Ulan içip içip eski sevgiliye sallayan sarhoş gibi olduk
Trifunovic e 3 maç takıma da 5 milyon tl ceza kesilmiş son maçtaki hareketlerden ötürü. lan naptık antep i mi kuşattık . 5 milyon ceza ne
5 milyon değil
5 bin tl
trifunovice verilen ceza skandal. Güya hakemin ayağına basmış. Yarın trabzonspor derbisi var, geçen sene de trabzon maçı öncesi darnell jackson'a ceza vermişlerdi, bir raslantı herhalde .....!!!!
Yarın derbi var ama şehirde, basında ve sosyal medyada büyük bir hava yok gibi sanki. Eğer ledo oynamazsa işimiz zor yenilme ihtimalimiz çok yüksek olur
3 maç nedir ya geçen sene Obradovic giresun maçında hakemlere dümdüz gitmiş 1 maç almıştı gücü bize mi yetiyor bunların. Ayrıca Semih Karahan güldürdün be kardeşim bizim bütün takımı toplasan 5 milyon etmez ya
spor 28'de okudum da ''5.000,00-TL'' burayı görünce dedim 5 milyon heralde . bi yerde daha görmüştüm aynen böylede kafa gitti tabi.
Bu arada yarın inşallah salondayım. Umarım yeneriz. Ts toparladı sanki durumu. Bizde metin oynayacak mı acaba. okben gittiği günün ertesinde oynamıştı. Metin iş yapacaktır bence bizde. doğuşda günden güne üstüne koyuyor maşallah. Ama işte ledo olaydııı
yakın zamanda Murry ile amstead ı göndermemiz lazım
(03-02-2017, 16:13)Semih Karahan Wrote: [ -> ]spor 28'de okudum da ''5.000,00-TL'' burayı görünce dedim 5 milyon heralde . bi yerde daha görmüştüm aynen böylede kafa gitti tabi.
Bu arada yarın inşallah salondayım. Umarım yeneriz. Ts toparladı sanki durumu. Bizde metin oynayacak mı acaba. okben gittiği günün ertesinde oynamıştı. Metin iş yapacaktır bence bizde. doğuşda günden güne üstüne koyuyor maşallah. Ama işte ledo olaydııı yakın zamanda Murry ile amstead ı göndermemiz lazım
Murryle yollar ayrıldı,Amstead da gider mi acaba? ?
armstead iyi niyetli oynuyor fakat bize aynı takımdaki genç yabancı lazım. armstead 89 lu gill ve ledo 92 li. yani genç lazım bize ki pazarlayalım. ha mahalbasic mesela kontrata madde koydurmuş daha fazla alırsam başka yerden giderim diye adam gitti yani. bize geniş zamanlı kontrat lazım ama işte nerdee. fener bile 1 yada 2 senelik yapıyo kontratını.
Hiç umudum yok açıkçası. Hocanın da olmayışı etkileyecek
Çok top kaybı yapıyoruz. Sayabildigim kadariyla 8 top kaybı var ilk yarıda. İkinci yarı bu devam ederse trabzon kazanır. Çok iyi üçlük atıyorlar. 42 numaraları çok pırpır. Ledo kendini ispatlamaya çalışıyor dolayısıyla çok hata yapıyor.
Ligde kalmanın yeterli görülmesine Ted ve Best'in genel durumları da eklenince gelinen nokta budur.