Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 16.Hafta l DENİZLİSPOR-GİRESUNSPOR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Tarih:25.12.2016 Pazar

Saat:13:00
Stad: Denizli Atatürk Stadı
Canlı Yayın:Trt avaz

denızlı son deplasman macında cok dırı bı goruntu verdı ama ınıslı cıkıslı bı grafık cızen bı takım beraberlık bekledıgım bı sonuc ama galıbıyet tadından yenmez hersey kalıtelı transferlere baglı ya yukarı ya assagı oynayacagız hayırlısı olur ınsallah ama yucel hoca transfer sozu alıp geldı onu bılıyorum kendı tanıdıgı adanları getırecek bence ıyı transferler olacak
yücel hoca geldiğinde dedim. Tek avantajı getireceği,ikna edeceği ,daha önce çalıştığı iyi futbolcuları takıma getirmek olur. Yoksa karabük dışında başarısı yok aksine çok berbattı. Umarım dediğim gibi iyi futbolcuları ikna eder..


bu arada SON DAKİKA

guido, salih ve tomic ile yollar ayrılmış.

salihin olmayacağını açıklandığı gün söylemiştik. Ordu da ki performansı geride kaldı. Yazık günah cidden verilen paralara. Büyük ihtimal mustafa kaplan istemişti, onun yüzünden gitti paralar..
Beklediğimiz Bence doğru bir kararla tomıc guido ve Salih'le Yollar ayrılmış Bunun dışında bir ayrılık olacağını zannetmiyorum tomiç kendini gösterseydi ilk iki hafta ki performansını sergileyip takımı karıştırmaya çalışmasaydı gerçekten yetenekli bir oyuncu guıdo yine performans gösteremeyen oyunculardan bir oldu Salih'i Söylemiyorum zaten yabancı oyuncu ile Yollar ayrılır mı zannetmiyorum Zaten okafor büyük ihtimalle çok az bir ücreti oynuyordur abwo da yedek olacak Büyük ihtimalle ikinci yarı
Gökhan Yılmaz ile de yolların ayrılcağını düşünüyorum. Çok düşük ihtimal Okafor da gidebilir ama gitmez diye düşünüyorum.Orta sahaya Tugay Kaçar ile sol bek'e Gökhan ile yollar ayrılırsa İsmail Dinler gelir.Bir santrafor bir kanat oyuncusuyla ligi iyi yerlerde bitirebiliriz. Forvet için Kabananga'nın ismi geçiyor. Ama benim içimden Banahene gelse diyorum bu ligde iyi işler yapar.
ESER

   
                           IGORS                                         ÖZGÜR


BERKAN                                                                                        İSMAİL DİNLER-(ESKİ FORMUNDAYSA)



                          TUGAY KAÇAR                        PANOS


YENİ KANAT(?)                                                                            VOLKAN OKUMAK


                                               RECEP AYDIN


                                               BANAHENE
Kabananga eger gerçekse süper olur astana da oynarken fırtına gibiydi
Topçu dediğin fit olur azcık, e bunlarda Sergen deki yeteneğin 3 de 1 de olmadığına göre azcık kendilerine çeki düzen versinler yazık bunlarla para veren akıllara. Fok balığı gibi futbolcu mu olur basketbol mu oynuyoruz,bu nasıl fizik.

Dimitriadis sakatlanmasın valla geçen maç çok iyiydi, yanına dodo dan daha agresif bir orta saha oldumu ofansa daha çok katkı yapar.

Takıma Forvet, sol bek, sağ açık ve defansif orta saha şart.
Okafor nereye kaliyo yaa. Direk yolcu. Gondermezlerse skandal
okafor kulüp adına saat satsaydı takıma daha çok faydalı olurdu Big Grin maça gelecek olursak denizliye dışarda bir türlü kısmetimiz tutmuyor 2-0 ya da 2*1 gibi denizli alır diye düşünüyorum.
ismail dinler gelecek gibi
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8