Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 (/showthread.php?tid=1092)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - kty28 - 19-11-2022

https://www.trthaber.com/m/haber/guncel/giresunspor-lige-verilen-arayi-iki-kamp-donemiyle-gecirecek-724608.html
Giresun ve Antalya kampları sırasıyla 24 Kasım ve 1 Aralıkta yapılacakmış

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - chotanax - 29-11-2022

Vizyontv28 diye bir hesap yurtdışından bir başkan adayı olduğunu, paralı olduğunu kastederek mali durumu hemen düzelterek sürpriz futbolculara imza attiracağını yazmış.

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - chotanax - 29-11-2022

Bir de Ferhat Karademir ve 2 yönetici istifa etti.

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - turkuaz_0628 - 30-11-2022

Giresunda değişik işler oluyor basın sözcüsü hadi neysede adını ilk kez duyduğum Smile bir yönetici istifa etmiş pardon affını istemiş gerekçe ise biriken sgk tarzı borçlara haciz gelmeye başlamış ticari itibarları etkileniyormuş Smile kısacası at yalanı inananı .... hesabı, birde giresuna has yok yurt dışından talip varmış 4 gündür Giresundaymış filan falan ...
Bir kaçış planıdır bu bence öyle yorumladım ! ya da siyasi destekli Titanic otelleri sahibi alacak deniyor zaten adam taşbaşı tarafına oteli koyacakmış 5 yıldız ! geçen hafta Giresundaydım şehir bitmiş maalesef hele birde store maceram varki Smile ilk önce o elemanları değiştirsinler alırsan al almassan ..ikime hesabı bakkal dükkanı gibi orda duruyorlar 1000 t lyakın alışveriş yapıyorum adama beden soruyorum cevap vermeyecek elinden gelse ...

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - cotanak88 - 30-11-2022

Bu Ferhat Karademir denen şahıs son basın toplantısında bu seneki oyuncuların sadece 1 aylık borcu kaldığını geri kalanını ödendiğini söylememiş miydi adamlar 5 gün oldu antrenmana gelmediler abi bunlar bu yalanlarla insan içine nasıl çıkıyor merak ediyorum
Umarım paralı birinin talipli olduğu doğrudur aksi takdirde tam galibiyetler gelmişken kötü günler tekrar bizi bekler fareler yuvayı terk etmeye başladı bile..

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - kerasus - 30-11-2022

(30-11-2022, 02:01)turkuaz_0628 Wrote: Giresunda değişik işler oluyor basın sözcüsü hadi neysede  adını ilk kez duyduğum Smile bir yönetici istifa etmiş pardon affını istemiş gerekçe ise biriken sgk tarzı borçlara haciz gelmeye başlamış ticari itibarları etkileniyormuş Smile kısacası at yalanı inananı .... hesabı, birde giresuna has yok yurt dışından talip varmış 4 gündür Giresundaymış filan falan ...
Bir kaçış planıdır bu bence öyle yorumladım ! ya da siyasi destekli Titanic otelleri sahibi alacak deniyor zaten adam taşbaşı tarafına oteli koyacakmış 5 yıldız ! geçen hafta Giresundaydım şehir bitmiş maalesef hele birde store maceram varki Smile ilk önce o elemanları değiştirsinler alırsan al almassan ..ikime hesabı bakkal dükkanı gibi orda duruyorlar 1000 t lyakın alışveriş yapıyorum adama beden soruyorum cevap vermeyecek elinden gelse ...

Doğru olabilir. Şöyle ki, bize bundan sonra ancak bu şekilde bir yönetim talip olur. Giresunspor sevgisiyle yanıp tutuşan adam zaten bizi bu çakallara bırakmazdı. Bu saatten sonra herkes farkında ki, denize düşen yılana sarılır hesabı camianın hayır diyecek lüksü yok. Bu durumda yılanlar gelecek ve bizde el mecbur sarılacaz. Bundan sonra ancak fırsattan istifade 1-2 senede biz yiyelim diyenler gelir.

edit.. Giresunlu'mu bilmiyorum da, Hollanda'da genç oyuncu yetiştiren bir grup olduğu söyleniyor. Gelip borçları ödeyip yatırım yapacaklarmış. Harcadıklarına karşılıkta potansiyelli oyuncuların bonservislerini ipotek edeceklermiş, yani tamamını kendileri alacak.

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - mvsr - 30-11-2022

Blackiron bıraktıysa kulüp kahvaltısız kaldı şimdi desenize.Seneye ister kesin parasını, peynir, zeytin almıştım diye.

Blackiron, Blackahmet'in kankası, yoldaşı.O bıraktıysa o da bırakır.Yurtdışı paralı başkan dedikodusu çıkıp peşine istifa etmeleri kongre düşüncesini arttırıyor.

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - sokakbaşımeyhane - 30-11-2022

bir sitede gördüm ne kadar doğru bilmem Hakan Keleş bazı oyunculara Giresunsporu alacaklarınızı için mahkemeye verin demiş bende sizi yeni götüreceğim takıma götüreyim devre arası ayrılacağım demiş..Kokunun şiddeti artıyor...AVrupadan gelecek gizemli başkan kim acaba???istifaların devamı gelir karaahmet bu borçları ödeyemez..daha fazla zarar vermeden gitsin artık...

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - semiko - 30-11-2022

foruma sadece 1 gün girmedim neler olmuş loo Big Grin yurt dışı paralı maralı bizi anca göztepe gibi yatırım kurtarı biz buna da müsaitiz stadımız var güzel bir tesis ile felaket kalkınırız.

RE: STSL 14.Hafta | Fenerbahçe 1-2 Giresunspor | 12 Kasım 2022 Cumartesi | 17:00 - kty28 - 30-11-2022

(30-11-2022, 12:21)sokakbaşımeyhane Wrote: bir sitede gördüm ne kadar doğru bilmem Hakan Keleş bazı oyunculara Giresunsporu alacaklarınızı için mahkemeye verin demiş bende sizi yeni götüreceğim takıma götüreyim devre arası ayrılacağım demiş..Kokunun şiddeti artıyor...AVrupadan gelecek gizemli başkan kim acaba???istifaların devamı gelir karaahmet bu borçları ödeyemez..daha fazla zarar vermeden gitsin artık...

Hakan Keleş gidiyorsa başkanın da kalmasının pek bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Onun kallibresinde yerli hoca yok çünkü. Yabancı desen en başta paramız yok.