23-03-2020, 15:20
23-03-2020, 21:15
Yav açıklama yaparken vurgulaya vurgulaya cumhurbaşkanına, maliye bakanına teşekkür etmek neyin nesidir ? Şu günlerde bari bırakın siyaset işini.Cumhurbaşkanının, maliye bakanının görevi bu görevi.Delirtmeyin insanı.
Sayın Giresunspor.net adminine çok teşekkürlerimi iletiyorum.Gerçekten sanal alemde bizlere böylesine bir oluşum ile haberdar etme, tartışma ve konuşma imkanını sağlıyor.Giresunspor.net adminine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Kurmuş olduğu web sayfası ile spor ve futbol tabanlı olmaktan çıkıp, Dünya'yı etkisi altına alan salgın ile ilgili konu açılarak bizlerin düşüncelerini, haberdar olmasını sağlıyor.Bu nedenle sayın Giresunspor.net adminine teşekkürü bir borç bilirim.
Sayın Giresunspor.net adminine çok teşekkürlerimi iletiyorum.Gerçekten sanal alemde bizlere böylesine bir oluşum ile haberdar etme, tartışma ve konuşma imkanını sağlıyor.Giresunspor.net adminine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Kurmuş olduğu web sayfası ile spor ve futbol tabanlı olmaktan çıkıp, Dünya'yı etkisi altına alan salgın ile ilgili konu açılarak bizlerin düşüncelerini, haberdar olmasını sağlıyor.Bu nedenle sayın Giresunspor.net adminine teşekkürü bir borç bilirim.
23-03-2020, 23:45
(23-03-2020, 21:15)mvsr Wrote: [ -> ]Yav açıklama yaparken vurgulaya vurgulaya cumhurbaşkanına, maliye bakanına teşekkür etmek neyin nesidir ? Şu günlerde bari bırakın siyaset işini.Cumhurbaşkanının, maliye bakanının görevi bu görevi.Delirtmeyin insanı.
Forum kültürü diye birşey var bimiyorsan öğren cahil, ayrıca admin açmadı ben açtım konuyu, bu tarz konuları biz hep açardık ki yeride burası ! Siyasi hiçbir yorum yokken tutup bazı söylemlerden rahatsız oldun diye konuşmayalım paşam olur sen nasıl istersen insanın canını sıkmayın ! Küresel, pandemi, vs. bu tarz şeylerden haberin olsun az takılda ...
23-03-2020, 23:48
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7 kişinin daha koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu. Fahrettin Koca'nın açıklamasıyla birlikte toplam vaka sayısı 1529'a, toplam can kaybı ise 37'ye yükseldi.
Basın toplantısında ise 14 günlük sürenin geçmesi ile iyileşen hastaları duyurmaya başlayacağız dedi,
Bir diğer üzücü olay ise hastalara bakan sağlık çalışanlarından yakalananlar var dedi
Çinden gelen ilaç ve iyileşme süreci 4 güne inecek çalışmalar var açıklaması oldu bakanın.
Basın toplantısında ise 14 günlük sürenin geçmesi ile iyileşen hastaları duyurmaya başlayacağız dedi,
Bir diğer üzücü olay ise hastalara bakan sağlık çalışanlarından yakalananlar var dedi
Çinden gelen ilaç ve iyileşme süreci 4 güne inecek çalışmalar var açıklaması oldu bakanın.
24-03-2020, 17:55
Mesaj kutusunda yazdığım cevabı burayada yazıyorum;
Sakin kalarak,
23.03.2020 tarihinde saat 19:00 sonrası sağlık bakanımızın bilim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı bol teşekkürlü açıklamaya ironi yaparak forum adminini cumhurbaşkanı sıfatında değerlendirip teşekkür yazısı yazdım, bakanın açıklamada kullandığı tarzı eleştirdim.
Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum.
Kimseye hakaret etmemişim, forum üyelerine veya admine saygısızlık yapmamışım, bakanın siyasi dil kullandığını eleştirmişim burada cahillikle, rahatsız olmak ile suçlanıyorum.
Eğerki kendimizi ifade edip, açıklamada yapıp, varsa tanım hatamız düzeltiriz demek (ÖM özelinde) forum kurallarına aykırılık içeriyorsa özür dilerim, hepinize teşekkür ederim.
