Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ikinci devre yapılan tüm transferler çöptür. çünkü başka bir takım beğenmediği bir oyuncuyu yolluyor . o sana geliyor ve harikalar mı yaratıyor. ben çok nadir gördüm. keza orhanın gitmesiyle ve ishak ın gelmesiyle bu belli. samsunda daha oynayamamış. muhammed mi kesecek
1,5 yıllık sözleşme yani öyle mi ?
Anladım.Hiç oynamamış futbolcunun bir beden büyüğünü almışız.Seneyede oynatırız.
arkabeşli forumda balıkesirli arkadaşın, takımıyla ilgili paylaştığı bilgi;

Halil İbrahim Çolak devre arası gelmeden takımdan ayrıldı :arrow: Samsunspor

4 yıldır kadromuzda bulunan ve Ocakta Türk statüsüne geçebilecek olan Tomislav Glumac aylardır para alamadığı için takımdan ayrıldı. Hangi takıma gideceği merak konusu. Taş gibi stoper.

Düzeltme: Glumac :arrow: Ümraniyespor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Türkçe meali; 2.ligdeki takım daha devre arası bile gelmeden üst ligdeki takımdan boşa çıkacak oyuncuyı bulup hemen attırıyor imzayı. ayrıca ümraniye gibi birkaç kişinin kişisel egoları dışında kimsenin umrunda olmayan, hedefleri, başarı amacı olmayan taraftarsız heyecansız bir takım bile yaptığı transfer hamlesi bizimkilere ders olsun. 

ayrıca başkan için futbola uzak olsa da elini taşın altına koydu ve bişeyler yapmaya çalışıyor diye biliyorduk. öyle bilmek için çabaladık daha doğrusu. tüm hatalarını iyiye yormaya çalıştık ama şu transferin hiçbir açıklaması yok. birçok kişi içinde sezon bitmiştir sanırım. bu transfer mevcut kafa yapısını net özetliyor çünkü.
Alperene yeterince şans vermedik neden 2.lig konyaspora kiraladık, gencecik adam bırak hata yapsın oynasın daha nerde pişecek oynayacak 2 .ligdemi üstüne düşelim şu cocukların ...
Takımda gidecekler var kalsa olurdu diyeceğimiz 2-3 kişi gidiyor, bosnadan gelen var . Bu sene play oofffff ya olursa denecek maliyet düşürülecek seneye hakan kutlu takım yapacak, o sene bu sene değil anlaşılan Smile haydi hayırlı işler.
Alperenin kiralanmasi mantikli hamle oynasin burada oynatmayacaklar belli giresunspor gazeteye gelince Ishakla ilgili orhanin yollanip Ishakin gelmesiyle 400 bin civari kar var deniyorda orhan gibi kendini kanitlamamis topcu kac para aliyordu acaba merak konusu gereksiz topcularin gitmesi gerekli bir hareket 4 takviye sart en az
ishakla maç başı anlaşılmış oynarsa alacak, ishak transferi çağlar ve berkan transferi gibi mantık aynı gerek varmı iyi bir yedekmi bilinmez kapalı kutu geçmişi iyi ama son 2 senesi yok.
(07-01-2020, 18:55)Giresun28 Wrote: [ -> ]Alperenin kiralanmasi mantikli hamle oynasin burada oynatmayacaklar belli giresunspor gazeteye gelince Ishakla ilgili orhanin yollanip Ishakin gelmesiyle 400 bin civari kar var deniyorda orhan gibi kendini kanitlamamis topcu kac para aliyordu acaba merak konusu gereksiz topcularin gitmesi gerekli bir hareket 4 takviye sart en az
oynayacağı takım konyasporun direkt olarak pilot kulübü. neden oynatsınlar diye de düşünmek lazım
Hazırlık maçında Karagümrük'e yenilmişiz 1-0
Böyle transfer politikası mı olur arkadaşlar? İnsan alışverişe giderken bile bir liste hazırlar. Ligin boyu küçüldü ve yarıya indi. Siz hala fiyatlar düşsün öyle transfer yapalım derdindesiniz. Peki zaten önceki takımında yeterli süreyi alamayan ve diğer takımların beğenip almadığı bu adamları transfer ederek ne zaman forma sokacak ve oynatacaksınız? Ondan sonra başarılı olmayı bekliyorsunuz. Hadi oradan!