Lig bugün başlıyor. Hadi hayırlısı..
ilk yarıyı 47-41 önde tamamladık. rakip tamamen dışa bağımlı oynuyor şuan. iyide bir yüzdeyle attıkları halde gerideler. o yüzde biraz olsun düştüğünde dağılırlar. rakip pota altında bizim ivanov oynuyor.
Lige galibiyetle baslamisiz ben izleyemedim izleyen arkadadaslar yorumlarsa sevinirim benim gordugum sure alan herkes sayi atmis rotasyon ust seviyede yabancilar iyi baslamis ve takim kaybetmemeye alisti
Maçı bende izleyemedim ama galibiyetle başlamamız çok iyi oldu.Gençler ve yabancılar birbirine alıştı artık koçta takıma hakim bu da demektirki biz takım olmuşuz.
kalite olarak düşüğüz geçen seneden bu maçta hissettim bunu ama fena oynamadık kalitemize göre. Ledo, malcolm ve okben en iyilerdi. Mahalbasicte iyiydi. Gill kendi ortalamasının altında oynadı normalinden kötü bir performans gösterdi.
bi ara fark 20 sayıya kadar çıktı ama son periyotta takım bir anda uyudu, mental olarak çöktü pota altı çok boş kaldı rahat bir şekilde içeri girdi rakipte herkes. Haliyle farkta 5-6 lara kadar eridi , nerdeyse maç ortaya geliyordu neyse sonradan karşılıklı basketlerle 7 sayı farkla kazandık : d
fb yi yenemeyiz gibi geliyor bu kadra kalitesiyle ama ts oyun olarak kötüymüş baya , bize ters geliyorlar ama ts nin karışıklığından yararlanıp deplasmandan 1 galibiyer çıkarsak süper olur. 3 te 2 ile sezona girmek güzel olur
maç ile ilgili yorum yapamayacagım fakat hoca cidden çok iyi . geçen sene kim bulduysa allah razı olsun. geçen sene bizi ipten aldı ve bu sene onemli bir oluşumun içinde yer aldı. bende euro cup bile zorlanabilir. küme düşmeyi geçtim
galibiyetle başlamak iyi oldu
Genç bir kadro ve lige galibiyetle başlamak çok güzel oldu.
78-60 olana kadar takım süperdi. ama ondan sonra zamana oynamaya başladık anlamsız yere. sezon boyu böyle oynayacaksak çok maç hediye ederiz biz. böyle rezillik olmaz. basketbolda zamana oynamak diye bişey yoktur. olursa bile en fazla son 1-2 dk içinde 20 sayı öndeysen olabilir. hoca neyin kafasını yaşıyor anlamadım. onun dışında süper bi takım olmuşuz. bu projeyi kim bulduysa Allah razı olsun. ancak bu şekilde kurtulabilirdik zaten.
Proje Raznatovicin projesi. Aynısını Sırbistanda da yapıyor. Oyuncu yetiştirip pazarlıyor. Biz de kazandığımız sürece bence sorun değil.