Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor (/showthread.php?tid=1016)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - sy200028 - 23-09-2021

Defansta çok basit hata yapıyoruz yoksa mücadelemiz çok iyiydi.. Zügürt tesellisi yapalım yenildik ama ezilmedik. Açıkcası daha kötü oyun bekliyordum ya fener çok kötü idi yada bizde azda olsa kıpırdama var. Ama bu fener bu futbolla ilk beş yapamaz

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - kty28 - 23-09-2021

Rıdvan Dilmen Hoca Gs maçı hariç Giresun'un yenilmesine rağmen rakiplerine göre daha iyi oynadığını söyledi ve devam edeceğini beklediğini söyledi.
Şükür en azından gol orucumuz bitti.
Takımın ana santraforunun Balde ve golü atan Doukara olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca lütfen şu ceza alanı dışı şutlarını bırakın kabul edin yeteneklerini yetmiyor.
Ceza alanı, penaltı alanına hızlı bir şekilde girmeyi başarıp şut çekin başka türlüsü yine gol orucu devam eder.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - kerasus - 23-09-2021

Ben hala şoktayım oynanan futbola. 4 günde bambaşka bir takım gelmiş sanki. bu futbolla konya ve kasımpaşayı göstere göstere yenerdik valla. diğer maçlardan da mutlaka puan aldığımız maç olurdu gs dahil. tabi bu kadro ve bu oyunla. mücadele gücü zaten kendini gösteriyordu ama bal yapmayan arı gibiydik. bugün hakan hoca zamanı hiç görmediğim kadar bilinçli bir oyun vardı sahada. diğer maçlar gibi öne geçip savunmaya çekilmedi rakip, bizim ceza sahasında bile basmaya devam etti. ki o baskıdan genel olarak iyi çıktık hatta pozisyona bile dönüştürdük çoğu zaman. gerçi 2.golde tamda öyle bir baskıda geldi ama okadar da hem kalite farkı hemde deneyim farkı olacak. şu kadroyu zamanında kurupta adam akıllı kamp yeseydi topçular ah hakan başkan ah. şu oyunu ilk hafta oynayabilsek böyle dandik golleri en azından 6. hafta yemezdik. olsun, gol atma şanssızlığını da kırdık doukara da belki kendine gelir artık. ilk golü kaçırmıştım maç sonu tekrarda gördüm. basit bir tecrübesizlik golü onurcan için ama genel olarak onu da beğendim. şans verilirse kesinlikle sırıtmıyor bu ligde. altay ne goller yedi tek başına ne maçlar verdi ama ısrarla şans verilince bugün ne seviyede. 2 hafta önce bile sivasa bedava puan verdi ama bizim onurcan kadar tepki görmedi. Bu arada sivastan çok çok daha etkili oynadık aynı deplasmanda. tek fark biz tecrübesizlikten 2 saçma gol yedik, sivas bedava gol bile buldu. ben işte bugün umutlanmaya başladım.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - Pangal - 23-09-2021

Oyun olarak son 3 haftadır cidden olumlu ilerliyoruz. Daha önceki mesajımda pres yüzünden çok top kaybederiz yazmıştım ama özellikle ilk yarı 20den sonra çok temiz çıktık baskıdan ve etkili olduk. İnşallah bu golden sonra üçer beşer gerisi gelir artık 3 puan lazım

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - turkuaz_0628 - 23-09-2021

Mücadele son 2 maçtır belliydi zaten bu maça klasik erken gol yeme, klasik umut bağladığımız oyuncu hatalarımız onurcanımız, baldemiz ... ...yok var bi cenabetlik ama dur bakalım, erolcan oynasın bundan sonra demeye korkuyruz kime sensin diyorsak yıkılıyor, ama gerçekten bi hoca değiştirelim yol yakınken...

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - Çotanax - 23-09-2021

Emre taşdemir, umut nayir, diabete bunlar ne ayak biri açıklasın.
Doğru ilk 11 ile başladık maça. Takım bugün de ortalama üstü bir top oynadı. Ama gerçekten pozisyon üretmede sıkıntımız var. Maçın uzatmalarında süleymanov bomboşken Zeki'nin rastgele açtığı bir orta varki tam bir rezaletti. Zeki çok top kaybediyor. Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliğii net hissediliyor. Takım uyumlu bir hale gelmiş bu net görülüyor. Kayseri maçından artık galibiyet alalım. Eze eze iyi bir oyunla kazanırsak ancak takım kendine gelir.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - cotanak88 - 23-09-2021