Forum kirliliği için ayrıca üzgünüm.
Forum üyeliğimi askıya alıyorum.
Saygılarımla...
Sakin kalarak,
23.03.2020 tarihinde saat 19:00 sonrası sağlık bakanımızın bilim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı bol teşekkürlü açıklamaya ironi yaparak forum adminini cumhurbaşkanı sıfatında değerlendirip teşekkür yazısı yazdım, bakanın açıklamada kullandığı tarzı eleştirdim.
Kimseye hakaret etmemişim, forum üyelerine veya admine saygısızlık yapmamışım, bakanın siyasi dil kullandığını eleştirmişim burada cahillikle, rahatsız olmak ile suçlanıyorum.
Eğerki kendimizi ifade edip, açıklamada yapıp, varsa tanım hatamız düzeltiriz demek (ÖM özelinde) forum kurallarına aykırılık içeriyorsa özür dilerim, hepinize teşekkür ederim.
Saygılarımla...
24-03-2020, 22:14
(24-03-2020, 17:55)mvsr Wrote: [ -> ]Mesaj kutusunda yazdığım cevabı burayada yazıyorum;
Sakin kalarak,
Saygılarımla...
Ya boş yapma ya heriflik yapıp sonra gidiyorum çekiyorrsun yolun açık olsun. Saçma sapan takılan sensin cevap verince sen kimsin bak kardeşim filan çekiyorsun şimdide by by cart curt !!!
24-03-2020, 22:30
Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 44'e, toplam vaka sayısı ise bin 872'ye yükseldi. Sağlık Bakanı Koca "Son 24 saatte toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik" ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz." açıklamasında bulundu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz." açıklamasında bulundu.
25-03-2020, 16:14
mvsr önce serzenişte bulunmuş sonra da ironi yapmış. Sana veya foruma söylediği bir şey olmamış ki? nasıl tartışma çıktı buradan anlamadım.
neyse inşallah daha fazla ölüm hastalık olmadan şu süreci atlatırız. en başta vatandaşın bilinçsiz davranması olayın büyümesinde etkili oldu. yurt dışından geldiğini saklayanlar, karantinadan kaçanlar, umreden gelenlerin sürekli temasta bulunması vs. hükumet de müdahalede 1 hafta kadar geç kaldı. inşallah italya gibi olmayız.
neyse inşallah daha fazla ölüm hastalık olmadan şu süreci atlatırız. en başta vatandaşın bilinçsiz davranması olayın büyümesinde etkili oldu. yurt dışından geldiğini saklayanlar, karantinadan kaçanlar, umreden gelenlerin sürekli temasta bulunması vs. hükumet de müdahalede 1 hafta kadar geç kaldı. inşallah italya gibi olmayız.
25-03-2020, 17:02
arada ne oldu bilmiyorum ama bu forumun bizim gibi eskilerindendir msvr bu forumda isteyen herkes istediği yorumu yapabilir bu siyaside olabilir ki olmuştur burada tartışılmıştır ki zaten forum siteleri bunun için vardır hakaret olmadıktan sonra umarım mevzu tatlıya bağlanır.
Korona olayına gelince herkes dikkatli olsun ilk sayfada açıkca yazdım Giresun'daki arkadaşlarda dikkatli olsun felaket tellağı yaptığımızdan değil Giresun'da da vakalar var bunu Sağlık Bakanıda söylüyor hemen her ilde var diye dikkatli olun şu dönem
Korona olayına gelince herkes dikkatli olsun ilk sayfada açıkca yazdım Giresun'daki arkadaşlarda dikkatli olsun felaket tellağı yaptığımızdan değil Giresun'da da vakalar var bunu Sağlık Bakanıda söylüyor hemen her ilde var diye dikkatli olun şu dönem
26-03-2020, 00:10
Kimsenin ağzını bantlamadık ya hu ! Kendisine de dedim özelden ben sevmediği siyasi gürühünda sevicisi ya da şak şak cısı değilim, ben o arkadaşa ilk mesajından sonra yazdığım özel mesajda buraya eksik taşıdığı bana hitap ve yazılışa dikkat çektim neyse kendimi açıklama derdine neden düştüysem; sıkıntı yok babamın malıda değil site yazan yazar yazmayan yazmaz benide ilgilendirmez öyle bir tasarrrufum zaten olamaz !