önümüzdeki 4 maçla ilgili bildiğim tek şey bu takım bu seriden 4 te 0 ile çıkmaz arkadaş. zira en önemli sıkıntımız olan maç sonu oynayamama sorununu, mental olarak çabuk direnç kırılması sorununu bu maçla birlikte tarihte kaldığını görmüş olduk. mücadele zaten en üst düzeydeydi. bir diğer güzel yanıda gazla oynayan ledonun harikalar yaratmış olması.
Takıma helal olsun. Gözlerim yaşarıyor resmen. Harika bir mücadele.
ah ulan be yazık oldu. geriden gelip ortak olduk son dakikaya kadar getirdik ama devamı gelmedi malesef. sağlık olsun. efes deplasmanında 10 sayı farka razıyım derken kaçan galibiyete üzülüyoruz. helal olsun çocuklar.
4 maçlık zorlu fikstürün ilk maçını kaybettik
Ledo sakatlandı, sakatlık pozisyonunu kaçırdım tekrarını da göremedim. Herkes büyük ihtimal çok ciddi diyor. Bakalım transfer yapacak mıyız, kesinlikle gerekli 3 yabancıyla olmaz bu iş.
Bu takım bu sene play off yapmasa da zorlayacak buraya yazıyorum. Şu futbol takımındaki ruhsuzlara basket takımının maçlarını izletmek lazım.
Ledo en aşağı 1 ay yok eğer diz dönmesi var ise. Ledo gibi bir kayıp bu 3 maçlık seriyi çok etkileyecektir. yalnız emircan ne oynadı be
o bloklar falan on numero. ben ledo yu oyun kurucu sanıyodum ama amstead kuruyormuş. ledonun yerine birini alsalar bile alışcaktı falandı filandı derken yalan olur . bence almazlar. ledo iyileşince geri mi gitcek sanki . doğuş özdemiroğlu falan var onlarda oynar . gerekirse giresun çocugu tansu oynar. bu ligde hayli hayli kalırız beyler. belli oldu bu. best balıkesir ile ted düşer . tabi devre arasına bakmak lazım. daha bizim tofaş balıkesir maçı falan var. bakalım neler olucak . haftaya ki maç deplasmanda galiba. giresun a geliyodum bi bahaneyle izlerdim maçı
(27-11-2016, 22:53)maicon_28 Wrote: [ -> ]4 maçlık zorlu fikstürün ilk maçını kaybettik
Ledo sakatlandı, sakatlık pozisyonunu kaçırdım tekrarını da göremedim. Herkes büyük ihtimal çok ciddi diyor. Bakalım transfer yapacak mıyız, kesinlikle gerekli 3 yabancıyla olmaz bu iş.
Hocam "bu iş" derken ne kastettiğin önemli aslında. Playoff olmaz evet. Avrupa, belki. Ama Ledo'suz, Ledo'lu 3 yabancılı veya daha fazla her türlü kalırız bence bu ligde.
Bana kalırsa takımla daha fazla oynamak kumar olur. Artık takım oturdu çünkü. Verdikleri mücadele de şahane. Hiç bozmaya gerek yok.
Bir de unutmadan, maçı izledim. Ledo'nun sakatlığı çok ciddi.
(28-11-2016, 05:36)ArmanınPeşinde Wrote: [ -> ] (27-11-2016, 22:53)maicon_28 Wrote: [ -> ]4 maçlık zorlu fikstürün ilk maçını kaybettik
Hocam "bu iş" derken ne kastettiğin önemli aslında. Playoff olmaz evet. Avrupa, belki. Ama Ledo'suz, Ledo'lu 3 yabancılı veya daha fazla her türlü kalırız bence bu ligde.
Bana kalırsa takımla daha fazla oynamak kumar olur. Artık takım oturdu çünkü. Verdikleri mücadele de şahane. Hiç bozmaya gerek yok.
Bir de unutmadan, maçı izledim. Ledo'nun sakatlığı çok ciddi.
ben ciddi dedikleri için ledoyu 3-4 aydan hesapladım. Sakatlıktan geri dönünce tam etkili olamaması ve psikolojik olarak rahat hissedememesi falan derken 5-6 ayı bulur diyerekten..
bence ledosuz ( ya da şöyle diyeyim yabancı şutör yoksa) anca 4-5 galibiyet alırız
ledo 1.5 ay yokmuş. keşke şu karşıyaka maçı içerde olaydı be.
Galip gelmek veya mağlup olmak önemli değil maçın içinde olmak önemli takım bunu başarıyor son topa kadar mücadeleyi bırakmıyor, tüm takımın yüreğine sağlık hep bu çizgide devam ederiz inşallah.
Ledo nun sakatlığı çok kötü oldu umarım çok önemli değildir lakin pozisyondan önce orada düşen bir basketbolcu vardı ve zemin kurulanmadı maçın tek kötü yanı bu olay oldu.