Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: BSL 2016-2017 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bence kariyeri o kadar da kötü değil. euroleage, eurocup, rusya ligi tecrübesi var. ribaund sayı ortalamları da iyi maçkolikten baktığım bilgilere göre.
istatistiklere bakmadım ama kariyeri dişe dokunur bir tek novgorod var geçen seneki. eurolig kimde oynamış ben dikkatimi çekmedi?
(27-09-2016, 11:45)kerasus Wrote: [ -> ]istatistiklere bakmadım ama kariyeri dişe dokunur bir tek novgorod var geçen seneki. eurolig kimde oynamış ben dikkatimi çekmedi?

Procomda  Euroleague'de 10 maç 9.1 sayı 6.8 rebound ortalamayla oynamış.
bugün büyükçekmece ile yaptığımız hazırlık maçını uzatmalarda 107-100 kaybetmişiz. valla ben bu skora kazandığımız trabzon maçından daha çok sevindim. çünkü trabzon zaten çok kötü durumda şuan, gelen vuruyor giden vuruyor. onları yenmek çokta ölçü sayılmazdı. gerçi nolursa olsun trabzona vurmak ayrı zevk ama olsun. çekmece ise çok iyi hazırlık dönemi geçiren ligin kaliteli takımlarından birisi. onlara karşı uzatmalarda kaybetmek çok iyi yolda olduğumuzu gösterir. çünkü onlar muhtemelen hazır gibidir ama biz neredeyse yeni başladık. daha çok yol katedicez.
https://www.youtube.com/watch?v=8xJnDM7ujKk

TED Ankara Kolejliler ile yaptığımız hazırlık maçımız.
Son periyoda yetişebildim. harbi müthiş mücadeleci bir takım olmuşuz. İzlediğim bölümde bir tane bile hücum ribaundu vermedik rakibe. Savunma konsantrasyonu süper. Hücumda ise çok fazla hücum ribasundu kaptık.
Ted de bizim gibi küme düşme adaylarından. Hazırlık maçlarına fazla önem vermemek lazım bence. Ama trifunovic kolay pes etmeyecek.
Maçı full izledim. Ted bu kadroya takviye yapmazsa 1 galibiyet bile alamaz gibi geliyor hadi bu çok iddialı oldu 3 diyeyim. Ama cidden 1 galibiyet bile imkansıza yakın bu kadroyla. Rakipte eksik veya takımın çoğu formsuz olacak anca. Bir kere 4 yabancı almışlar ama ikisi berbat..

Neyse bize geçelim. Bu sene takımın iyi oynamasını geçtim, zevkli ve dinamik bir oyun oynuyoruz. Ne bilim baya sempatik geldi. Kadroya falan alıştım. Okben ve Emircan önemli bir parça olacak. Sonradan doğuş giriyor dinamikliğiyle top falan çalıyor kısıtlı yetenekleriyle, Enes ve utku giriyor hiç de öyle amatör değiller top kaybı falan yapmıyorlar. Gökhan da rotasyon için önemli olacak. Ne bilim dengeli bir kadro kurduk sevdim takımı.

malcolm transferini pek beğenmemiştim şutu dengesiz diye ama hazırlık maçlarında tuttum adamı. Saha görüşü iyi, asist konusunda iyiydi aynı zamanda şutu yine istikrarsızdı ama özellikle içeri yüklenip soldan bıraktığı turnikeler rakibi çaresiz bıraktı, rakip guard engel olamadı o yüzden tuttum biraz Smile Gill ve Ledo zaten çok iyiler.
Mahalbasic için şuan yorum erken iyi bir pivotla karşı karşıyayken görmek lazım.

Sezonu 15-20 gün geç açmamız acaba biraz olumlu mu yansıdı. Çünkü idmanlar hazırlık maçları falan zar zor yetişti kılı kılpına. Hani bıkkınlık falan düşük seviyede gibi.Takımda böyle yeni kuruldu. Oyuncular falan bir heyecan , daha motive gibi geldi sezon başı. 8 gün sonra lig başlıyor işimize yarayabilir. Belki geç başlamamızın acısı ilerede çıkar bilmiyorum ama..
bugünde tofaşı 91-84 yenmişiz.
Her gün birini yeniyoruz umarım ligde de böyle devam eder. Big Grin