Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2.Hafta | Ümraniyespor - GİRESUNSPORUMUZ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Kaleci caglar landel berbart takımda dökülüyo iyi değiliz olmayızda galiba
Hah muhammet reis de girdi tadından yenmez artıkBig Grin
Takımda aksayan ilk isim mehmet taş tı erken gördü hocada renan yerine reisten beklentisi ne onu çözemedim rusescu ve del valle istenilen düzeye acilen gelmeli gerçi rusescuya top inmedi, kaleci maalesef güven vermiyor yan topları filan sıkıntı, çağlar ise keşke gönderilse istanbul takımlarında sarıyer, pendik, tuzla vs. çok iyi oynar aslında.şurada aksayan toplasan 4-5 isim var kurban etmeyelim şu sezonu kanseri hemen alalım. Bu arada transfer sezonunun kılçıksız tek transferi ahmet ilhan olmuş adam defans kanata forvete her türlü gidiyo geliyor napsın bide kaleye geçerse on numara olur. Bu takım oturacak lamı cimi yok seri galiyet alacak alacak kalibre var çünkü.
Üç oldu
Müthiş taktik dehamız erkan sözerdiola ile herşey güzel olacak
Daha 2 hafta ben hala inançlıyım bu takım güzel seri yakalayacak allahın izniyle 2 veya 3 transfer gelir bu takım o-la-cak !!
Dört oldu
Kaleci fena abi kapattığı köşeden alıyor, top sektiriyor ya bizim bi adam akıllı kalecimiz olmayacakmı kayacanı geri çağıralım bence en acilinde hala boşta.
4-1

bu takım lige ambargo koyacak kadar rize, malatya, ankaragücü, gençlerbirliği gibi bir seri yapamaz. Bakıın %1 bile demiyorum, direkt o ihtimal %0000000000000

Hatta bu takımda bir şeyler değişmezse düşmemeye oynarız. Bir hücum planı yok, bir şapkadan tavşan çıkartan oyuncu yok, mücadele gücü yok. Orta saha evlere şenlik, hücumda varyasyon yok.

Erkan Sözeri takımın içine etmiş, bir şeyler yapması lazım. Başkanında takviye yapması lazım. Hoş Sözeri'nin istediği adamları getirdi patladık.

Dediğim gibi bir şeyler değişmezse bu sene küme düşmemeye oynarız. Dolayısıyla 2 senedir Metin Diyadin'in topladığı puanlarla ligte kaldığımız için bu sene öyle bir durumda yok. Direkt küme düşeriz, 2.lig Kırmızı mı daha iyi 2.lig Beyaz mı daha iyi deriz
(25-08-2019, 10:57)Yaglidereli Wrote: [ -> ]Rüyamda gördüm maçı 4-0 kaybettik.
Maalesef bildim.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7