Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: BSL 2016-2017 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
(10-02-2017, 21:28)cotanak88 Wrote: [ -> ]okben şu an oynanan darruşafaka fenerbahçe maçında kadroda yok beter ol okben haktır sana

Okben bu takıma bu sene zaten giremez,fırsatı bulmuşken İstanbula döndü. David Blatt yetiştirici bir koç ve okben tarzı kısa forvet eksiği vardı bence. Bu takımdan yaşını almış oyuncuları göndermeye başladılar. Ona illa ki sıra gelecektir. Ama Metin takası için bence başkan ve yönetim Metini sezon başı da istediğini göz önüne alırsak,koç Metini özel olarak istemiş olabilir. Yoksa Okben'i gözden çıkarmazlardı. Metin de genç oyuncu bakalım o neler yapacak? Ama tabiki 3 numara gönderip 4 numara almak da riskliydi. Yine de takım Trabzon maçında birşey kaybetmediğini belli etti.
(11-02-2017, 00:48)stantheman05 Wrote: [ -> ]
(10-02-2017, 21:28)cotanak88 Wrote: [ -> ]okben şu an oynanan darruşafaka fenerbahçe maçında kadroda yok beter ol okben haktır sana

Okben bu takıma bu sene zaten giremez,fırsatı bulmuşken İstanbula döndü. David Blatt yetiştirici bir koç ve okben tarzı kısa forvet eksiği vardı bence. Bu takımdan yaşını almış oyuncuları göndermeye başladılar. Ona illa ki sıra gelecektir. Ama Metin takası için bence başkan ve yönetim Metini sezon başı da istediğini göz önüne alırsak,koç Metini özel olarak istemiş olabilir. Yoksa Okben'i gözden çıkarmazlardı. Metin de genç oyuncu bakalım o neler yapacak? Ama tabiki 3 numara gönderip 4 numara almak da riskliydi. Yine de takım Trabzon maçında birşey kaybetmediğini belli etti.
Gerçekçi olalım biraz. Birincisi Okben zaten bu sene forma giyeceğinin sözünü aldığını söyledide gitti. daçkaya gelecek için gitseydi bu sene burada sezonu kapatırdı zaten. o kadro içinde şans bulacağını sandı aptal herif. 2. si daçka yaşını almış oyunculara yol verse bile daha iyilerini alır. elinde o bütçe varken kimse okbene bel bağlamaz. david blatt in yetiştirisi koç olması ise polyannacılıktan başka bişey değil. trifunoviç gibi yetiştirici bir koçun elinden gidipte daçka gibi bütçe içinde nereye yetişeceksin? hadi farzedelim gerçekten yetiştirici. okbenin şu yaptığını herkes görüyor zaten. onun ipliğiyle kim kuyuya inerki? daha geçen sene ömer fark un obradoviçe yaptıkları akıldayken üstelik.
(11-02-2017, 11:46)kerasus Wrote: [ -> ]
(11-02-2017, 00:48)stantheman05 Wrote: [ -> ]

Gerçekçi olalım biraz. Birincisi Okben zaten bu sene forma giyeceğinin sözünü aldığını söyledide gitti. daçkaya gelecek için gitseydi bu sene burada sezonu kapatırdı zaten. o kadro içinde şans bulacağını sandı aptal herif. 2. si daçka yaşını almış oyunculara yol verse bile daha iyilerini alır. elinde o bütçe varken kimse okbene bel bağlamaz. david blatt in yetiştirisi koç olması ise polyannacılıktan başka bişey değil. trifunoviç gibi yetiştirici bir koçun elinden gidipte daçka gibi bütçe içinde nereye yetişeceksin? hadi farzedelim gerçekten yetiştirici. okbenin şu yaptığını herkes görüyor zaten. onun ipliğiyle kim kuyuya inerki? daha geçen sene ömer fark un obradoviçe yaptıkları akıldayken üstelik.

