duyum aldım yaşı 35+ olan biriyle ilgileniyoruz.
pozisyonu 3 numara
Emircan ve Okben gelmis deniyo
Geçen senenin İBB takımını hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Şu an yapılan tam anlamıyla bu sistem. Gençler,Atletik Amerikalılar ve balkanlardan birkaç şutörle bir takım oluşturacağız gibi geliyor bana. Kesinlikle kümede kalmaya oynayacağız. Emircan ve Okben kaliteli basketbolcular. Lakin tecrübesizler. Yazın oynanan avrupa şampiyonası onların gençlerdeki son şampiyonasıydı. Bu anlamda onları milli takıma kazandırabilirsek müthiş iş yaparız.
İki yabancıya daha imza attırmışız
Çok da kelek bir takım olmayacağız gibi.
Emircan yazı çok sağlam çalışarak geçirdi Okbenin şutunu begeniyorum ben Enes Berkayla gorusuyomusuz ayrica kaldi alacağımız bir yabancı
(21-08-2016, 15:52)maicon_28 Wrote: [ -> ]duyum aldım yaşı 35+ olan biriyle ilgileniyoruz.
pozisyonu 3 numara
bahsettiğim kişi inanç koç idi. Bugün açıklanmış.
ve
Efe Beşok, Samet Gülek, Okben Ulubay, Emircan Koşut ve Tansu Aksoy ile de anlaşmışız.
Emircan ve Okben iyi transferler İnanç Koçta takıma tecrube lazımdı doğru transfer Efe ve Sameti tanımıyorum Tansuda zaten yıllardır bizde bu sene kalalim yeter ligde
Doğuş Özdemiroğlu nuda almışız. Bu çok güzel bi hamle oldu.
(02-09-2016, 21:37)kerasus Wrote: [ -> ]Doğuş Özdemiroğlu nuda almışız. Bu çok güzel bi hamle oldu.
aynen çok iyi olmuş. şut çalışmasını izledim elemanın şutları iyi .