(20-09-2021, 21:27)cotanak88 Wrote: Takım olarak iyi oynamıyoruz, sadece mücadele ediyoruz  ikisi çok farklı şeyler çünkü sahada organize bir ayağımız yok Sergio hariç bireysel yeteneği olan, topu dikine sürebilen adam eksilten oyuncumuz yok orta sahamız sadece al gülüm ver gülüm köşe bayrağına topu çekiyoruz ordan ya geri ya isabetsiz orta.. Konya son 20 dk. taktik olarak hep defansımızın arkasına top attı hatta bi ara Diarradan sekti gol olacaktı biz bu ve buna benzer maçın gidişatına göre oyun planımızı değiştiremiyoruz bu da oyuncunun görevi değil teknik kadronun işi kapanan takımları çözmeyi beceremiyorsan bu ligte puan yüzü göremezsin.
Fener maçına gelecek olursak ilk golü atacağımızı düşünüyorum tek farklı bir mağlubiyet bekliyorum. 3 büyükler ne kadar kötü olsada bu takımın 3 büyük fobisi var her türlü yeniliyoruz
Takımımı tanıyorum  Wink

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - yyh_28 - 23-09-2021

Kırılma anları olan bir maç oldu. Balde reis penaltıyı atsa, Mert Hakan ikinci sarıyı görse farklı bir maç izleyebilirdik. Cüneyt Çakır 13 yıl önce Ali Sami Yen'deki Rize maçında ceza sahası dışında penaltıyı verip maçın kaderiyle oynamıştı. Bugün de vermediği kartla, takım kontraya çıkarken apar topar maçı bitirmesiyle maçın kaderiyle oynadığını düşünüyorum. Takım Süper Lig için yetersiz ancak biraz da şans olması gerekiyor.

Onurcan: Yan toplarda çizgiye yapıştırılmış gibi, elini uzatsa alacağı topu izlediğinden maça 1-0 yenik başladık.
Zeki Yavru: mücadele ediyor, iyi niyetli ancak hücumda çok yetersiz. Zekiye gelene kadar çok adam sayılabilir.
Aziz/Emre Taşdemir: Ligde bizim gibi bir takım için yeterli yerli sol bekler
Diarra-Perez ikilisi: Perez ilk geldiğinde topları izliyordu ancak ben şu an performansından memnunum, ayağı düzgün, mücadelesi iyi. Diarra bildiğimiz Diarra, süper ligde şu ana kadar sırıtmadı.
Pellepusy: Hiçbir numarası yok, vasat altı.
Flavio: Konya maçında fena değildi ancak bu maç kötüydü.
Traore: İyi niyetli, savunmada iyi ancak hücumda yok.
Serginho: Onca transfer var hala onun ayağına bakıyoruz. Çok fazla topla oynuyor ancak takımın gerisini düşününce başka çaresi de yok gibi
Diabate: Bugün rezalet bir performansı vardı, sahada kalması hocaya yazar. Trabzon'dan bize hayır gelmeyeceğinin bir başka örneği
Balde: Oyundan çıkana kadar elinden geleni yaptı, ceza sahasına giriyor, pas dağıtıyor, rakip defansı yoruyor. Süper ligdeki ilk gol ona yakışırdı. Hakan Hocaya fırsat doğdu, umarım hemen kızağa çekmez.
Doukara: yetenekleri takımın üzerinde ancak tek santrafor olmaz
Suleymanov: henüz takıma alışamamış görünüyor, elimizdeki potansiyelli oyunculardan
Erol Can: son 15 dk oynadı ancak ben oyununu beğendim, rotasyonda bizim için faydalı olacaktır.

Hep yazdım tekrara girecek ama sene başında çok güzel bir fırsat vardı, çekirdek kadroyu koruyup kaliteli, az ama öz takviye yapsaydık bundan kötü olmazdı durumumuz, hatta çok daha iyi olurdu. Zaten hala geçen seneki adamların ayağına bakıyoruz. Biz tabii ki Giresunsporluğumuzu yaparak toplama baştan takım kurduk, sağolsunlar sosyal medyada alay konusu olduk, bu nasıl leş takım diye. Takım 6 maçta 1 puan alacak kadar kötü takım değil evet, ama böyle giderse durum kötü... Gerçek mali durumu bilmiyoruz, inşallah orada durum çok kötü değildir.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - chotanax - 23-09-2021

Pelupessy'nin yerinde nalepa olsa gerçekten daha farklı skorlar olabilirdi. Pelu hiçbir numara göremedim.

RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - heyulaanil28 - 23-09-2021

Hakan Keleş Cüneyt Çakır aklıyor normal şeyler bunlar sahada olurmuş sende olması gerektiği gibi istifa et sohbet odalarında kadro yapan adamdan bahsediyoruz.