Ömer Faruk kariyerini düşünerek Amerika'ya gitti. Tercihine saygı duymak zorunda herkes. Okben bu sene forma şansı bulamaz,bunu tekrarlıyorum. Ona güvenerek gittiyse eğer kerizlik yapmıştır. Ayrıca Cavaliers'i iki sene çalıştırmış,Anadolu Efeste çalışmış ve Maccabi Tel Avivle kupayı almış bir koçtan bahsediyoruz. Bu adam onay verdiyse bu oyuncuya illa ki oynatır. Kendinizi Okbenin yerine koyun biraz. Diğer genç basketbolcular için de durum aynı. Uygun bir fırsat geldiği an hepsi gidecek. Biz burda bir şekilde pilot takım oluşturduk. Mesela Doğuş da çok iyi oynuyor ama sezon sonu o da Dackaya dönecek. Kiralık almıştık onu. Düşünün çok genç yetenekli  bir basketbolcusunuz. Yazın şampiyonluk beklediğiniz bir milli takım şampiyonasında 3. Olmuşsunuz ve sizin durumunuz istikrarsız. Zamanında kendi kategorinizde Avrupa şampiyonalarında Mvp olmuşsunuz. Ve size bütçesi dar olduğu için bir süper lig takımından teklif gelmiş. Üstelik diğer oyuncu arkadaşlarınıza da. Belli ki kategorinizin iyi oyuncularındansınız. Ve Giresun'da 1 senelik sözleşme imzaladınız. Hedefiniz burada kendinizi göstermek. Ve çok da iyi gidiyorsunuz. Sezon ortası tıpkı yetiştiğiniz Efes gibi altyapıya önem veren Dackadan teklif alıyorsunuz. Dackaya gitmek varken ikinci yarıyı riske atarmısınız. Allah korusun sakatlansanız,sezonu kapatsanız sizi kim alır? Bu çocuğun yerindr ben de olsam giderdim Dackaya. Profesyonel düşündüğünüzde emin olun çoğunuz aynı şeyi yapardınız. Forma şansı bulur bulamaz,bu onun sorunu artık. Ama bu sene ben şans bulması için daha çoook çalışması gerektiğini düşünüyorum. Seneye bence bir hayli şans bulacak. Eğer bulamazsa da yani Blatt memnun kalmazsa Banvit gibi Karşıyaka gibi Tofaş gibi takımlara gidecektir. Bize düşen yolu açık olsun demek. Kerim başkan bir şekilde bu sezon bütçe sıkıntısı için böyle birşey yaptı. Ben seneye ligde kalırsak bu çocukları yeniden ister diye düşünüyorum ama para yeterli olursa direk oyuncu almak da isteyebilirler.
İçip içip eski sevgiliye söven sarhoşlar gibiyiz ha Big Grin
(11-02-2017, 13:28)kral1234 Wrote: [ -> ]İçip içip eski sevgiliye söven sarhoşlar gibiyiz ha Big Grin

