Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: BSL 2016-2017 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
(04-03-2017, 17:23)kesap28 Wrote: [ -> ]Evet bı kulak cekılme olabılır ama rezılsınız demek ayıp bu takıma futboldan basketboldan anlamadan atıp tutmak kolay burdan sankı bu takımlar yenılsın hakaret etmek ıcın bekleyen kısıler var bu takım 8 galibiyet alması turkıye kupasına kalması kadro yapılanması bu parasızlıkla mucıze bu  lıgın en ucuz en parasız takımı saygı bıraz saygı takdir etmesınıde bılmelıyız destekde alamıo bence hepsine helal olsun hocasıda yonetımıde oyuncusuda takdırı hak edıo hepsının hep arkasındayım sonuna kadar destek kume dusmek ımkansız bence avrupa olaydı ıyıydı 10 macta 2.3 galıbıyet olur dıye dusunuyorum
Beni çeşke biraz takip etseydin bu takım 2 senedir en ufak yenilgilerde eleştirilirken bende senin bu yazdıklarını yazdım ama bu maçta daha maç başlamadan mağlubiyeti kabullenmiş bir takım izledim. Ligte daha ilk galibiyetini 2 hafta önce almış bir takıma bu kadar ezilerek yenilmek rezillikten başka ne olabilir ki?
geçen sene olsa rezil demek bir yana dümdüz bile gidebilirdim şu yenilgiden sonra. ama bu çocuklara bu yapılmaz. ha armstead e her türlü saydırıyorum mesela. ama sadece ona. çünkü yerlilerden zaten kimseye bişey demeye hakkımız yok. yabancılardanda gill ve ledo zaten çoğu kez takımı sürükleyen isimler. ivanov desen kazma ama hem bişeyler için çabalıyor hemde haddini biliyor. ama armstead tamamen zarar. sezon genelinde rezil bi üçlük yüzdesine sahipsin ama maç başına ortalama 6-7 üçlük deniyosun. atamıyorsan zorlama be kodumun çocuğu yeter be. zaten oyun kurucu olarak gram katkın yok bari doğru şut tercihin yada asist özelliğin olsun. geri kalan hepsinin canı sağolsun. hiç hesapta olmayan bir yenilgi olsada sezon başında hayal bile edemeyeceğimiz yerdeyiz. bizi buraya getirenlerde bu oyuncular sonuçta.
okben'in gitmesi kötü oldu sayı yükümüz oydu tablo onu gösteriyor takip ettiğim kadarıyla
Gerı donuse ızın vermedık kazandık tebrıkler gencler boyle devam hedef favorı avrupa plase ılk sekiz
İlk 8 çok zor. Deplasmanda rezil oynuyoruz. Peşine 4te 0 yapacağımız bir seri geliyor zaten.
Arkadaslar ben sehir disinda yasiyorum. Basketbol maclari icin bilet nasil temin edebilirim? Basketbolda da bu Passolig uygulamasi var mi? Maclarimizi oldugunca Tv'den ve internetten takip etmeye calisiyorum. Iyi bir seyirci potansiyelimiz var. Özellikle Trabzon maci sahaneydi. Bu sene galiba önemli olan ligde kalmamiz. Önümüzdeki senelerde de ligdeki yerimizi saglamlastirmamiz gerekiyor. Ilk 8e girmemiz cok cok zor bu sene.
(17-03-2017, 02:23)yemyesil28 Wrote: [ -> ]Arkadaslar ben sehir disinda yasiyorum. Basketbol maclari icin bilet nasil temin edebilirim? Basketbolda da bu Passolig uygulamasi var mi? Maclarimizi oldugunca Tv'den ve internetten takip etmeye calisiyorum. Iyi bir seyirci potansiyelimiz var. Özellikle Trabzon maci sahaneydi. Bu sene galiba önemli olan ligde kalmamiz. Önümüzdeki senelerde de ligdeki yerimizi saglamlastirmamiz gerekiyor. Ilk 8e girmemiz cok cok zor bu sene.

Passolig uygulaması yok. Henüz oraya bulaşmadılar. Biletleri maçtan birkaç gün önce Çotanak Store'dan ve maç günü salon önünden temin edebilirsin
basket takımı da allaha emanet bir yen bi yenil. uşak ı yen istanbulu yeneme ulan ya.
okben gittikten sonra kimse yazmaz olmuşSmile
bi ileri bi geri yapıp sezon bitecek sanırım.Ama şu efes'i yenebilirsek fena olmaz.
Yine sonunu getiremedik malesef
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48