmesi önemli, bunların hepsi iyimser tablolar tabi.

İnşallah devre arasında saçma sapan transferler yapmayız.
arkadaşlar bu kadro playoff yapamaz..hayal kurmaya gerek yok...geçen seneden sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor..hemde çok sıkıntılı... düşmesin yeter...erciyesi yenemezse artık işler dahada kötüye gider...
malatya bize patlamadı. Bizim balon Malatya karşısında patladı desek daha doğru.
erkan sözerinin gelişiyle bir toparlanma süreci olacaktır muhakkak bu maçta onun için büyük şans. geçen seneki gibi erkan sözeriyle beraber deplasmanlardan süpriz puan veya puanlar bekliyorum ama açıkcası bütün sezon için değerlendirirsek bu takımla ilk 6 çok zor.Öyle bir havada yok zaten takımda. devre arasında da muazzam topcular alamayacağımıza göre sezonu orta sıralarda bitiririz diye düşünüyorum.Umarım ben yanılırım.
Alaattin kadro dışı kalmış..taraftara oynuyorlar resmen..alaattin bence son maçta fena oynamadı..kötü takımın iyilerindendi..en azından rıdvanın alternatifi olmalıydı...
Alaattin ve Onur Cenik'e eğer sıkıntı oluşmayacaksa bugünden bonservisleri verip göndermek lazım aynı şey tribünde oturan Dodo içinde geçerli, devre arası saçma sapan transferler yapacağımızı düşünürsek içlerinden 1 tane iyi orta saha çıkarsa sıkıntı çekmeyiz, play-off imkansız ne yazık ki.
Her takım teknik direktör değiştirdiğin de ilk maçı iyi oynar.İnşallah biz de öyle oluruz.
Rakip küçümsenmez ama bu ligde şuanki Erciyessporu yenemeyen küme düşer..........
Cihan Can nedir yaa ..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8