Aynen ya böyle olmamak lazım ama okben konusu bi türlü bitmiyor ki  Big Grin
trabzon ksk yı karşılarken fındığı kullanmış ulan ligde tofaş falan fair play i önde tutuyor bunu bizde yapabilirdik. trabzon şimdi mazlumları oynayacak. hoşgeldiniz falan fındık paketleriyle karsılamalar falan.
trabzon ksk maçını izliyorum. ksk da hiç bişey kalmamış . ufuk sarıca cidden bu takımın herşeyimiş. bomboş ksk . eğer toparlanırsak kupa maçında ksk yı yenebiliriz. trabzon ksk yı şuan 33-25 yeniyor.
(11-02-2017, 12:58)stantheman05 Wrote: [ -> ]Ömer Faruk kariyerini düşünerek Amerika'ya gitti. Tercihine saygı duymak zorunda herkes. Okben bu sene forma şansı bulamaz,bunu tekrarlıyorum. Ona güvenerek gittiyse eğer kerizlik yapmıştır. Ayrıca Cavaliers'i iki sene çalıştırmış,Anadolu Efeste çalışmış ve Maccabi Tel Avivle kupayı almış bir koçtan bahsediyoruz. Bu adam onay verdiyse bu oyuncuya illa ki oynatır. Kendinizi Okbenin yerine koyun biraz. Diğer genç basketbolcular için de durum aynı. Uygun bir fırsat geldiği an hepsi gidecek. Biz burda bir şekilde pilot takım oluşturduk. Mesela Doğuş da çok iyi oynuyor ama sezon sonu o da Dackaya dönecek. Kiralık almıştık onu. Düşünün çok genç yetenekli  bir basketbolcusunuz. Yazın şampiyonluk beklediğiniz bir milli takım şampiyonasında 3. Olmuşsunuz ve sizin durumunuz istikrarsız. Zamanında kendi kategorinizde Avrupa şampiyonalarında Mvp olmuşsunuz. Ve size bütçesi dar olduğu için bir süper lig takımından teklif gelmiş. Üstelik diğer oyuncu arkadaşlarınıza da. Belli ki kategorinizin iyi oyuncularındansınız. Ve Giresun'da 1 senelik sözleşme imzaladınız. Hedefiniz burada kendinizi göstermek. Ve çok da iyi gidiyorsunuz. Sezon ortası tıpkı yetiştiğiniz Efes gibi altyapıya önem veren Dackadan teklif alıyorsunuz. Dackaya gitmek varken ikinci yarıyı riske atarmısınız. Allah korusun sakatlansanız,sezonu kapatsanız sizi kim alır? Bu çocuğun yerindr ben de olsam giderdim Dackaya. Profesyonel düşündüğünüzde emin olun çoğunuz aynı şeyi yapardınız. Forma şansı bulur bulamaz,bu onun sorunu artık. Ama bu sene ben şans bulması için daha çoook çalışması gerektiğini düşünüyorum. Seneye bence bir hayli şans bulacak. Eğer bulamazsa da yani Blatt memnun kalmazsa Banvit gibi Karşıyaka gibi Tofaş gibi takımlara gidecektir. Bize düşen yolu açık olsun demek. Kerim başkan bir şekilde bu sezon bütçe sıkıntısı için böyle birşey yaptı. Ben seneye ligde kalırsak bu çocukları yeniden ister diye düşünüyorum ama para yeterli olursa direk oyuncu almak da isteyebilirler.

ömer faruk amerikaya yerleri süpürmeye gitti demedik zaten. elbette kariyeri için gitti ama kendisini yetiştiren hocaya saygısızlık yapmadanda gidebilirdi. fb de elinde müthiş bütçe varken kimi istese alabilecek durumdayken obradoviç onu yetiştirmeye çalıştı. bu fedakarlığın karşılığı öyle olmamalıydı. elbette yetişti diye orada jübile yapana kadar oynasın diyen yok, ama gitmeninde bir adabı vardır. tıpkı okben gibi. daçkaya tabiki gitmeli, bizde emekli olacak hali yok elbette. ama gitmeninde bir adabı vardır. 

birde doğuş grubunun olduğu daçkadanmı bahsediyorsun alt yapıya önem veren derken? sen daçkanın 5 sezon öncesinde kalmışsın. kim alt yapısından çıkmış bu seneki kadrosundan? wanamaker  mı yoksa clycurn mü? birde anlamadığım bizde kalmasını 2. yarıyı riske atmak olarak görmen çok garip. yahu sahada olmak bütün basketbolcuların hayalidir, ama sen sahada olmayı sakatlanmak için kariyerini riske atmak olarak görüyorsun. madem öyle bir derdi var efeste bençte otursaydı kariyerinin sonuna kadar. sakatlanmadan hiç kendini yormadan garanti maaş.
(11-02-2017, 19:29)kerasus Wrote: [ -> ]ömer faruk amerikaya yerleri süpürmeye gitti demedik zaten. elbette kariyeri için gitti ama kendisini yetiştiren hocaya saygısızlık yapmadanda gidebilirdi. fb de elinde müthiş bütçe varken kimi istese alabilecek durumdayken obradoviç onu yetiştirmeye çalıştı. bu fedakarlığın karşılığı öyle olmamalıydı. elbette yetişti diye orada jübile yapana kadar oynasın diyen yok, ama gitmeninde bir adabı vardır. tıpkı okben gibi. daçkaya tabiki gitmeli, bizde emekli olacak hali yok elbette. ama gitmeninde bir adabı vardır. 

