Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!

Full Version: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
[Image: 000187_120x120.png] [Image: 000232_120x120.png]
GİRESUN ATATÜRK STADYUMU 
31.10.2020 - 13.30
HAKEM: KADİR SAĞLAM
YAYIN: TRT SPOR HD - BEINSPORTS MAX HD 1
Defanstaki hatalarımızdan ders çıkarıp minimuma indirmeliyiz, hedefe oynayan takımlar bu kadar kolay goller yemez ki hedefimiz yukarılar ise bir maçta patlamamız gerekiyor özellikle traore ve hüseyin artık golle tanışmalılar onları da kazanmamız lazım, adana maçındaki gibi baskıyla başlarsak kazanmamız için hiçbir engel yok. 
Ümraniye eski ümraniye değil yenmemiz lazım ama her teknik direktör değiştiren takımın ilk maçı bize rast geliyor monakoyım   Angry
kupa maçını saymazsak ligde oynayacağımız son maçla birlikte Atatürk stadına veda vakti kulüpten gelen haberlere göre Samsun maçını yeni statda oynayacağız gibi federasyon izin vermiş hal böyleyken acısıyla tatlısıyla bir devirde kapanıyor çok anılarımız geçti sevinci,hüznü yaşadık onun için güzel veda etmek gerekir.
Resmi hesapları kullanan akıllıya biri ulaşsında ya elinden çekip alsınlar ya da bizi rezil etmeyi bıraksın, izmir depremi ile alakalı takım ismi yazarak geçmiş olsun dilede ilk önce bi ayarsız herif, izmire geçmiş olsun yaz sonra takım yaz ! allah akıl fikir versin !
(30-10-2020, 17:32)turkuaz_0628 Wrote: [ -> ]Resmi hesapları kullanan akıllıya biri ulaşsında ya elinden çekip alsınlar ya da bizi rezil etmeyi bıraksın, izmir depremi ile alakalı takım ismi yazarak geçmiş olsun dilede ilk önce bi ayarsız herif, izmire geçmiş olsun yaz sonra takım yaz !  allah akıl fikir versin !

Önce sadece altayı etiketleyip paylaştı sonra altınorduyu etiketledi sonra başına geçmiş olsun yazdı bir de menemeni etiketledi. Hayır spor kulüplerini etiketlemeye ne gerek var ki? İş oraya gidecekse eğer bunun göztepesi var onu var bunu var. Sadece kendi ligimiz olarak bakmamak lazım bu olaya. Hiç böyle bir olayda takım etiketleyeni de görmedim.

Ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmiyorjm ama şehit olaylarına, hataydaki yangına, Emre Gönlüşen ve Dilay Kemer gibi spor camiasının iki güzel ismine de tüm kulüpler paylaşım yaparken susan tek bizim sayfa oldu. Azerbaycan ile savaşa girdik ona bile paylaşım yapmadı. 40 yaşındaki herif yönetirse böyle olur tabi.
Adama zorla yaptırıyoruz yeminle biz tepki verince düzeltiyor, dehlemeyle nereye kadar, Samsun 29 ekimde İstiklal marşı başladıttı bize pas atanı bırak düşünen yok heh işte ne zaman akla geliriz o zaman deriz heee kurumsallaşıyoruz ! Haydi bir sonraki paylaşıma dehleyene kadar .....
Geçen sezon Ümraniye maçı Malatya depremi bu sezon yine iç saha yine Ümraniye maçı yine deprem. Çok kötü bir rastlantı. Allah İzmir halkının yardımcısı olsun inşallah daha fazla kaybın olmadığı günler yaşarız.
Hoca aynı tas aynı hamam.
Diarra gene 11 de Hayrullah kesik yemiş Taş yedekte
Arkadaşlar TRT spikerinin adını bilen var mı?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7