Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Menemenspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Menemenspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=977)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Menemenspor - Giresunspor - maicon_28 - 31-01-2021

@sy200028
Hüsam'ın rezil olmasının nedeni Caner Hüseyin Bağ
Rakibin sağ bek ölümüne bindiriyor, CHB efendi lütfedipte takip etmiyor rakibini. Dolayısıyla rakip 2 ye 1 kaldıklarlı için Hüsam'ı rezil ediyorlar

Hadi geriye yardım etmiyor, bari hücumda inanılmaz işler 5apıyor desem. O da yok
Hücumda da sıfır, sıfır + sıfır = Sıfır

RE: Menemenspor - Giresunspor - chotanax - 31-01-2021

Eren yada balde reisi çıkar, uzoyu al oyuna.

RE: Menemenspor - Giresunspor - mcagatayy - 31-01-2021

Caner Hüseyin yerine Milinkovic veya Traore olsa daha iyi olabilir. Ya da Ereni çek oraya Uzodimmayı al. 60 dan sonra da Ereni çıkarıp yine Milinkovic veya Traore değerlendirilebilir. Caner Hüseyine de kızamıyorum. Adam psikolojik olarak zor bir süreç geçiriyor. İnşallah bir an önce sorunlarını atlatır.

RE: Menemenspor - Giresunspor - genoa28 - 31-01-2021

Rezil top oynuyoruz ama 2 yaptik bir şekilde.

Caner, Balde ve Serginho inanılmaz kötüler, hepsi toplam 1500 top ezdiler.

Hocanın yapmayacağı çok net ama ikinci yarıya bir kaç değişiklikle başlanabilir.

RE: Menemenspor - Giresunspor - turkuaz_0628 - 31-01-2021

Caner hariç takım bomba gibi 1 golde balde den bekliyorum, maçın içerisinde 2 hareket beni çok etkiledi birisi sergen oyuncuya topu kaptırmayıp koluyla sevinmesi 42.dk çok iyi adapte olmuş helal olsun golü ilede perçinledi, biride golde kenar yönetimi topçular malzemeciler herkesin birbirine atlaması sevinmesi çok iyi bu ruh harbiden bizi şampiyon yapar ...

RE: Menemenspor - Giresunspor - semiko - 31-01-2021

Ereni oynatması gerektiği için orta sahayı 3 leyemiyoruz. Ereni de forvet arkası gibi yazıyor ama işte forvet oynuyor. Orta alan bol kalıyor. Tamam Erol koşuyor ama o zamanda pası kim yapacak. Ereni koy sola takılsın işte.

RE: Menemenspor - Giresunspor - semiko - 31-01-2021

(31-01-2021, 14:25)turkuaz_0628 Wrote: Caner hariç takım bomba gibi 1 golde balde den bekliyorum, maçın içerisinde 2 hareket beni çok etkiledi birisi sergen oyuncuya topu kaptırmayıp koluyla sevinmesi 42.dk çok iyi adapte olmuş helal olsun golü ilede perçinledi, biride golde kenar yönetimi topçular malzemeciler herkesin birbirine atlaması sevinmesi çok iyi bu ruh harbiden bizi şampiyon yapar ...
Merih demiral gibi sevdi. Smile

RE: Menemenspor - Giresunspor - gorelelibey - 31-01-2021

CANER SON DAKIKADA KARSI KARSIYA TOPA VURABILSE 3-0 OLURDU

RE: Menemenspor - Giresunspor - yirmisekiz - 31-01-2021

Caner'in cikmasi lazim. O kesin

RE: Menemenspor - Giresunspor - sy200028 - 31-01-2021

Caner sene başından beri etkisiz defans yönü zayıf hücumda çok top eziyor tek iyi oynadığı maç Altay maçı eksikler rağmen üç puan güzel olacak. İnşallah gevşemeden maçı alırız konsantre kaybetmemeliyiz hızlı adamları var kırmızıyada dikkat.