birde doğuş grubunun olduğu daçkadanmı bahsediyorsun alt yapıya önem veren derken? sen daçkanın 5 sezon öncesinde kalmışsın. kim alt yapısından çıkmış bu seneki kadrosundan? wanamaker  mı yoksa clycurn mü? birde anlamadığım bizde kalmasını 2. yarıyı riske atmak olarak görmen çok garip. yahu sahada olmak bütün basketbolcuların hayalidir, ama sen sahada olmayı sakatlanmak için kariyerini riske atmak olarak görüyorsun. madem öyle bir derdi var efeste bençte otursaydı kariyerinin sonuna kadar. sakatlanmadan hiç kendini yormadan garanti maaş.
Bence sen benim ne demek istediğimi gayet net anladın ama anlamak istediğin gibi düşünüyorsun.Ömer Faruk saygısızlık yaptı evet Obradovice maçlarda %100 performans koymadı sahaya,sözleşmesi biterken koçun ısrarına rağmen sözleşme yenilemedi,yaz kampında Amerikaya gittiği için aklı orada kalmış şekilde döndü ve kararını o yönde verdi. Ama Okben ne yaptı takım zararına anlayamadım. Adam sezon sonuna kadar kontrat yapmıştı zaten,fırsatını buldu ve gitti. Bakın bu takımda sürekli performans gösteren 3 tane pırıl pırıl genç vardı. Okben,Doğuş ve Emircan. Doğuş sene sonu Daçkaya dönecek. Emircan inşallah uzun süre bizle kalır. Okben ise Nba de Lebronları Kyrieleri Kevin Loveları çalıştırmış bir koçun beğenisini alarak gitti. Avrupa'da iki koç vardır ki çoğu basketbolcu onlarla çalışmak için hayal kurar. Obradovic ve Blatt. Adam gitti,kendini orada yetiştirebilir. Büyük oyunculardan büyük şeyler öğrenebilir. 
 Ayrıca sahada olmayı sakatlanma olarak görmediğimi net biliyorsun bence. Sadece ihtimaller üzerinde duruyorum. O çocuklar gibi düşünmeye çalışıyorum. Ve hak veriyorum. İkinci yarı kötü oynasa,performansı düşse,sakatlansa sezon sonu ne yapacaktı? Fırsatı buldu ve gitti. Hiç bir lafım yok Okben'e. Gitmesini istemezdim ama radikal bir tercih yaptı ve gitti. Daçka için de doğrusu ben şu an onları Piaigiani'yi getiren Bo Mc Calebb'i alan, Anderson'u alan zamanın Fenerbahçesi gibi görüyorum. Kolaj bir takım yaptılar. Bir iki sene içinde eğer Doğuş sponsorluğu devam ederse Fenerbahçe seviyesine erişeceklerdir. Şu an Göksenin Köksalın,Sinan Gülerin, Melih Mahmutoğlunun yaptıklarını göz önünde bulundurun. Bir tık yukarı koymuş Okbene biraz da tecrübe katarsanız eminim ki bu seviyeleri geçecektir. Ayrıca yapılan transferlerinde daçkayı nereye getirdiği ortada. Play-off için çırpınıyorlar Euroleague'de. Öyle parayı verelim alalım yok artık Avrupa basketbolunda iş tutmuyor bu taktik. Ya Nba'dan alacaksın ya da olanları işleyeceksin. Avrupa piyasasından takım yapmak en az 2 seneyi buluyor. Yoksa böyle ilk 8 için çırpınır durursun. Okbene şans gelecektir,değerlendirirse kalır ha değerlendiremezse ya bize geri döner ya da bi kulübe gider. Beni anlamanız için 5 dakikalığına fanatikliği bırakıp o oyuncular gibi düşünmeniz yeterli.
gill ortalıgı s.kp geciriyor Big Grin adamım ya
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48