Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: TFF1.Lig 2.Hafta : Giresunsporumuz 3-0 Adanaspor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
İlk hafta güzel futbol vardı. Ama araya atılan paslarda defansımız kötü izlenim vardı. Durmayan sürekli ileriyi düşünen özlediğimiz ve heyecanlandığımız oyunla ve defansa ve orta sahaya yapılacak takviyelerle çok daha iyi bi durumda gözükeceğiz. Maça gelirsek Adanaspor ligin favori takımlarından ve geçen sezonki iyi oyuncularına kadroda tutmuş bir takım süper lig için en önemli rakibimizlerinden biri kazanmak zorundayız ve bu sezonki sahamızdaki ilk maç inşallah bu maçı alıp güzel futbolumuzu da devam ettirip sezon sonu şampiyon olmak dileğiyle..

Beklediğim Onbir:

Fevzi Elmas-Caner Arıcı-Onur Demir-Özgür Yılmaz-Canberk Dilaver-Diabang Dialiba-Dodo-Dimitriadis-Dmytro Korkishko-Recep Aydın-Junior Dale
Adana macinda tribunler cezalı mı?
Maraton C,D Kapalı Dağ A,B cezalı.
Takıma uğursuz geliyordu ama en az 7-8 senedir yapılmadı. Takımı tesisten stada konvoy eşliğinde getirmek güzel olmaz mıydı?
şimdi beinsportsta 1. lig programını izliyorum. guido ikinci golden önce 57 metre bomboş kalmış kimse adamı tutmuyor, tutmayı geçtim onunla beraber kimse gelmiyor.
Bolu maçının en iyileri Dmytro ve Canerin sakatlığı varmış,üstelik canerin adana maçında oynayamama ihtimali söz konusuymuş.Şu mükemmel hucüm hattının Adana maçında Hüsam-Onur-Özgür-Berkan gibi savunma hattıyla beraber oynaması insanın uykularını kaçırır valla..
İddia oynayanlar magaye gueye gol atara iddia açarlarsa kesin oynayın Big Grin
(16-08-2017, 01:56)kral1234 Wrote: [ -> ]İddia oynayanlar magaye gueye gol atara iddia açarlarsa kesin oynayın Big Grin

Bence bahattin kose daha tehlikeli keske biz alsaydık
Bu maçtan sonra defans transferlerimiz gerçekleşecektir. Eminim 2 tane Bahattin 1 tane magaye attığı gollerle 3-1 bitecek maçın ardından tranfers gelir. Çünkü önce yenilmemiz gerekli çünkü geçen haftadan ders almadık çünkü süper ligden takviye yapacaz (güya) bu yapılana bile bile lades denir başka birşey değil.
Hemen enseyi karartmayın, evet Adana tehlikeli takım ama öyle uzay futbolu oynamıyor. Geçen maçta Denizlispor atsa atardı, bir sürü fırsat kaçırdılar. Stoper transferi, evet kesinlikle bu zamana kadar yapılmalıydı, bunun bahanesi yok. Ama ben açıkçası bu maçta, saha faktörünü de kullanarak yeneceğimizi düşünüyorum.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11