Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK 1-1 Giresunsporumuz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
[Image: 572.gif]Gazişehir Gaziantep FK - Giresunspor[Image: 605.gif]

TFF 1. Lig
8. Hafta
14.10.2017
18.00
Kazanırız..
Erkan sözeri bize muhakkak bir çelme takar
Caner ve Onur yok. Sağa Berkan geçer, stopere ya Çağlar'ı oynatacak ya Brinneri'i, ya da Panos'u. Çağlar oynarsa sıkıntı, adam sol bekten bozma bir, ağır adam iki. Özgür de ağır, iki ağır adamla stoper de sıkıntı yaşarız. Panos geçerse orta sahanın direnci düşer, Fatih Atik'in onun yerini dolduracağını sanmıyorum. Brinner'i alırsa da yabancılardan biri kesilecek, şu durumda da heralde hocanın tek kesebileceği kişi Dale.

Bence en mantıklı hamle Brinner'in oynaması. Dale yerine Mehmet Akyüz her türlü iş yapar. Eğer Brinner oynamıyorsa bilin ki stopere fos adam almışız.
Aykut Demir ne alemde hala hazır hale gelmedi mi en çok ihtiyacımız olduğu zamanda oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Bu adam geçen sene Osmanlı nın Uefa maçlarında gayet iyiydi. Hazır değilse yaz boyu yatan adamı niye aldık.
erkan sözeriyi getirmeleriyle galibiyet umutlarım tükendi. yazın bi beraberlik daha
erkan sözeri ilk maçı, yener bu yüzden
Aykut demir idman fotoğraflarında görünmüyor bile antremana çıkıyor mu acaba
Valla Sözeri bizdeki ilk maçında gidip ligin dibindeki Erciyes'e yenilmişti. Kalkıp da şimdi bizi yenerse bayağı laf ederim
Ben stoperde çağları oynatirim.. sol bek ama elazigda 1 sene stoper oynadı diye biliyorum..brinner denen adam uçak mi??çağlar stoperde oynar onurdanda iyi oynar
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14