Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: TAHİNCİOĞLU BSL 2017-2018 Sezonu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(09-10-2017, 13:36)OnlyTurk Wrote: [ -> ]Türk oyunculara kapıyı sonuna kadar açtık yinede oynatacak Türk oyuncu bulamıyoruz. Kalan tek oyuncu Enes Berkay o da İstanbul da kontrat bulsa giderdi sanırım. 

Sezon sonunda Bsl nin verdiği teşviği Karşıyaka'ya kaptıracağız yüksek ihtimalle.

o strateji geçen sene işe yaradı diğer takımlar da örnek aldı şimdi. karşıyaka, ibb, tofaş, daçka, banvit bu sene türk rotasyonunda gençleri değerlendiriyor.
Aslında kimsenin bizim yaptığımızı yaptığı yok tam olarak. Asıl yaptıkları şey rakip güçlenmesin mantığıyla işe yarasın yaramasın elde tutuyorlar oyuncuları. Yada biraz parlayacak oyuncular varsa bastırıp parayı kendileri transfer ediyor oynasa da oynamasa da. Çünkü geçen sene gördüler sistemin nasılda tuttuğunu, kendilerinin 10 da biri bütçeyle kendilerinden daha iyi takım kurmamızı istemiyorlar.

Birde bu projeye takımlardan ziyade oyuncuların sahip çıkması ve en önemlisi çalışması lazım. Mesela Efes karşısında izledim, Karşıyaka'lı Egemen Güven yazın Sırbistan'da özel olarak çalışmış. Ve hiçte genç oyuncu gibi değil, baya baya takımın önemli isimlerinden birisiydi Efes karşısında. Müthiş geliştirmiş yazın kendini. Bizimkilere bakıyoruz, yaz boyu yatmışlar. Enes Taşkıran, tek başına gittiği boş turnikeyi kaçırıyor. Bu tecrübesizlik falan değil tamamen ciddiyetsizliktir. La olm sen kimsinde neyi ciddiye almıyorsun? Daha senin etin en budun ne de pozisyonu küçümseyebiliyorsun. Enes'ten bu sene çok şey bekliyordum ama tek bir pozisyonla tüm fikrim değişti valla. Maçlarına çıktığım lise turnuvalarında bile kaçtığını görmedim o tür pozisyonların. Ve Efe Beşok'u kıyaslıyorum Egemen Güven ile. Geçen sezon sadece gençlerin yer aldığı takımda bile hiç süre alamamışsın zaten. La biraz hırs yap, nasıl kendimi gösteririm nasıl daha çok süre alırım hesabı yapacak durumdasın. Tatil senin neyine la?
efe beşok un yaptıgı hataları gördüm yazık günah
Anthony Gill Euroleague'de hangi takımdaydı bilmiyordum. Ahanda buldum, Khimki. Ben Brose falan hani daha alt düzey bi takımda sanıyordum. İlk maçı başlamak üzere..
Ligde ikinci hafta bugün Beşiktaş Sompo Japan - Yeşil Giresun Belediyespor maçıyla başlıyor. Maç beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. Beşiktaş ligin ilk haftasında deplasmanda Trabzon'u yendi, hafta içi oynadığı Avrupa kupası maçında ise mağlup oldu.
Hoca ilk periyot saçmaladı. Efe beşok pota altında nasıl oynar arkadaş
(14-10-2017, 13:35)kral1234 Wrote: [ -> ]Hoca ilk periyot saçmaladı. Efe beşok pota altında nasıl oynar arkadaş

efenin kadroda olması saçma. bence aham şaham bir durumu yok bu arada ne kapattık be farkı Big Grin
(14-10-2017, 13:35)kral1234 Wrote: [ -> ]Hoca ilk periyot saçmaladı. Efe beşok pota altında nasıl oynar arkadaş

efenin kadroda olması saçma. bence aham şaham bir durumu yok bu arada ne kapattık be farkı Big Grin
ah bee 0.5 saniyeyle maçı kaçırdık. bakalım uzatmalarda napacaz
bu takım daha oturmadı birde. otursa neler yapar.