Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: BSL 2016-2017 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
maçı full izledim

artık ledo'dan gına geldi. Çok çalkantılı bir performans gösteriyor ve o gün kötü günündeyse zorlamaya devam ediyor. Bugün maçı veriyordu nerdeyse, sonlara doğru rahat pozisyonda topu kaybedip sportmenlik dışı yaptı. Orada 2 serbest atış birde 3 lük atsalar maç gidecek, riske girecek.

Malcolmda biraz zorladı ama bugün takımın en iyisiydi. 20 sayı 2 reb 9 asist 3 top çalmayla oynadı
Onun ardından Gill,Mahalbasic ve Okben gelirler.

Yalnız son kısımlar ts maçının aynısıydı. Onda da 15-20 sayı farklardan son dakikalarda maç ortaya gelmişti nerdeyse gidiyordu maç bunda da öyle oldu. İşler yolunda gidip ikisini de kazandık ama buna bir çare bulmalıyız, takım tecrübe kazanmalı bunlardan önümüzdeki maçlarda en minimal seviyeye indirilmeli.

Benim hala 1.hedefim ligde kalmak o yüzden 10-11 galibiyet olarak koydum hedefi. Kaldı 6-7 galibiyet..
önümüzdeki ibb maçı çok önemli. Mutlak galibiyet alıp bir süreliğine rahatlamalıyız. Çünkü onun sonrasında 4 haftalık çok zor bir periyot bizi bekliyor. Büyük ihtimal orada 4 te 0 yapacağız. Fakat o 4 maçlık bölümde alacağımız her galibiyet çok ekstra olur.

Çok ütopik bir şey ama mesela şuan ibb maçını da içine katarak teklif yapsalar "5 te 2 galibiyet kabul mü ? "diye direk kabul ederim.
ibb yi yenmeliyiz zaten onda herkes hemfikir. yalnız sonraki 4 maç için kafadan kabullenmemeliyiz yenilgiyi. hiçbirisi fener maçından daha zor değil. hiçbirisi beşiktaş deplasmanından daha zor değil. o maçlardaki direncimizi bir tık yukarı çektiğimizde ciddi şekilde kafa tutabileceğimiz maçlar. üsteki takımların 6 maçlık sonuçlarını inceledim dün biraz. banvit 3 maçtır alt grup takımlarına karşı çok zorlanıyor. içerde tofaşı uzatmalarda yendi balkesten 98 sayı yedi çok zorlandı. yine içerde b.çekmeceyi uzatmalarda yendi. kısacası banvit büyük maçları daha rahat kazanıyor ama küçük maçlarda sanırım konsantrasyon sorunu yaşıyor olmalılar. kısacası banvitin isminden korkmadan oynayabilirsek kafa tutarız ama galibiyet bilmiyorum. keza gs bu sene zaten tam anlamıyla hayal kırıklığı. hele bide o zamanki fikstürlerine de bağlı olarak ergin ataman çok fazla maç seçen bir koç zaten. şansımız yaver giderse o maçtada kolay lokma olmayız. ksk ligin averaj takımı tedi bile uzatmalarda yendi. trabzonu bile çok zor yenmişlerdi. önümüzdeki 4 maç içinde en gözüme kestirdiğim rakip. tek sıkıntı deplasmana gitmemiz. içerde oynasak ksk nın içinden geçerdik. daçka ile zaten içerde oynuyoruz. içerde hiçbir rakibe kolay lokma olmayız zaten.

kısacası fener maçındaki basketbolla bile bu 4 maçtan 1 bilemedin 2 galibiyet mucize değil.
Ne bekledik ne bulduk. Tek kelimeyle müthişsiniz çocuklar.bu şehir güzel bir salonu hak ediyor.
Hay ayağıma sçim ilk defa maça geldim tel tel dökülüyoruz.
Supersiniz çocuklar ilk yarı döküldük ama 2. Yarı ledo ve Doğuş ile beter koyduk "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" hakemlere
Ledo 43 sayı attı. Son çeyrek performansıyla aldık bu sefer maçı.
Seyircii oooo yapıyor Ledo 3 lüğü gönderiyor Big Grin son zamanlarda izlediğim en keyifli maçtı.Takım seyirci gazıyla oynuyor resmen ne zaman ne yapacağımız belli olmuyor.
o masa hakeminin ben ta "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". fıratın elinden mikrofonunu aldı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". bize gelince kural kural oluyo anasını satayım. itiraz ediyoruz teknik faul alıyoruz. adamlarn oyuncusu trifuovicin üzerine yürüyor sadece araya girip uyarı var. ama fırat beter koydu lafı umarım tüm sahalarda bu standart uygulanır dedi.
bu takımın maçlarına olabildiğince gitmek lazım.

sıkıntılı fikstür başlıyor 4 maçlık..

Bence efes ve gs yi yenemeyiz çok büyük ihtimal.
Karşıyakayı belki yabancılardan biri eksik veya formsuz olursa yenebiliriz. Daçkanın yabancıları muhteşem eğer günündeyse yenmek imkansız ama daçkanın yoğun fikstrü, seyirci baskısı falan yenme ihtimalimiz biraz var.

bu 4 maçlık seriden nasıl çıkacağımız gidişatımızı, sezon sonu konumumuz için bir öngörü olacak bence

4 te 0 ---> 14 ila 10
4 te 1 ---> 9. - 10.
4 te 2 ---> 8.sıradan playoff
4 te 3 ---> 5. - 7. sıradan playoff
4 te 4 ---> Şampiyonluk yarışının habercisi olur Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48