Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bu şehirde isim engellenmesi olayı yaşanmıştır. Ona hiç şaşırmam. Hakan Karaahmet bütün siyasiler tarafından desteklendi. Bu kongre bir nevi Giresun İstanbul yarışına dönmüş anladığım kadarıyla. Giresun , Giresun'dan yönetilir sloganı çok kullanıldı. Giresun'dan nasıl yönetildiğini gördük ama.
Ayrıca çizik yiyen isimleri merak ettim açıkçası.
Benim gördüğüm kadarı ile Osman Çırak ekonomik olarak daha güçlü listeye sahipti. Giresun ayağında Şerif Ayvalı dışında da güçlü isimlere ihtiyacı vardı. Geçen seçim Giresun ayağında Mustafa Bozbag, İbrahim Özkul gibi isimleri yanına almasına rağmen 7 oy ile kazanmıştı.
Çıragin karekteri umramda degil yönteicilikte başarılıdır başarısızdır tartısılır ama taraftar  grubumuzdanda şimdiki ve bir onceki başkalnlarimızndanda daha Giresunsporludur.Bu seçim Giresunspor için büyük  bir yıkım olacakmış gibi içime doğuyor inşallah hep beraber yanılırız.
Çırak seçilseydi Bahçeşehir'i sponsor alacakmış, spor28 haberi
Hoca: Hakan Keleş
Kaleci antrenörü: İsmail Güney
Sportif Direktör: Ercan Gezgin

olacakmış deniyor
bu sene ligde kalalım yeter çok sey beklemeyelım ben osman çıragın kazanmasını isterdim bana daha başarılı olacak imajı verdi çunku yeni başkanımız bütün transferlerimiz hocamız hersey hazır diye açıklama yapmıstı yarın pazartesi görecegiz bakalım bana pek ınandırıcı gelmedi
(09-08-2020, 18:41)maicon_28 Wrote: [ -> ]Hoca: Hakan Keleş
Kaleci antrenörü: İsmail Güney
Sportif Direktör: Ercan Gezgin

olacakmış deniyor

10. haftayı görmez hakan keleş
su koymalar başladı

temlik ücretini bağış yapsınlar o zaman

not: Rusescu'ya üzülmedim. Ben maç içerinde olmayıp, pozisyon gelince klası sayesinde gole çeviren forbetten ziyade, maç içerisinde olup, son vuruşları biraz daha kazma forveti tercih ederim.

Yani Rusescu gibi 17 gol atacak forvetim olacağına
Vedat Muriç gibi, Banahene gibi 12 gol atacak forveti yeğlerim

Umarım yeni forvetimiz öyle olur
Hakan KUTLU ya yapılan terbiyesizlik sonrası gelmeme ihtimali yüksek idi zaten, Hakan KELEŞ ismi yine Ankaragücü ekolünden aynı sezonlarda Hakan KUTLU ile beraber top oynayan isim, sivasta iyi işler yaptı zira bu sene sivastan topçu gelebilir.
Rusescu geldiğinde en çok sevinenlerden idim ama gitmesi çok büyük kaybımız değil bana göre, çıkamayacaksak bile allah rızası için genç bir isim alında seneye hazırlayalım benim aklım hala erzuruma giden oltan karakullukçuda ! Bu tarz adamlar gelsin ne olur bu sezonda , göbekli abilerden bıktık mk
Hakan keleş kimdir ne başarısı var? Tövbe ya adamı kanser ederler. Bu sene lig aslanlar arenası gibi. Bizim daha kadronun 3’te 1’i bile yok.

Valla inşallah şans yüzümüze güler yoksa bu sene işimiz kötü.
(09-08-2020, 18:34)bulancak28 Wrote: [ -> ]Çırak seçilseydi Bahçeşehir'i sponsor alacakmış, spor28 haberi

Çırak ile Enver Yücel bir dönem yönetimde yer aldılar gerçi Enver Yücel o zamanlar ensesi kalın adam değildi şimdi Türkiye'nin sayılı zenginlerinden biri yerel medyadaki yalakaların Karaahmet güzellemelerinden gına geldi neymiş efendim Enver Yücel Karaahmeti tanıyormuş benim bildiğim Enver Yücel Karaahmet Olgun gibi mafya kılıklı adamlar ile işi olmaz bir arkadaş yazmış Karaahmet için götünde donu yok kulüp yönetecek diye   Big Grin bu belki ağır ifade ama güreşçi Hamza'nın banka yönetim kuruluna atanması gibi birşey Karaahmetin başkan olması  Big Grin AKP'li ve Karahmetçi gazeticeler devrim yapıldı havasında hala takım dibi boyladığında umarım olmaz ama bu dediklerini unutmazlar umarım neyin kafasındalar sanki Koç, Sabancı kulübü satın aldı