GİRESUNSPOR - GÖZTEPE
Giresun Atatürk Stadyumu
31.10.2016 - 19.30
YAYIN : TRT SPOR
Mustafa hoca 2 tane ciddi sınavından puansız ayrıldı bu 3. maçta gereken dersleri umarım almıştır.Aynı şekilde oyuncularda durumun ciddiyetinin farkına varmalılar haftalardır duran toptan,kaleci ve defans oyuncularımızın bireysel hataları yüzünden goller yiyoruz. İnşallah bu maçta bunları yaşamayız.
*** Bu sene 2 başlık açtım 2 sinide kazandık inşallah uğurlu gelirim 3. maçıda kazasız belasız kazanırız.
Kalede devir teslim yapılmalı artık. Anıl, Eser'e göre çok daha çevik ve refleksleri iyi bir kaleci bana göre. Recep bu haftada yok. Abwo oynarsa sağ kanat geride kalan 2 maça göre daha hareketli olur diye düşünüyorum.
Herhangi bir analizden, çıkarımdan, teknik olarak bir incelemeden veya rüyamda gördüğümden falan da değil..
Geçmiş senelerden ve birazda içimde öyle bir kötü his olduğundan dolayı göztepe'ye yenilliriz mustafa hocayla yollar ayrılır gibi geliyor
Doğru çıkar veya çıkmaz ama içimde öyle bir his var, umarım yanılırım.
Sonuç için inşallah kazanırız diyorum ve bende gol yiyeceğimizi düşünüyorum.
Malatya ve Bolu bugün ilginçtir ki 90+ 3 te attıkları golle kazandılar ikisinden biri bence ilk 2 de olacak gibi ve ilk 6 yarışı daha zorlu hale gelecek..yabancı oyuncularda ve hocada ne kadar isabetli hamleler yaptıklarını aldıkları 3 puanlarla belli ediyorlar. Bizse Okaforu izlemeye devam edelim.
öne geçer sonra saçma bi gol yeriz berabere biter.
Abwo ile recep oynayabilirse takımda daha hareketli olur sanırım.ben göztepenin bu lige göre çok üstün bir futbol oynadığını düşünmüyorum.kazanırız inşallah
Golcüsü iyi olan kazanıyor
Mustafa bozbağın gözbebeği, ligin en kaliteli golcüsü OKAFOR 5 yabancı kuralı yüzünden bugün kadroya alınmamış esefle kınıyorum.. Başkan hocaya bir uyarı çek o kadar para verdik dimi adama yazık olmasın tam gelişme çağında adam oynamayacaksa değerlendirelim başkan caddede armalı saat satsın kulübe soda alırız o parayla, geri kalanıyla nijeryadan genç yetenekler getiririz...
Bu maçtan umutlu değilim açıkcası. Geçen hafta da yazmıştım 1 puan alırsak sevinirizi diye, bu hafta da 1 puan alırsak güzel sonuç olur.