![]() |
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor (/showthread.php?tid=993) |
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - heyulaanil28 - 21-04-2021 Tuzla yönetimi AKP li Tuzla belediye başkan yardımcıları falan yönetiyor kulübü Samsun başkanı bizi iktidar destekli takım göstererek son haftaya aklınca ima çamur atıyor onun için diyorum dosta düşmana inat 3 te 3 yapıp şampiyon olmalıyız zaten Altınordu galip gelirsek içeride Akhisarı yenersek matematiksel olarak son haftaya kalmadan çıkıyoruz onun için bu hafta çok önemli. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - turkuaz_0628 - 21-04-2021 Amaç dikkat dağıtmak konsatrasyonu azaltmak bu son zamanlarda yapılır, sakin kalıp olaylara girmeden şaibeye fırsat vermeden altınordu maçını kazanmalıyız alırsak şampiyonuz .... RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - bulancak28 - 21-04-2021 Tuzlayı Akhisarı bilemem ama Altınordu öyle prim mrim topuna girecek kulüp değil. Adamların şeyi şeyine denk, Türk futbolunda saygın bir yeri var. O deli başkanları kabul etmez böyle bir şeyi. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - genoa28 - 21-04-2021 (21-04-2021, 01:25)heyulaanil28 Wrote: Tuzla yönetimi AKP li Tuzla belediye başkan yardımcıları falan yönetiyor kulübü Samsun başkanı bizi iktidar destekli takım göstererek son haftaya aklınca ima çamur atıyor onun için diyorum dosta düşmana inat 3 te 3 yapıp şampiyon olmalıyız zaten Altınordu galip gelirsek içeride Akhisarı yenersek matematiksel olarak son haftaya kalmadan çıkıyoruz onun için bu hafta çok önemli. Hocam Altınordu ve Akhisarı yensek bile Tuzla'dan 1 puan almalıyız, iş matematiksel olarak bitmiyor yani. İş oraya kalırsa son hafta Tuzla maçını bağlayamayanların alayı bu şehri terk etsin, adamım diye de ortalıkta gezmesinler RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - celebi980 - 21-04-2021 Hakettiği cümleler sin kaf içeriyor ama terbiyemizi bozmayalım. Daha 2-3 hafta önce helal haramdan bahsediyordu. Şimdi şark kurnazlığı peşinde. Bir taraftan eğitim diyor seviye diyor diğer taraftan eski usûl yöntemlerle aklınca ortalığı karıştıracak. Bizim çocuklar Altınordu maçından galibiyetle ayrılıp hepsinin ağzının payını vermeli. Bunlar strese değil ekstra motivasyona sebep olmalı. Şuradan çıkalım gerisi gelir. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kerasus - 21-04-2021 Geçen herkese sempatik gelen açıklamalarından sonra da yazmıştım zaten samsun başkanının ne mal olduğunu. tribünlere oynayıp pandemide işsiz kalan vatandaşlara duyar kasınca baya şirin gözükmüştü ama aha işte 2 gün geçmeden yine içindeki zehiri kustu. Ayrıca akhisarın tuzlanın primlerini neyle kontrol edeceksin? Devlet devlet olacak ve şuandan iitbaren gerek telefon trafiklerini gerekse banka hesaplarını kontrol altına alacak ve böyle şaibelere yol vermeyecek. ama hepimiz biliyoruz bu ülkede işlerin nasıl döndüğünü. ne yapılacaksa bizzat yetkili ve etkili kişilerce yapılacak zaten. ondan diyorum altınorduya puan verip işi tuzlaya bırakırsak şimdiden geçmiş olsun. önce altınorduyu yeneceksin o net. sonra akhisara da prim gidecek ama eğer bizim bildiğimiz gerçekleri teknik heyette önceden bilip takımı ona göre hazırlarsa onları da bir şekilde geçeriz. zira akhisar zayıf takım. ligde iddiası devam ederken bile bol keseden gol yiyorlardı zaten. nekadar prim alsalar da yenebileceğimiz maç. ama tabi yok efendim topu rakibe verelim laylayloma girersek yine geçmiş olsun. çıkıp askerden gelmiş gibi saldıracak ve ne yapıp edip kazanacaksın. 2 de 2 yaptıktan sonra en kötü ihtimal son haftaya yine 2 şer puan önde giricez arkamızdaki 2 takımdan da. ama biz yeterki 2 de 2 yapalım da, bakarsın biri takılmış olur, o anda iş bitmiş olur tuzlaya bile kalmaz. ama dediğim gibi en kötü ihtimal tuzlaya beraberlik yetecek. ama o bile kolay değil. tuzla boş takım değil, uzun süre ligin kaliteli takımlarından biri olarak devam etseler de maddi sorunlardan dolayı dağıldılar 2. yarı. yani prim almaya en müsait takım. değil çelme takmak, 3 atın diye prim verseler, 3 atmadan bırakmazlar. o maç baya sakat ama bi zahmet beraberliği de kurtaralım son haftaya kalırsa. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - semiko - 21-04-2021 maykon inş dediğin kötü haber budur .yoksa başka bişey kaldıramayacağım. paramız yok gönderecek ![]() RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - heyulaanil28 - 21-04-2021 (21-04-2021, 02:17)genoa28 Wrote:(21-04-2021, 01:25)heyulaanil28 Wrote: Tuzla yönetimi AKP li Tuzla belediye başkan yardımcıları falan yönetiyor kulübü Samsun başkanı bizi iktidar destekli takım göstererek son haftaya aklınca ima çamur atıyor onun için diyorum dosta düşmana inat 3 te 3 yapıp şampiyon olmalıyız zaten Altınordu galip gelirsek içeride Akhisarı yenersek matematiksel olarak son haftaya kalmadan çıkıyoruz onun için bu hafta çok önemli. Bizim için kritik hafta bu haftadır bu hafta biz ve Demir kazanırsa Samsun psikolojikmen biter biz Akhisar maçı ile garantileriz son haftada şampiyonluk belli olur benim son iki haftadan zerre korkum yok son hafta klasik herkes istediğini alır. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 21-04-2021 Yüksel Beyefendi yine tüm okları kendi üstüne çekti. Tüm takım taraftarları adama sallıyor haklı olarak. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Giresun28 - 21-04-2021 Adam taraftar kulübe 1 lira para vermiyor elestirip hesap soruyor bu kulubun sahibi benim patron benim falan demis lafta büyük camia Samsun taraftarı bu lafı yutuyorsa onlarada yazık cidden hiç etliye sutluye karismamiza gerek yok konusup dursun istedigi yerde biz kendi ipimizi kendimiz kesecez baskasiyla isimiz yok suan cikip 3 de 3 umuzu yapip kutlama turuna cikariz |