Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 (/showthread.php?tid=600)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - sokakbaşımeyhane - 17-08-2015

(17-08-2015, 15:30)GenCotanak Wrote: Kadro gayet iyi. Kötü gün taraftarı değiliz. Başkanın arkasındayım.

iyi yada kötü gün taraftarlığıyla alakası ne anlamadım..illaki birilerine pof pof mu yapmamız gerekiyor taraftar olmak için...bana 3 tane adam söyle takımların transfer listesine girebilecek yada kapış kapış gidecek...özgür ile arif dışında hiçbirisi bu ligde talep görmez...inşallah dediğin gibi kadro iyi çıkar ama görünen köyde kılavuz istemez...

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - yirmisekiz - 17-08-2015

Kadro iyi demek cahilliktir. Gecen seneki boktan futbol aynen devam eder. Gecen sene Giresunsporun futbol oynadigi kac mac vardi? Bir Ksk maci hatirliyorum sadece. Evet mucadele vardi. Ligin son bolumunde o da yoktu. Erkan hoca nin itiklemesiyle sikinti yasamadik ligde. Yalniz papaz ber zaman pilav yemez

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - sokakbaşımeyhane - 17-08-2015

(17-08-2015, 17:23)yirmisekiz Wrote: Kadro iyi demek cahilliktir. Gecen seneki boktan futbol aynen devam eder. Gecen sene Giresunsporun futbol oynadigi kac mac vardi? Bir Ksk maci hatirliyorum sadece. Evet mucadele vardi. Ligin son bolumunde o da yoktu. Erkan hoca nin itiklemesiyle sikinti yasamadik ligde. Yalniz papaz ber zaman pilav yemez

Aynen katılıyorum..sanki geçen sene barcelona gibi top oynadıkta haberimiz yok..ama bu gidişle geçen seneyide mumla ararız..dua edelimde brezilyalılar iyi çıksın

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - kerasus - 17-08-2015

elemanı dikkate almaya gerek yok. adam giresunsporun değil başkanın arkasında olduğunu açıkça belirtmiş zaten.

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - ArmanınPeşinde - 17-08-2015

(17-08-2015, 15:30)GenCotanak Wrote: Kadro gayet iyi. Kötü gün taraftarı değiliz. Başkanın arkasındayım.

Arkadaş ya yönetimden biri ya da 2 senedir izlemiyor takımı.

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - yirmisekiz - 17-08-2015

(17-08-2015, 18:32)ArmanınPeşinde Wrote:

Arkadaş ya yönetimden biri ya da 2 senedir izlemiyor takımı.

Yonetimden foruma kaydolabilecek kadar internet kullanabilen adami zor bulursun hahaha

RE: 1.Hafta - GİRESUNSPOR - Kardemir Karabükspor - kral1234 - 17-08-2015

Su 3-2lik skor iyi olmadi ayrica. Umutlandik diye transfer de yapmaz yönetim simdi.

RE: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 - sy200028 - 18-08-2015

Bu takımdan ilk ayrılan İsmail oldu biz naptık tavşadan sapka çıkarıp gittik Hüsamettini aldık aldığımız günden beri Hüsamettinin bu takımda ancak yedek olabileceğini söyledik biz taraftar olarak bunu görürken yönetim ve hoca nedense bunu görmedi ısrarla bu bölgeye adam gibi birisini almadılar....Elazığ maçında Onuru kesip yerine Sisokkoyu oynatacak hoca muhtemelen şahsş görüşüm Sisokkonun çok yırtıcı bir stoper olduğunu düşünmüyorum tandemde çok sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor....Defansın bu kadar zorlanmasının en önemli sebebi Ön liberoda adam gibi ön libero yok yaptığınız transferin özellikle yabancı transferlerinin bu lige uygun olduğunu düşünmüyorum yırtıcılık hırs mücadele isteyen futbolcular bu ligde iş yapıyor yani işin özü işimiz çok zor....

Başkan mezarcı gibi transferin son günü alır en bedavasından takım bulamayan üç beş teneke lige başlarız gibi hocada devamlı kadroyla oynayarak onu dene bunu dene ilk yarı düşme potasında geçer....

RE: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 - mvsr - 18-08-2015

Hiçbir halt olmaz bu takımdan.Çıkan ilk 11'in çoğu şampiyon kadromuzun oyuncusu.Üzerine ilaveler yapılmamış.Boş beleş adamlar ya tutarsa mantığın da ilerlemeye çalışıyoruz.Şu takımdan da şu oyuncuyu aldık sağlam adam diyemiyoruz transferlere.Serpiştirme denilen politika vardır onu da yapmamışız.Bir iki kaliteli oyuncu yok takımda.

Yabancı oyuncu serbest hale geldikten sonra takımların güç oranı biraz olsun arttı.Dolayısıyla ligde zor hale geldi.Üst ligde ki oyuncular aşağı kayacaktır.Göreceksiniz bunu.
İlk hafta atılan gollere bakın hep yabancı oyuncular var.Giresun bu kalitenin çok uzağında.

RE: 1.Hafta -GİRESUNSPOR:2- Kardemir Karabükspor:3 - maicon_28 - 18-08-2015

ulan bari uğur aktaş kalsaydı.Hüsamı cebinden çıkartırdı