![]() |
|
17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor (/showthread.php?tid=552) |
RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - genc28 - 23-01-2015 Çok önemli bir 3 puan.Lakin herkes yazmış bu takıma nasıl golcü alınmaz arkadaş.5-6 atabileceğimiz maçta 3 puanı zorla aldık.Takım ilk yarıda bıraktığı gibi mücadele azminden hiç bir şey kaybetmemiş dakika 90 olmuş hala rakibe pres yapıyor , tabi bunun en büyük mimarı erkan hocadır.İnşallah bir golcü transferi yapılırda sonuna kadar ilk 6 yı kovalarız. Bu arada ergüne helal kızıyoruz kazma diyoruz ama bu takımda en çok mücadele eden oyuncuların başında gelir. RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - kral1234 - 23-01-2015 Ergun ibrahim uzulmez sabri gibi her gelen hoca ondan vazgecmiyo
RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - genoa28 - 23-01-2015 (23-01-2015, 23:01)turkuaz_0628 Wrote: Öncelikle 3 puanımız hayırlı olsun ,yalnız çok şey var söylenecek çokk ilk başta zemin nedir abicim nasıl bi zemindir o kivi ekeceklerdi geri vazgeçtiler sanırım,hadi zemin çimi berbat insan bi kenar çigzilerini çizmezmi çizdirmezmi yazık ... bende bunu yazacaktım unutmuştum, dakka 90 biz hala 5-6 kişi rakip sahada pres yapıyoruz
RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - körliman tayfa - 24-01-2015 hafta içi salı günü oynanacak olan konya maçında yeni transferlerin hepsini oynatsın erkan hoca çabuk uyum saglarlar maç oynaya oynaya bu arada alaattin 2. devre iyiydi keşke hoca çıkarmasaydı RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - Sercan28 - 24-01-2015 (23-01-2015, 22:34)adebisi28 Wrote: Karşı takımın 10 numarası yalafuydu. Aynen yalafuydu ![]() Birde bu Alaattinin boyunun kısa olduğunu biliyorduk zaten de adam resmen köşe bayrak direğinden bile kısa nerdeyse yaaa malum yer yere yakın yani tehlikeli
RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - kral1234 - 24-01-2015 Alaattine helal olsun canla basla mücadele etti. Alican sigiri bizi kanser etti. Golcu ihtiyaci bagiriyor adeta. İlk yaridaki golleri atsaydik mac şova giderdi. Haftaya samsun manisa gibi olmayacak. Taraftar falan da gelecek. Cok dikkatli olmak lazim. Bi sozum de baris bakira, bu adam kupa maçlarında on numaranın hakkini veriyor da normal lig maçlarında ne oluyor? RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz - Manisaspor - effulim - 24-01-2015 Ben maça gelmeden kazanacağımızı biliyordum maçın ilk 15 dakikası çok güzeldi sonra bocalamaya başladık ikinci yarının başında da aynı iş devam etti golü bulmamız önemliydi birde Erkan hoca oyunu çok iyi süzüp iyi müdahale ettiğini düşünüyorum İnşallah samsun maçından da galip ayrılırız. RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor - maicon_28 - 25-01-2015 alanya antepe 3 atti bizi gecmesi icin 3 atmasi gerekiyordu ve bizi gectiler. 8. olduk tekrar. Bari bugun elaZig bir surpriz yapmasa , kazanirsa yendigimiz hafta , giriş siramizdan da geriye duscez 9. olcaz.. gonul antalya-elazig macinin berabere bitmesinden yana RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor - emre_1466 - 25-01-2015 Play-off yarışı çok çekişmeli ve zevkli olacak gibi duruyor. RE: 17. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Manisaspor - körliman tayfa - 25-01-2015 biz yinede erkan hocanın dedigi gibi 40 puan yapalımda ondan sonra play off hesapları yapalım şu anda gidişat güzel ilerleyen haftalarda osmanlı ve kayseriyi çıkarırsak antalya - adanademirspor ve şanlıurfayla baş başa kalıcaz gibi duruyor digerleri pek zorlayamaz play off u çok istikrarsızlar |