Balikesir kotu ama biz de oynayamiyoz. Bi takim bu kadar 3 luk ozurlu olamaz. 3.perde maci koparicak durumdayken bombos 3lukleri atamadik.
Deli olmamak elde degil ya Kac tane salladilar belli degil 1 tane girmedi. Adamlar butun 3 lukleri sokuyo
takımın kaybedeceğini taa ki başlama atışı ile anladım. başlama atışına çıkanı ıvanov olarak gördüm ama emircan mış. dedim ruhsuz davranıyo takım baya kötü diye kapadım . baktım ki yenilmişiz
Ligte azda olsa bir karizmamız vardı onu da şu maçla yerle bir ettik takım ilk periyottan resmen yenilgiyi kabul etmiş gibiydi. Şike olaylarından anlamam ama umarım bişeyler dönmemiştir. Geçen haftaki takımdan eser yoktu.
Konsantrasyon sorunundan kaybettik gibi. Geçen haftaki takım bu değil. Bi de Murry tırt sanki
Biraz fazla havaya girdik sanırım. Takımın enerjisi müthiş, çok yürekli oyuncular var kabul ama bu lig dünyanın en iyi 2. ligi. Öyle fazla uçmamak lazım.
murry gs maçında fena değildi, kötü izlenim vermemişti ilk maçı olduğu için bazı şeylerine müsamaha göstererek fena bulmamıştım ilk maçı olduğu için. Ama sonrasında oynadığı maçlarda gördük ki tırt çıktı. 2 aylık sözleşme imzalamıştık, şuan ki görüntüsüyle uzatmamak lazım.
Ivanov tamam fena oynamadı ama ne bilim tam pivot değil işte, ağırlığın koyamıyor. Size olarak zayıf kalıyor hiç beğenmiyorum..
En azından sezon sonunda playoffa kalamasak bile ( kalamayacağımızı düşünüyorum) şu 3 maç sonunda devreyi ilk 8 de bitirip Türkiye kupasına katılsaydık
2 aylık sözlesme mi? O ne la inşaat işçisi mi bu adam
Balıkesir deplasmanında hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Gerçi sezon başında bu kadroyla hiçbir maç için hesapta olmayan yenilgi diyemezdik, kaybetmek hep hesaplar arasındaydı. Ama beklentilerin çok üzerinde bir sıralama ve özellikle izleyebildiğim için son 2 maçtaki basketbolla Balıkesir karşımızda duramazdı. Hatta değil Balıkesir, ligdeki ilk 6-7 takım dışındaki diğer takımlar da kolay kolay karşımızda duramazdı. Elektrikler yoktu maçı izleyemedim ama demek konsantrasyon eksikliği yaşamışız diye tahmin ediyordum. Bizim forumdan yorumlara baktım herkes ruhsuzluktan bahsediyor. Demek büyük takımlara bile kafa tutup B.Çekmece karşısındaki aşırı fark özgüven patlamasına yol açmış takımda. E sonuçta hepsi de birbirinden tecrübesiz oyuncu kadrosu, bazı şeyleri yaşayarak öğreniyorlar işte. Bu haftaki dersleri de bu oldu. Bu ligde kolay maç yok, aynı ciddiyetle oynamazsan kaybedersin. Özellikle düşme hattındaki ligin zayıf bir takımına yenilmekte daha iyi bir ders olur sanıyorum. Ki haftaya Tofaş'a kaybetmektense bu hafta Balıkesir'e kaybeymek daha iyidir bizim için.