Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 14.Hafta | Bursaspor 2-3 Giresunsporumuz
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
İyi bir futbol, çok iyi 3 puan.Bursaspor sadece ev avantajını kullandı.Yoksa boş boş paslaşma, ne yaptığı belli olmayan bir takımdı.İstediğimizi her türlü yaptık saha içerisinde.Hakan Kutlu gerçekten iyi işlere imza atıyor.Takımı nerelere getirdi.Tebrik etmek lazım.
İçeride ki ilk maçımız taraftar ile barışma maçı olur.Tribündeki o boşluklar olmaz.
İnşallah son üçmaçta 9 puana talip.oluruz
Takım güzel bir ivme yakaladı ama sosyal medyada fren patladı, bekle süper lig falan gibi yorumlar görüyorum bunlar için daha çok erken biraz ayaklarımız yere sağlam basmalı maç maç gitmeliyiz, sonra hayal kırıklığı büyük oluyor.Düşünün bursa 3.sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam maçtan önce 1 yenilgide istifa sesleri yükseldi.Önemli olan istikrardır takım o istikrarı yakalar her maç aynı oyun ve disiplinle maçı bitirirse seri galibiyetler zaten peşinden geliyor.
Takım belli bir şablonda oynamaya alışmış görünüyor.Fizik olarak tam istenende olmasada ayakta kalmayı başarabiliyoruz.Bu maç özelinde rakip topa fazla sahip olmuş gibi göründü ama boş oynadı.Boş oynamasına Giresunspor neden oldu.Golün erken gelmesininde rolü çok büyük.Rakibin oyununu bozduk.
Şimdi play-off, şampiyonluk konuşmak yerine sezon başlamadan önce yakalanan o havayı geri kazanmak lazım.Tribünler dolmalı.O eski atmosferimizi yakalamalıyız.Futbolcu arkasında olduğumuzu hissetmeli.
Takıma kızıyorduk, küme düştü diyorduk takım bir ivme kazandı.Havaya girmek lazım.Tabi bu şampiyonluk havası değil futbol havası olmalı.Bu takım Giresunspor.Bir yenilmeye başladımı seri hale sokarlar.Bir bakmışsın Bursa maçıyla kalmışsın.Kimyayı bozmadan mümkünse.
Adım adım gitmeliyiz öncelik play off hattı olmalı. Erzurumdan en az 1 puanla çıkarsak kendi evimizdeki maçta seyircimizle ilk 6 ya gireriz. Dileğimiz Erzurum maçında Bursa maçındaki 75 dakikalık oyunu oynayıp kazanmak. Kazanırsak ilk 2 için büyük adım atarız.
Şahane galibiyet aldık. 3-0 iken hoca yanlış yaptı ama bundan ders çıkarmıştır diye düşünüyorum. Şimdi en önemli maç var. Erkan denen tenekeye ders verme vakti..
Nasıl koyduk ama Smile

Bizim için hem anlamlı hem çok önemli bir galibiyet oldu, oyuncu değişiklikleri oyunu biraz sıkıntılı hale getirsede kazandık
Ayrıca Adriano'ya ayrı bir parantez. Büyük şüphe ile bakıyordum. Hatta ilk iki maç bayağı da kurulmuştum ama takımın en iyi ismi denilebilir. 38 yaşında bu mücadele helal olsun.
Hacılar o değil de maçın olduğu gün kız istemeye gittik, öyle bir heyecan ve gerilim var ki heyecanı azaltmak için çekedin kenarından maça bakıyorum sofascore'dan. Ulan 3-0 oldu bi rahatlama geldi, peşine bi baktım 3-1 oldu, beş dakka sonra bi baktım 3-2. Bendeki gerilim 5 katına çıktı monako Big Grin sonuçta altay, sivas, kayseri erciyes tecrübelerimiz var. Neyse maç bitti, peşine de kızı verdiler de rahatladım Big Grin
Hayırlı olsun kral1234
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10