![]() |
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1010) |
RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - semiko - 21-08-2021 Adamlar 5.4.1 oynuyor. Helal olsun murat akça falan var. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 21-08-2021 Altay kazanması gereken maçları kazanıyor, bugün bizde ileride ne yaptığını bilen 2 oyuncu olsa kazandırdık Kasımpaşada hiçbirşey yoktu RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - uniquest - 21-08-2021 Kağıt üzerinde fena değil oyuncular, ama sorun şu ki takım çok geç kuruldu,.çoğu oyuncu imzayı attıktan iki gün sonra maça çıkıyor daha takım arkadaşlarının ismini öğrenmeden. Bu olay da tamamen yönetime yazar, en az 15-20 gün daha önce kurulup beraber kamp yapmalıydı oyuncular. Buna rağmen özelikle bugünkü maçta rakibe göre daha iyi oldugumuzu düşünüyorum, zamana ihtiyacımız var. Ama zaman geçerken de her şey için çok geç olabilir, Allah yardımcımız olsun. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 21-08-2021 Yalnız ben bu Alanya yı beğenmedim Trabzona gidenler Salih Uçan'ın gitmesi sıradan bir takım olmuş o eski Alanya olmaz bu sene ama bizi yenerler o ayrı ![]() RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - sefaenes - 21-08-2021 Djanini bence cikmamaliydi ama takimda isiran yok. Golcu hic yok ne yazık ki. Kasimpasa yi yenmemiz gerekirdi RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - chotanax - 21-08-2021 (21-08-2021, 22:44)sefaenes Wrote: Djanini bence cikmamaliydi ama takimda isiran yok. Golcu hic yok ne yazık ki. Kasimpasa yi yenmemiz gerekirdi Canini kim başkan? ![]() RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 21-08-2021 (21-08-2021, 22:51)chotanax Wrote:(21-08-2021, 22:44)sefaenes Wrote: Djanini bence cikmamaliydi ama takimda isiran yok. Golcu hic yok ne yazık ki. Kasimpasa yi yenmemiz gerekirdi Canikliden bahsediyor herhalde ![]() RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - maicon_28 - 21-08-2021 Herkes Perez'e sallamış ama Alexis Perez'i tek beğenen ben miyim ![]() Fenerbahçe hazırlık maçında da genel olarak taraftarlar ve forum Flavio'yu Pelupessy'i beğenmişti ben o zaman da tam tersine en iyisi Nalepa demiştim. Manzara belli işte Nalepa gittikten sonra Perez defansif müdahalelerin yanı sıra, sert ve top tekniği çok iyi bir isim. Sol stoperden sağ açığa 70 metre bir uzun top atıyor, direkt adrese teslim ![]() Ben hala takımın en iyi hücumcusunun Serginho olmasına sinirliyim. Kaç tane transfer yaptık hala adamın ayağına bakıyoruz. RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 21-08-2021 Kayseri Thiamı almış geçende Avrupa Şampiyonasında izlediğimiz forvet Gavronovici almışlardı düşer dediğimiz takımlar güçleniyor RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - semiko - 21-08-2021 (21-08-2021, 22:57)maicon_28 Wrote: Herkes Perez'e sallamış ama Alexis Perez'i tek beğenen ben miyim Kankam perez iyi böyle bir stoper gelmedi bize. Ama stoper liği unutuyor. İleri garip garip çıkıyor top kaybediyor riske giriyor. Defans anlamda zayıf. Kesicilik azda olsa var. Ayrıca kademesine giriliyor ama o kovalamıypr bknz 2.gol |